Amrita 60cps PRO NATURA

Producator: MEDICA
Brand: PRO NATURA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 48.43 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
45.04 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ingrediente/capsula: atomizat din polen poliflor, fermentat in otet de kombucha si miere, uscat pe pat de maltodextrina 500 mg, capsule de gelatina.

Amrita, cunoscută sub numele de hrana zeilor este obţinută printr-o tehnică specială de fermentaţie aerobă şi anaerobă, patentată, a polenului. Este cunoscut faptul că polenul are un conţinut proteic mare, sub formă de proteine, vitamine lipo şi hidrosolubile, minerale variate, oligopeptide şi aminoacizi. Sunt prezenţi toţi aminoacizii esenţiali într-un raport echilibrat. La acestea se adaugă echipamentul enzimatic deosebit de bogat, alcătuit din aproximativ 100 enzime (oxidoreductaze, hidrolaze, transferaze, izomeraze, lipaze) din Kombucha. Polenul împreună cu kombucha, reprezintă un produs deosebit de bogat nutriţional, sursă de proteină de inaltă calitate; cu un conţinut complex şi echilibrat de aminoacizi incadrat intr-o paletă variată de componente nutritive şi bioactive, toate elementele chimice care intră in constituţia corpului uman, ajută la menţinerea sănătăţii organismului.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

100.17 lei
Forstres
30cps OLIMP LABS

72.39 lei
Ginseng siberian & vitamina c
30cps FARMACLASS

12.95 lei
Amrita de la PRO NATURA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 48.43 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Memorie si concentrare si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Amrita 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PRO NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.