albeena laptisor de matca

Prospect UNIDYNE 130cps UNIVERSAL NUTRITION

Indicatii:

Arde grasimile in mod selectiv
Reduce apetitul
Reduce pofta de dulce
Creste metabolismul
Protejeaza musculatura
Creste energia
Contine foarte multe ingrediente active
 Unidyne este un supliment termogenic care contribuie la arderea grasimilor fara a afecta masa musculara. De ce conteaza asta? Pentru ca la o persoana care tine o dieta, arderea selectiva a grasimilor este esentiala deoarece masa musculara este motorul metabolic al corpului – muschii ard mai multe calorii decât o fac grasimile.  Prin pastrarea unei musculaturi fara grasimi, organismul poate arde mai multe calorii chiar si în stare de repaos. Asadar, un supliment precum Unidyne prezinta un avantaj pentru oricine vrea sa elimine grasimile din corp. Unidyne optimizeaza termogeneza, creste energia, concentrarea si performanta, astfel va puteti antrena mai mult, mai intens si mai eficient. Rezultatele vor fi vizibile imediat.

Formula Unidyne este unica datorita celor doua ingrediente unice: Citriline™ si Isoflavonol™. Citriline™ inhiba enzima ATP-citrat liaza, responsabila pentru producerea grasimilor. Prin blocarea acumularii de grasimi noi, Unidyne poate actiona mai bine pentru a va defini musculatura. Mai mult, Citrilene™ ajuta organismul sa foloseasca glicogenul mai eficient. Când glicogenul este stimulat, receptorii hepatici creaza senzatia de saturatie prin activarea nervului vag, asadar optimizeaza efectele de suprimare a apetitului ale suplimentului Unidyne. Isoflavonol™ a fost adaugat pentru a stabiliza nivelurile optime ale colesterolului si pentru a reduce raspunsul glicemic la alimentele bogate în carbohidrati.

Administrare:
Se recomanda câte doua capsule pe zi, una dimineata si una la amiaza. Luati o capsula înainte de micul dejun sau înainte de exercitiile de dimineata (daca faceti), iar a doua capsula dupa-amiaza. Dupa perioada de obisnuire a organismului, puteti trece la doza maxima de câte doua capsule pe portie. Nu depasiti patru capsule într-un interval de 24 de ore!

Atentie!
Produsul nu este recomandat persoanelor minore, femeilor gravide sau care alapteaza, persoanelor cu afectiuni cardiace si renale, diabeticilor, persoanelor hipertensive sau celor cu afectiuni psihice si de prostata. Persoanele sensibile la cafeina trebuie sa consulte medicul înainte de a începe cura cu Unidyne™. Daca apar manifestari neplacute, întrerupeti imediat administrarea si adresati-va medicului.


SPECIFICATII NUTRITIONALE
Serving Size 2 Capsule
Serving Per Container 65
Amount Per Serving
portie de produs :1 capsula

                                                                             %DZR
Acid pantotenic;20mg            200%
Extract Bitter Orange  (3 %synephrine) : 83,5 mg
Extract de Coleus Forskohli (furskolin,coleonol):50 mg
Cafeina Anhidra : 100mg
Extract de salcie alba (cu 7,5 % salicin) : 52,5mg
Radacina de ghimbir (Zingiber officinale):25mg
Citrilene TM (hydroxycitric acid) :25mg
Amestec proprietar : 100 mg
 [(L-Tirozina,L-Carnitina fumurat,fosfat de magneziu,2-Dimethylaminoethanol DMAE)] ;Medicago Sativa )
Isoflavonol TM (isoflavones) : 25mg
alte ingrediente :pudra de orez,gelatina,fosfat de calciu,Garciana cambogia(25% extract), kuzdu,dioxid de silicon,stearat de magneziu.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!