albeena laptisor de matca

Prospect Tigara electronica EGO-T DUO 2 tigari Shenzhen

Placerea de a fuma fara riscuri!

Å¢igara electronica Ego-T este cel mai eficient si sigur produs actual care ajuta persoanele dependente de fumat sa renunte la tigarile traditionale. Mai mult, tigara electronica revolutioneaza placerea de a fuma, evitând inhalarea de gudron sau alte substante toxice pe care tigara traditionala le contine. Cu un design minimalist, elegant, cu elemente usor de asamblat, EGO-T ofera o senzatie reala de fumat si o cantitate mare de aburi, care sa satisfaca fumatorul.

Ego-T nu are neaparat rolul de a stopa dependenta de fumat, precum plasturii sau inhalatoarele cu nicotina, însa ofera cu siguranta o alternativa mult mai sanatoasa si eficienta la tigarile traditionale si ajuta persoanele dependente de nicotina sa renunte treptat si sigur la acest viciu arhicunoscut.

Tigara electronica EGO-T

De ce sa alegi tigara electronica?

În principiu, Ego-T este solutia ideala împotriva fumatului obisnuit pentru ca: nu arde, nu elimina fum real si nu contine substante canceroase, fata de tutunul ars care dispune de 40 de asemenea elemente toxice. Nu confera niciun miros neplacut si nu polueaza, nu contine tutun, nu lasa scrum. Å¢igara electronica este o alternativa moderna care arata ca o tigara normala, are gustul unei tigari normale, scoate fum precum o tigara normala.

Avantajele tigarii Ego-T nu se opresc aici: ceea ce diferentiaza Ego-T de alte astfel de produse este bateria, care are o putere de 900mAh – cea mai puternica din gama tigarilor electronice, ceea ce permite pana la 900 de pufaituri pe zi!

Un alt motiv pentru care acest produs este recomandat si sustinut de medici, organizatii anti-fumat sau alte grupari specifice este acela ca a devenit mijlocul principal prin care fumatorii renunta la acest viciu costisitor si daunator sanatatii lor, cât si a celor din jur, cu rezultate dovedite în studii si experimente. Rata de succes a utilizarii tigarii electronice este cu mult mai mare decât a altor metode farmaceutice de stopare a fumatului. Mai mult, din ce în ce mai multe tari interzic fumatul în locurile publice, sanctionând cu amenzi drastice nerespectarea legii. Solutia pentru aceasta situatie vine din partea tigarii electronice Ego-T. 

Tigara electronica EGO-T

 

Descriere tigara electronica Ego-T:

Lungime: 152 mm

Diametru: 14 mm

Greutate: 86.7 g

Å¢ine pâna la 400 de pufaituri /cartus

Bateria:  900mAh, se poate reincarca de 300 de ori

Timp de reîncarcare: 2-3 ore.

 

Å¢igara EGO-T este formata din: baterie, atomizor, cartus, led.

Kit-ul DUO contine: 2 tigari EGO-T, cutie cadou, incarcator USB+perete, 5 cartuse goale, manual de utilizare, husa.

Cartusul este rezervorul care va contine lichidul ce urmeaza a fi vaporizat, iar atomizorul serveste ca element de încalzire ce transforma lichidul (cu sau fara nicotina) în vapori. Bateria portabila este cea care pune în miscare mecanismul.



8.00 lei
IN STOC