Apidermin expert apa micelara 150ml APIDERMIN

Producator: COMPLEX APICOL
Brand: APIDERMIN
Forma prezentare: lichid, 150 ml
Pret magazine: 26.16 lei
Pret remediu.ro:
22.75 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Cu o formulă blânda cu parfum hipoalergenic și ingrediente naturale, apa micelară Apidermin Expert înlătură eficient machiajul. Micelele captează particulele de machiaj sau praf, în timp ce proteinele de mătase si lăptișorul de matcă răsfață pielea. Proteinele de mătase lasă pielea catifelată iar lăptișorul de matcă contribuie la regenerarea celulară.

Cu ajutorul unei dischete demachiante se aplică pe față, decolteu și gât printr-un ușor masaj.

Aqua, Glycerin, Peg-6 caprylic/capric glycerides, Hydrolyzed silk, Royal Jelly, Citric Acid, Tetrasodium edta, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Sodium Hydroxide, Perfume, Imidazolidinyl Urea, Hexyl cinnamal, Benzyl Benzoate, Citronelol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Butylphenyl methylopropional, Linalol, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Benzyl salicylate.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de argan presat la rece cu pompita
50ml HERBALSANA

36.14 lei
Lac de unghii virtual street fashion first love 23
10gr VIRTUAL STREET FASHION

15.75 lei
Apidermin expert apa micelara de la APIDERMIN are un gramaj de 150ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 22.75 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Cosmetice si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Apidermin expert apa micelara 150ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la APIDERMIN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.