Absorbante de zi 10buc BIOINTIMO

Producator: BIOINTIMO
Brand: BIOINTIMO
Forma prezentare: solid, 10 buc
Pret magazine: 16.7 lei
Pret remediu.ro:
14.52 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Absorbante intime de zi (L=240mm) „Biointimo Day” cu efect hemolitic si banda anionica, plus un „test pH” pentru testarea rapida a pH-ului vaginal. Se recomanda pentru perioada de zi a menstruatiei si pentru neutralizarea efectelor nedorite ale incontinentei.
Confectionate din 7 straturi de bumbac, invelite intr-o membrana care permite circulatia aerului, absorbantele Biointimo au incorporat un strat higroscopic din materiale naturale (extract natural de porumb), care gelatinizeaza orice lichid) si sunt prevazute la mijloc cu o banda anionica.

Anionii sunt molecule de aer incarcate electric negativ. Forta de atractie dezvoltata de acestia asupra particolelor pozitive este puternica, permitandu-le sa atraga praful si radicalii liberi din aer si sa distruga bacteriile, iar in ceea ce priveste organismul uman, ei:

  • neutralizeaza ionii pozitivi, daunatori organismului, reduc activitatea hormonilor stresului si ca urnare, impiedica aparitia diferitelor boli;
  • prezenti in sange, maresc capacitatea de rezistenta fata de infectii;
  • impiedica proliferarea bacteriilor si elimina mirosurile neplacute, sustinand o stare generala placuta;
  • faciliteaza metabolismul celular, maresc forta vitala si pofta de mancare, purifica sangele si calmeaza nervii, fiind din aceasta cauza numiti „vitamina aerului”.

Banda anionica din mijlocul acestor absorbante este solutia brandului Biointimo pentru a se genera anioni de concentratie inalta si o cantitate mare de oxigen usor solubil, iar prin asigurarea unei ventilatii corespunzatoare, faciliteaza:
formarea unui mediu placut in zonele sensibile;

  • echilibrarea valorii pH-ului vaginal;
  • capacitatea de rezistenta antibacteriana;
  • neutralizarea mirosurilor neplacute fara adaosuri de parfumuri alergenice.
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colonsan fem cu 7 plante bo061
22.80gr FAVISAN

24.48 lei
Ulei de argan presat la rece cu pompita
50ml HERBALSANA

36.14 lei
Absorbante de zi de la BIOINTIMO are un gramaj de 10gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 14.52 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Igiena intima si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Absorbante de zi 10gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BIOINTIMO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.