Aqua maris classic 30ml WALMARK

Producator: WALMARK
Brand: WALMARK
Forma prezentare: lichid, 30 ml
Pret magazine: 43.14 lei
Pret remediu.ro:
37.51 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Spray nazal 100% natural
Un tratament benefic si natural pe baza de apa de mare din Marea Adriatica, bogat in saruri minerale si oligoelemente, care hidrateaza si curata nasul uscat si iritat. Actioneaza bland si eficient, fiind potrivit pentru utilizarea zilnica.

DETALII
Functia mucoasei nazale si respiratia normala depind de nivelul de hidratare a mucoasei nazale. Aqua Maris Classic hidrateaza si curata nasul, si in acelasi timp regenereaza mucoasa nazala.
Cand si cum se foloseste spray-ul nazal Aqua Maris Classic:
-  Pentru a mentine igiena nazala zilnica si senzatia de confort, pulverizati de 1-2 ori in fiecare nara. Aceasta procedura poate fi repetata de mai multe ori pe zi sau ori de cate ori este necesar.
-  Pentru a trata mucoasa nazala uscata si iritata din cauza schimbarii condtiilor climatice (cum ar fi uscaciunea extrema a mucoasei nazale in zone cu aer condtionat,  sau cu poluare, cu schimbari neasteptate ale temperaturii sau a calitatii aerului (ex. in timpul calatoriilor),  pulverizati de 3 pana la 4 ori in fiecare nara sau ori de cate ori este necesar.
Înainte de prima utilizare, scoateti capacul si pulverizati de 2 - 3 ori pentru a elibera aerul din pompa.
Cine poate folosi produsul?
Aqua Maris Classic are un efect bland care sustine starea fiziologica a mucoasei nazale si nu are efecte sistemice. Prin urmare, este potrivit pentru toata lumea, inclusiv copii, femei insarcinate si mame care alapteaza.
Fara conservanti!

COMPOZIÅ¢IE
100 ml solutie contine 30 ml apa de mare. Oligoelementele din solutie joaca un rol important in mentinerea functiei mucoasei nazale imbunatatind functionarea tractului respirator superior.

DOZARE
- Pentru a mentine igiena nazala zilnica si senzatia de confort, pulverizati de 1-2 ori in fiecare nara. Aceasta procedura poate fi repetata de mai multe ori pe zi sau ori de cate ori este necesar.
- Pentru a trata mucoasa nazala uscata si iritata din cauza schimbarii condtiilor climatice (cum ar fi uscaciunea extrema a mucoasei nazale in zone cu aer condtionat,  sau cu poluare, cu schimbari neasteptate ale temperaturii sau a calitatii aerului (ex. in timpul calatoriilor),  pulverizati de 3 pana la 4 ori in fiecare nara sau ori de cate ori este necesar.
Înainte de prima utilizare, scoateti capacul si pulverizati de 2 - 3 ori pentru a elibera aerul din pompa.

NOTIFICARI
Din motive de igiena se recomanda utilizarea produsului de catre o singura persoana; nu utilizati produsul impreuna cu alte persoane.

Acest produs contine:

Apa de mare

Alte produse similare

Aqua maris baby WALMARK
Aqua maris baby
WALMARK
Septimar baby,… VIVA PHARMA
Septimar baby,…
VIVA PHARMA
Septimar forte,… VIVA PHARMA
Septimar forte,…
VIVA PHARMA
Septimar baby,… VIVA PHARMA
Septimar baby,…
VIVA PHARMA
Septimar forte,… VIVA PHARMA
Septimar forte,…
VIVA PHARMA
Fluend apa de mare SUN WAVE PHARMA
Fluend apa de mare
SUN WAVE PHARMA
Nazomer alergo… PRO NATURA
Nazomer alergo…
PRO NATURA
Rhinovit FARMACLASS
Rhinovit
FARMACLASS
Mini spray sinomarin RICERFARMA
Mini spray sinomarin
RICERFARMA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Crema antiaging ten sensibil 50gr APITERRA
50ml APITERRA

48.81 lei
Apa micelara pentru ten sensibil  200ml APITERRA
200ml APITERRA

38.06 lei
Apa de gura  250ml APITERRA
250ml APITERRA

40.58 lei
Flora plus  10cps AMNIOCEN
10cps AMNIOCEN

11.82 lei
Aqua maris classic de la WALMARK are un gramaj de 30ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 37.51 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Nas si contine apa de mare. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Aqua maris classic 30ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la WALMARK ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre apa de mare:

Nu am gasit vreun articol relevant.