Aerobic oxigenator 60ml ORGANIKA

Producator: ORGANIKA
Brand: ORGANIKA
Forma prezentare: lichid, 60 ml
Pret magazine: 196.42 lei
Pret remediu.ro:
170.80 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Inventat in Canada, este un produs revolutionar realizat printr-o tehnologie ionica, care stabilizeaza molecula de oxigen spre a putea fi transportata in sange prin procesul digestiv, unde sa fie apoi eliberata sub forma de oxigen liber. Este manufacturat doar de doi producatori Canadieni si distribuit international sub diferite denumiri comerciale. Durata de viata activa in sange a Oxigenului Stabilizat de la Organika este de 6-8 ore. Pare un paradox dar, datorita prezentei unui electron in plus, Oxigenul Activ (ionic) este un foarte bun reducator de radicali liberi.

Oxigenul este hrana vie a celulelor. In lipsa oxigenului, celulele trec la procese anaerobice de fermentatie. Produsele de fermentatie fiind acide conduc la transformarea celulei in celula canceroasa. Conditiile anaerobe sunt propice pentru inmultirea rapida a celulelor mutante, conducand la raspindirea rapida a cancerului.

Abundenta de oxigen stopeaza replicarea celulei canceroase si le "sufoca". Cercetatorii sunt din ce in ce mai convinsi ca la baza aparitiei cancerului sta, intr-o foarte mare masura, si lipsa de oxigenare suficienta a celulelor, indiferent de natura altor factori asa numiti "carcinogeni", care de fapt conduc la aceasta stare de fapt. Oxigenul este unul din elementele esentiale in mentinerea unui sistem imunitar puternic.
Deci oxigenarea celulelor este esentiala. Celulele preiau insa oxigenul doar prin singe. Deci celulele trebuie alimentate cu sange suficient. In plus, sangele trebuie sa contina suficient oxigen (de regula, oxigenul ajunge in sange prin respiratie, iar ceea ce respiram contine din ce in ce mai putin oxigen curat. Daca acum 100 de ani aerul continea aproximativ 22% oxigen, astazi contine doar aproximativ 18%, iar in aglomeratiile urbane doar 14-15% ). Oxigenul ne da energie, vitalitate, sanatate.

In ce conditii nu ajunge suficient oxigen la celule?
- cand nu ajunge suficient sange la celule;
- cand nu este suficient oxigen in sange.

Cum se poate remedia aceasta conditie?
- prin asigurarea unui circuit liber al sangelui prin vene si artere;
- prin asigurarea unui aport suficient de oxigen.

Cum realizam aceste remedii?
- prin curatirea sistemului circulator, in special prin eliminarea depunerilor (placilor) de pe peretii vaselor de singe. Cea mai eficienta metoda actuala este “chelatia”, utilizind protocolul “Chelatin-Forte” sau Formula FLOW (Bypass Nutritional);
- prin ingerarea de Oxigen Aerobic care trece din sistemul digestiv in sange sub forma de Oxigen stabilizat, care apoi se transforma in binecunoscutul O2;
- prin tratarea apei pe care o bem cu Oxigen Aerobic, transformand-o astfel in “apa vie”;
- prin ozonificare aerului pe care il respiram (mai ales in interiorul casei sau apartamentului), cu ajutorul unui aparat de ozonificare.

Compozitie
Molecule de oxigen electrolitic (ioni negativi) stabilizat, intr-o solutie de apa distilata si clorura de sodiu. Toate ingredientele sunt alimentare.
Nu contine: lactate, ou, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia sau porumb.

Administrare
- adauga 10-12 picaturi de 3 ori pe zi intr-un pahar cu apa (preferabil apa plata) si beti-l;
- adauga 5-6 picaturi la litrul de apa plata. 60 ml sunt suficienti pentru tratarea a 150 litri de apa "oxigenata";
- puneti 2-3 picaturi pe periuta de dinti, apoi pasta de dinti si apoi spalati-va pe dinti in mod normal;
- Pentru apa de gura: adaugati incet (intr-un interval de 1 minut), 10 picaturi in aproximativ 50-60 ml de apa plata. Amestecati in gura si faceti gargara timp de minimum 1 minut.

RECOMANDARE: Actioneaza sinergistic cu SQUALENE, care este un purtator de Oxigen. Sportivii de performanta au nevoie de un supliment de oxigen in sange pentru a face fata eforturilor sustinute. Se va administra cu aproximativ 30-60 minute inainte de exercitii sau eforuri fizice (tip Gym).

Precautii
A nu se aplica direct pe piele. Evitati contactul cu tesaturile.

Supliment meditatie

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1kg REDIS

25.89 lei
Scaun prea tare pentru adulti  , doftorii batranesti  200gr PRISACA TRANSILVANIA
200gr PRISACA TRANSILVANIA

30.49 lei

330ml BIONA ORGANIC

9.48 lei
Aerobic oxigenator de la ORGANIKA are un gramaj de 60ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 170.80 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Detoxifiere si diuretice si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Aerobic oxigenator 60ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ORGANIKA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.