albeena laptisor de matca

Prospect XL-S MEDICAL CARB BLOCKER 60 cpr HIPOCRATE

XL-S Medical Carb Blocker este un produs natural care reduce cu pana la 66% absorbtia caloriilor provenite din carbohidrati (zaharuri lente) fara efecte secundare.

Fiecare tableta de XL-S Medical Carb Blocker contine PhaseLite, un ingredient activ cu eficacitate demonstrata clinic – un complex de glicoproteine standardizat dintr-o sursa vegetala nemodificata genetic, care ajuta la reducerea digestiei si absortiei de carbohidrati. Este un instrument eficace pentru pierderea si controlul greutatii, atunci cand este asociat cu o dieta saraca in calorii si activitate fizica regulata.

Actiune:

XL-S Medical Carb Blocker incetineste activitatea alfa-amilazei, care descompune carbohidratii in glucoza pentru absorbtie. Substanta unica PhaseLite din XL-S Medical Carb Blocker inglobeaza carbohidrati nedescompusi din cauza activitatii reduse a alfa-amilazei, avand ca rezultat mai putina glucoza absorbita in organism sau stocata sub forma de grasimi. Carbohidratii nedigerati sunt eliminati natural prin scaun.

Ingrediente:

PhaseLite, Celuloza microcristalina, fructo-oligozaharide, tri-fosfat de calciu, stearat de magneziu.


XL-S Medical Carb Blocker este recomandat tuturor persoanelor supraponderale sau obeze, care constientizeaza ca o dieta bogata in carbohidrati are impact negativ asupra greutatii, dar au dificultati in a reduce consumul de fainoase (carbohidrati).

Nu este recomandat copiilor sub 12 ani, persoanelor gravide sau mamelor care alapteaza.

Administrare:

Se iau 1-3 comprimate cu un pahar de lichid, inainte de fiecare masa principala.



153.76 lei 163.57
-6%

LA COMANDA


0.53 lei
LA COMANDA


32.30 lei 35.11
-8%

LA COMANDA


86.56 lei 93.07
-7%

LA COMANDA