albeena laptisor de matca

Prospect SUPRADYN ENERGY 10 cpr efervescente BAYER

Supradyn energy: modul sanatos de a-ti activa energia naturala

Pentru a face fata ritmului alert din viata cotidiana, din ce in ce mai multe persoane recurg la substitute energetice precum cafeaua, ceaiul sau bauturile izotonice sau hipotonice, mananca ciocolata sau banane. Nivelul energiei pare sa creasca, dar efectul este de scurta durata. Iti poti insa echilibra nivelul energetic intr-un mod mai sanatos si durabil, astfel incat sa te simti in forma pe parcursul intregii zile.

Organismul are nevoie de un aport constant de energie pentru a putea sustine procesele de baza, cum ar fi activitatea mentala si fizica.

Corpul nostru extrage energia necesara prin "arderea" carbohidratilor, grasimilor si proteinelor din dieta zilnica. Vitaminele si mineralele intervin in reactiile metabolice si accelereaza procesele de transformare a hranei in energie.

Prin continutul sau de vitamine hidrosolubile (vitamine care nu se depun in organism, excesul fiind eliminat), Supradyn energy are efecte deosebite pentru refacerea nivelului energetic al organismului.

Cele mai multe multivitamine de pe piata sunt pur si simplu concepute ca suplimenti nutritivi, continand doze care se situeaza de obicei sub doza zilnica recomandata.

Supradyn energy ofera un aport de vitamine, minerale si oligoelemente in doze rapid si eficient absorbite de organism. Este o formula completa de 13 vitamine si 13 minerale si oligoelemente, special conceputa sa sustina organismul de-a lungul perioadelor solicitante.

Supradyn energy contine 3 doze zilnice de vitamine hidrosolubile care permit refacerea rapida si eficienta a nivelului energetic si corectarea rapida a deficientelor multiple de vitamine si minerale. Vitaminele hidrosolubile se absorb in proportie de 70-90% in cazul in care preparatul multivitaminic contine de 3 ori doza zilnica necesara:
Vitamina B1     Vitamina B2
Vitamina B6     Niacina
Biotina     Vitamina B12
Acid pantotenic     Acid folic
Vitamina C     

Supradyn energy are un profil deosebit de siguranta chiar si in cazul unui consum zilnic prelungit, nefiind semnalate pana in prezent efecte adverse.



8.08 lei
INDISPONIBIL