Alcoolatura de tuia 100ml CHARME

Producator: DACIA PLANT
Brand: CHARME
Forma prezentare: lichid, 100 ml
Pret magazine: 25.19 lei
Pret remediu.ro:
21.90 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Este un extract in alcool alimentar pur din frunzele tinere ale arborelui Thuja occidentalis, o specie folosita de mii de ani de bastinasii din America de Nord pentru tratarea bolilor de piele, a tumorilor maligne si benigne, a infectiilor bacteriene, fungice sau virale. Intern era folosit contra deficientelor imunitare, contra gripei, contra bolilor urinare, contra bolilor endocrine, contra bolilor de plamani, contra bolii canceroase, precum si contra bolilor pulmonare in general.

Compozitie
* tuia;
* apa distalata;
* acool etilic.

Utilizare
Uz intern si uz extern.

Efecte

  • ten si piele sensibila la infectii
  • ulceratii pe piele
  • vegetatii anale si veneriene
  • negi (veruci)
  • bataturi
  • fibroame, adenoame, adenofibroame, polipi
  • reumatism (inclusiv cu deformari articulare)
  • eczeme infectioase, ciuperci parazite la nivelul pielii si tegumentelor
  • miros neplacut al picioarelor
  • ten incarcat

Administrare
Ten incarcat - se spala cu o solutie obtinuta din 100 ml de apa plata in care se pun 2 lingurite de alcoolatura de tuia.
Ten si piele sensibila la infectii - se pune zilnic vreme de 10 zile o compresa cu o solutie obtinuta din 50 ml de apa plata in care se pun 2 lingurite de alcoolatura de tuia.
Ulceratii pe piele - se fac spalari ale locului afectat cu un tampon de vata inmuiat in alcoolatura de tuia, de 1-3 ori pe zi, in functie de gravitate. Este un remediu extrem de eficient si in ulcerele varicoasa, inclusiv gangrena.
Vegetatii anale si veneriene -  se aplica un tampon de vata, cu care se sala locul afectat curatat bine in prealabil.
Negi ( veruci) - un tampon inmuiat in alcoolatura de tuia se pune pe locul afectat si deasupra se acopera cu un plasture care sa o fixeze. Tamponul de tine 24 de ore dupa care se schimba, tratamentul facandu-se 14 zile la rand.
Bataturi - se tine de seara pana dimineata o compresa cu alcoolatura de tuia, o compresa invelita deasupra cu un nailon pentru a impiedica evaporarea.
Acelasi tratament de face si contra ciupercilor ce afecteaza unghiile degetelor mainilor si picioarelor.
Fibroame, adenoame, adenofibroame, polipi - se pun pe locul afectat o data la 2 zile comprese cu aceasta alcoolatura, comprese care se tin timp de 2 ore, dupa care se lasa zona la aer liber.
Este un tratament recomandat si contra nodulilor mamari, contra fibromului uterin, si a chisturilor ovariene, contra polipilor de tot felul, precum si contra formatiunilor tumorale care apar la nivelul pielii.
Reumatism ( inclusiv cu deformari articulare) - se pun comprese calde pe locul afectat o data la 2 zile cu alcoolatura de tuia.
Eczeme infectioase, ciuperci parazite la nivelul pielii si tegumentelor - se tine de seara pana dimineata o compresa cu alcoolatura de tuia, compresa invelita deasupra cu un nailon pentru impiedicarea evaporarii. Tratamentul dureaza minim 12 zile.
Miros neplacut al picioarelor - se fac bai fierbinti de picioare cu 2 litri de apa in care s-au pus 4 linguri de alcoolatura de thuia. Suplimentar se impacheteaza trei zile la rand picioarele cu comprese cu alcoolatura de tuia. Concomitent se dezinfecteaza toate sosetele si incaltamintea cu acid boric.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Tuia

Alte produse similare

Ulei esential de… SOLARIS
Ulei esential de…
SOLARIS
Gemoderivat din… HOFIGAL
Gemoderivat din…
HOFIGAL
Tinctura de tuia… PLANTEXTRAKT
Tinctura de tuia…
PLANTEXTRAKT
Crema pe baza de… TUIAZIN
Crema pe baza de…
TUIAZIN
Supozitoare cu… TUIAZIN
Supozitoare cu…
TUIAZIN
Thuja clear AROMSCIENCE
Thuja clear
AROMSCIENCE
Thuja total  FAVISAN
Thuja total
FAVISAN

Parerile clientilor

Ajuta mult sa elimina keratoma sau solar lentigo din piele
scrisa de Natalja / 29.08.2021 16:36
Chiar funcționează
Foarte buna! Am reusit sa scap de un lipom cu ajutorul alcoolaturii de tuia.
scrisa de Veronica / 18.07.2020 09:15

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
Tinctura de tuia - thuja occidentalis tm
30ml PLANTEXTRAKT

26.86 lei
Crema de tuia
75ml DACODERM

19.32 lei
Alcoolatura de tuia de la CHARME are un gramaj de 100ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 21.90 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Corp si baie si contine tuia. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Alcoolatura de tuia 100ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la CHARME ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.