albeena laptisor de matca

Prospect VIRILHELP 40 cps HERBAGETICA

Iata care sunt principalele efecte ale tuturor plantelor din componenta acestui remediu:

Actiuni:

    vasodilatator genital
    tonic psihic
    creste concentratia spermatozoizilor
    mareste motilitatea spermatozoizilor
    stimuleaza secretia endocrina si exocrina a testiculelor
    hipotensor
    vasodilatator periferic
    compenseaza si actiunea nociva a XENOESTROGENILOR.

Indicatii (in baza studiilor stiintifice acceptate international):

Se utilizeaza ca adjuvant in:


    impotenta vasculara
    impotenta hormonala
    impotenta psihica
    infertilitate la barbati
    andropauza prematura, imbatranire prematura
    efeminare la barbati
    deficit de testosterone la barbati

Este un produs original românesc, obtinut din seminte si flori de Brânca ursului (Heracleum sphondylium) si extract de parte aeriana de Ghimpi (Tribulus terestris), cele doua stimulente ale potentei si ale fertilitatii fiind asociate, pentru potentare, cu radacina de Ginseng chinezesc (Panax ginseng) si cu radacina de Urzica (Urtica dioica).

Semintele si florile de Brânca ursului sunt un adevarat fenomen pentru sporirea fertilitatii masculine, având un efect de imbunatatire a calitatii spermei (creste concentratia spermatozoizilor pe centimetru cub de sperma), imbunatatind tot o data si motilitatea acestora. De asemenea, aceasta planta are efect vasodilatator genital, extrem de util in cazul impotentei vasculare, dar si stimulent al activitatii testiculelor, ceea ce recomanda brânca ursului in Impotenta hormonala.

Extractul uscat de Ghimpi (Tribulus terestris) are, un exceptional efect de sporire a caracterelor masculine. Teste clinice au aratat ca principiile active din aceasta planta cresc, intre altele, semnificativ secretia de testosteon, cunoscut drept hormonul masculinitatii. La nivel fiziologic cresterea cantitatii acestui hormon in organism, prin mecanisme naturale, firesti, va determina o crestere a apetitului sexual, o crestere a cantitatii de sperma secretate, o marire a fortei musculare, dar si o diminuare a tesutului adipos, care va fi inlocuit de tesut muscular. Interesant este ca efectul acestei plante dureaza doar 14-15 zile, dupa care secretia de testosteron revine la normal. Din acest motiv, curele cu Ghimpi vor fi de scurta durata (2 saptamâni), urmate de o pauza cu aceeasi durata.

Compozitie:

pulbere din varfuri cu seminte de Branca ursului (Heracleum sphondylium) 175 mg, extract uscat de Ghimpi (Tribulus terestris) cu min 40% saponine 119mg, pulbere din radacina de urzica (Urtica dioica) 28 mg, pulbere din radacina de Ginseng chinezesc (Panax ginseng) 28mg, capsula tare de gelatina.

Mod de administrare:

De regula, se iau cate 2 capsule, de 3-4 ori pe zi, in cure de 1 maximum 2 saptamani.

In cazul impotentei vasculare, se administreaza câte 2-4 capsule pe zi, in doza unica, cu 15-30 de minute inaintea raporturilor intime. Contra impotentei hormonale, infertilitatii se administreaza câte 4-6 capsule pe zi, in cure de 15 de zile, urmate de alte 15 zile de pauza, dupa care se incepe o noua cura. In cazul impotentei psihice, se iau 4 capsule, cu aproximativ 15 minute inaintea raporturilor intime. In caz de andropauza prematura, deficit de testosteron, efeminare la barbati, o data pe luna se tine o cura, timp in care se administreaza câte 6 capsule, pe zi, vreme de doua saptamâni.

Precautii si contraindicatii:

A se administra cu prudenta in caz de hipotensiune arteriala si afectiuni urinare si ale prostatei. Contraindicat sportivilor, copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Observatii

    In cazul impotentei hormonale si al infertilitatii, trebuie tinut cont de faptul ca ciclul de producere a spermatozoizilor este de aproximativ 70 zile, dar redobândirea echilibrului hormonal, este un proces de mai lunga durata – intre 6 si 24 de luni, timp in care va fi acordata o grija deosebita si alimentatiei (va fi cât mai naturala), odihnei si efortului fizic regulat.
    In cazul andropauzei premature, a deficitului de testosteron, cura va dura cel putin 6 lui. Conex cu administrarea acestui supliment se recomanda o hrana cât mai naturala, cu multe legume si fructe crude, cu grasimi nesaturate (nuci, seminte de dovleac si de floarea soarelui), cu proteine de inalta calitate si toxicitate redusa (din galbenus de ou, naut, polen de albine), cu cereale integrale.
 

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4343 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!