albeena laptisor de matca

Prospect XXL BUST 60 cps MEDICA

Pret magazine: 96.11 lei
Pret remediu.ro:
83.57 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

XXl Bust s-a dovedit a fi primul produs din lume care mareste sanii vizibil si definitiv.

Este un tratament complex,100%natural, care asigura organismului dumneavoastra estrogenul ce va putea ajuta in reactivarea glandelor mamare , deci dezvoltarea tesutului mamar. XXl Bust functioneaza prin stimularea cresterii propriului tesut mamar si in acelasi timp intareste si tonifiaza sanii.

Ofera o solutie nechirurgicala pentru obtinerea unor sani mai plini si mai fermi cu ajutorul unei combinatii echilibrate de ingrediente naturale.


  Implanturile pentru marirea sanilor constituie un risc ridicat, dar si o metoda de marire a sanilor cu rezultate foarte bune. Un risc urias este insa asociat operatiei chirurgicale de marire a sanilor.

Implanturile sunt o metoda de marire a sanilor periculoasa deoarece va supuneti organismul unei operatii si introduceti un corp strain in el, acesta avand potentialul de a produce boli punandu-va in pericol viata, precum cancerul, imuno deficienta, si alte boli care va slabesc organismul. Milioane de femei au trebuit sa se supuna unor operatii chirurgicale secundare pentru a inlatura implanturile acestea consituind un cost suplimentar atat pentru buzunar cat si pentru organism.

Pernitele pentru sutien din silicon constituie un risc redus pentru sanatatea dar au si efecte destul de slabe. Singurul efect vizibil e ca nu sunteti dumneavoastra. Ele pot fi incomode si va pot stingheri in anumite momente din viata.

Mod de administrare: 1capsula dimineata si 1 capsula seara, timp de 30 de zile

Notificat de: Institutul de Bioresurse Alimentare



157.03 lei 163.57
-4%

LA COMANDA