Amestec goji, merisor, stafide 200gr BIS NIS

Producator: BIS NIS TRADING
Brand: BIS NIS
Forma prezentare: solid, 200 gr
Pret magazine: 9.41 lei
Pret remediu.ro:
8.18 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Descriere scurta:

Amestec Goji, Merisor, Stafide Bis Nis, 200g: reprezinta o alternativa de mic dejun sau gustare sanatoasa ce ofera energie. Poate fi consumat ca atare sau in amestecuri cu iaurt, musli, cereale. Goji este considerat fructul tineretii si al longevitatii, fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanti creati de natura. Fructele de Goji contin vitamine (A,C,B1,B2, B6, E), carotenoizi (beta-caroten si altii), 21 minerale, 18 aminoacizi, acizi grasi si alte ingrediente importante pentru mentinerea starii de sanatate. Merisoarele contin cei mai multi antioxidanti, ceea ce le transforma in importante arme de aparare a organismului uman, in timp ce stafidele sunt cele mai hranitoare daruri ale naturii.

ajuta la vitaminizarea si remineralizarea organismului.

Ingrediente:

Stafide - 50% 
Merisor indulcit partial deshidratat (contine zahar din trestie de zahar si ulei de floarea soarelui) - 30% 
Goji uscate - 20% 

Goji:
Lycium Barbarum – fructul tineretii si al longevitatii, unul dintre cei mai puternici antioxidanti creati de natura.
Fructele de Goji contin vitamine (A,C,B1, B2, B6, E), carotenoizi (beta-caroten si altii), 21 minerale, 18 aminoacizi, acizi grasi si alte ingrediente importante pentru mentinerea starii de sanatate.

Merisor:
Afin american-Vaccinium macrocarpon – Dintre toate fructele cunoscute, merisoarele contin cei mai multi antioxidanti, care protejeaza organismul uman. In compozitia lor, veti regasi acizi (citric, lactic), proteine, vitamina A, B1, B2, B3, C, E, dar si uleiuri si saruri minerale.

Stafide:
Stafidele sunt unele dintre cele mai hranitoare daruri ale naturii. Ajuta la reducerea aciditatii gastrice si imbunatatesc tranzitul digestiv. Intaresc sistemul osos si ajuta la mentinerea sanatatii ochilor.

Tara de origine:
Stafide: China
Goji: China
Merisor: Chile/SUA

Informatii nutritionale/100g:
Valoare energetica - 1440.6 kJ/ 343 kcal
Proteine - 4.58%
Glucide totale - 77.6%
Lipide - 1.57%

 Administrare:

Cale orala

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Amestec goji, merisor, stafide de la BIS NIS are un gramaj de 200gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 8.18 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Fructe uscate si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Amestec goji, merisor, stafide 200gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BIS NIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.