revista

Retete romanesti

13.03.2013 Retete romanesti

Supa de usturoi

Supa de usturoi (si cea de ceapa) reprezinta un expectorant minunat, care se recomanda in caz de afectiuni ale cailor respiratorii superioare. Unicul inconvenien este mirosul de usturoi, care ramane in corp si in respiratie;…
22.01.2013 Retete romanesti

Piept de pui cu smantana si hrean

Timp de preparare: o ora Ingrediente: 1-1,5 kg. piept de pui, 2 cepe, 400 g. smantana, o legatura radacina de hrean, sare, piper, cimbru Mod de preparare: Pieptul de pui se curata, spala si se fierbe in apa rece cu sare,…
15.01.2013 Retete romanesti

Painea de casa

Amestecati o lingurita cu miere, cu o lingura cu ulei, putina sare (cat se poate apuca de doua ori intre degete) si turnati 2 cani de apa. Adaugati faina integrala pana cand pasta(coca) nu se mai lipeste de degete. Faceti…