Amaranth 200gr SPRINGMARKT

Producator: ADAMS VISION
Brand: SPRINGMARKT
Forma prezentare: solid, 200 gr
Pret magazine: 12.58 lei
Pret remediu.ro:
10.94 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Amaranthul este considerat ca si un frate mai mic al quinoei. Face parte din categoria supercerealelor fiind unul din cele mai nutritive alimente cunoscute avand o valoare proteica mai mare decat orezul, faina integrala de grau, ovaz sau secara. De asemenea este bogat in lizina (proteina de inalta calitate), fibre, vitamina A, E, B, D, aminoacizi esentiali si minerale ca fier, magneziu, zinc, fosfor, cupru si mai ales mangan, dar si mai mult calciu decat alte cereale. Contine 16% proteine pure si este lipsit de gluten.

  • Este o cereala versatila in retetele vegetariene si poate fi folosita alaturi de iaurt, fructe sau amestecata cu miere sau chiar fructe uscate.
  • Se mai poate folosi ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc).
  • Se foloseşte în cure sau preparate culinare delicate, precum salate, sosuri, iaurt sau amestec cu miere.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Biovit foo ti teng
90cps PROVITA

69.24 lei
Papadie b030
40cps FAVISAN

16.71 lei
Amaranth de la SPRINGMARKT are un gramaj de 200gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 10.94 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Cereale si leguminoase si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Amaranth 200gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SPRINGMARKT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.