revista

Top ceaiuri medicinale pentru slabit

Top ceaiuri medicinale pentru slabit

Multi dintre noi se bucura in fiecare zi de cel putin o cana de ceai, fie el indulcit sau simplu. Dar oare ne ajuta el sa scapam de kilogramele in plus, pe care ne chinuim sa le dam jos?

Bineinteles, nu-ti imagina ca uiti de regim si de exercitii fizice si ca litrii de ceai te vor slabi in cateva zile, dar la loc de frunte se afla popularul ceai verde pentru slabit, care chiar are efecte benefice asupra fizicului si psihicului: accelereaza arderea grasimilor, grabeste metabolismul, creste nivelul de energie si detoxifiaza.

Iata un top al ceaiurilor pentru slabit de pe piata si efectul lor:

 

Ceaiul NORMOCOLESTEROL, Dacia Plant

Are actiune hipocolesterolemianta si hipolipemianta, ceea ce inseamna ca lucreaza la reducerea grasimilor rele din organism. Compozitia sa bogata in anghinare, papadie, angelica, brusture, cicoare si sulfina ajuta prin actiunea diuretica si hepatoprotectoare, de drenare a grasimilor. Brusturele are si el actiune depurativa si este adjuvant in curele de slabire, iar cicoarea reduce apetitul alimentar.

Detalii despre pret si mod de administrare AICI

 

Ceai de slabit cu GANODERMA, Amesson

Ganoderma este, de fapt, o ciuperca medicinala foarte populara in China, folosita pentru a purifica sangele, pentru detoxifiere intensa si protejarea ficatului. Ea are rol diuretic si regleaza sistemul intestinal, ceaiul cu ganoderma fiind recomandat celor supraponderali. Ganoderma are rol esential in procesele fiziologice si metabolice.

Detalii despre pret si mod de administrare AICI

 

Ceai FITOMAGRA DRENA PLUS, Aboca

Ortosiphon, lemn dulce, splinuta, menta dulce, papadie, fenicul, turmeric, coada-calului si frunze de urzica – un combo medicinal care te va ajuta sa slabesti mai usor concomitent cu un regim alimentar potrivit, datorita calitatilor depurative si diuretice. Ceaiul este o varianta sigura la metodele de slabit rapid si ajuta la scaderea colesterolului si glicemiei. Lemnul-dulce, planta imunitatii, alaturi de papadie, are efect diuretic si chiar anti-canceros. La fel, urizca este o planta des intalnita in curele de slabire pentru ca purifica organismul de toxine – primul pas spre slabire

Detalii despre pret si mod de administrare AICI

 

Ceai ANTIADIPOS ORIGINAL, Sanye

Este printre cel mai adorat de femei, pentru ca efectele sale sunt pronuntate, pretul este decent, iar ceaiul verde este recunoscut pentru aportul sau sanatos asupra psihicului si fizicului. Ceaiul este preparat din ceai verde, lotus, nalba si alte plante medicinale care topesc grasimile, accelereaza metabolismul, reduc glicemia si grasimile din sange si scad tensiunea. In plus, previne si constipatia! El te poate ajuta sa scapi chiar de 3 kg lunar.

Detalii despre pret si mod de administrare AICI

 

Ceai IMPOTRIVA OBEZITATII, Faunus Plant

Unul dintre cele mai bune ceaiuri comercializate de noi, care au primit si recenzii foarte bune de la cei care l-au folosit, mai ales impreuna cu tinctura Impotriva Obezitatii, este acesta. Pe baza de afine, coada-calului, coada-soricelului, crusin, ienupar, matase de porumb, mesteacan, pelin, soc, urzica si papadie, ceaiul nu are cum sa nu te ajute sa scapi de grasimi. Acest complex de plante ajuta la scaderea in greutate prin purificarea organismului si reducerea poftei de mancare.

Detalii despre pret si mod de administrare AICI

 

Ceai MATE, Adams Vision

Mate, mai exact Yerba mate, se regaseste in Argentina, Brazilia sau Chile, in America de Sud. Ea este consumat frecvent pentru prevenirea obezitatii si stimularea metabolismului, a arderii grasimilor si a eliminarii surplusului de apa din organism. Este recomandat de specialisti pentru mentinerea siluetei, stimularea metabolismului si reducerea apetitului, pe langa beneficiile curative in boli hepatice, imunitare sau reumatice.

Detalii despre pret si mod de administrare AICI

 

CANADIAN TEA, Pro Natura

100% natural, acest ceai de slabit se recomanda supraponderalilor datorita efectelor sale de detoxifiere, accelerare a procesului de ardere a grasimilor si de distrugere a depozitelor adipoase. Rezultatele se vor vedea in prima luna de administrare. Asta pentru ca el contine plante exotice si autohtone cu efect antioxidant, carminativ si hipocolesterolemiant.

Detalii despre pret si mo de administrare AICI

 

GOOD SHAPE, Plafar

Good shape reprezinta o formula potenta si eficace pentru persoanele care doresc sa-si restabileasca sau sa-si mentina echilibrul ponderal, dar si un tonus optimist si energic in perioade de solicitare fizica si cerebrala. Cu soc, ceai verde, mesteacan, stevie si iasomie, vei beneficia de un produs natural cu actiune energizanta, diuretica si antioxidanta, luptand in acelasi timp impotriva grasimilor acumulate in tesuturi.

Detalii despre pret si mod de administrare AICI

 

Ceai de slabit ZEIN, Zein

Musetelul, feniculul, trandafirul, roinita, violeta si rubardba sunt cele care te vor scapa de kilogramele in plus, daca tii si-un regim sanatos.

Detalii despre pret si mod de administrare AICI

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Fructe de sezon care te ajuta sa slabesti

Prunele Sunt de sezon, sunt delicioase si te ajuta sa iti mentii…

6 idei geniale de la profesionistii in slabit, inainte sa incepi dieta

Ai impresia ca sunt doi mari pasi simpli pana sa ajungi la silueta…

La ce trebuie sa renunti cu drag cand vrei sa iti mentii silueta!

Cand slabesti, te simti bine in pielea ta. Dar ti-ar placea…

Vrei motivatie pentru slabit? Alege-o pe cea buna!

Ar fi pacat sa vrei sa slabesti de gura lumii, pentru ca, desi…

Ce leguma te scapa de poftele de fast food si nu numai?

Ei bine, se pare ca cel responsabil de faptul ca nu te umple…

Descopera cele mai recomandate alimente care ard grasimile!

Unele alimente detin miraculos un atu termic: un efect puternic…

Cum topesti grasimile si scapi de burta

Este cea mai incapatanata zona, pentru ca grasimea din zona…

TOP Alimente care te satura!

Vrei sa nu mai mananci atat de mult si sa te si saturi, in acelasi…

Idei: cum sa slabesti mai rapid si sigur

Nu este usor sa dai kilogramele jos, nu cand ai parte de atatea…