Argila albastra de raciu 1000gr ROMCOS

Producator: ROMCOS IMPEX
Brand: ROMCOS
Forma prezentare: pulbere, 1000 gr
Pret vechi: 45.66 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
42.46 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Produsul contine 1 kg. Pulbere de Argila Albastra, avand in componenta principalele minerale de care are nevoie organismul uman:  magneziul, potasiul, sodiul, fierul, calciul, sulful, siliciul precum si oligoelemente ca argitul, germaniul, titan etc., ce activeaza asa numitele metalo-enzime, foarte importante in reglarea metabolismului uman.

Este recomandat in tratarea urmatoarelor afectiuni: cancer, leucemie, hemoroizi, dermatoze, psoriazis, eczeme, ficat, ciroza, hepatita, steatoza, icter, gastroduodenita si ulcer gastroduodenal, gingivite, afte bucale, paradontoze, candidoza bucala, dureri de dinti, infectii urinare, litiaza renala, conjunctivita, cataracta, blefarita, paralizii, nevroze, ticuri, coree, convulsii, spasme, epilepsie, spondiloza lombara, cervicala si dureri articulare, ulcer, vaginite, colite, rectite, parazitoze intestinale, pancreas, pancreatita, vezica biliara si colici hepatici.

Este deasemenea indicat a se utiliza in cura interna de scurta durata 1-2 luni, in remineralizari, detoxifieri si intretinerea tonusului muscular, in reglarea tranzitului intestinal si refacerea PH-ului acidului gastric. Favorizeaza eliminarea viermilor intestinali, reface flora bacteriana afectata de antibiotice, de asemenea continutul de potasiu si magneziu avand efecte benefice in reglarea tensiunii arteriale.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Argila albastra

Alte produse similare

Argila albastra… ROMCOS
Argila albastra…
ROMCOS
Argila albastra… ROMCOS
Argila albastra…
ROMCOS
Argila albastra… ROMCOS
Argila albastra…
ROMCOS
Masca cu argila… ROMCOS
Masca cu argila…
ROMCOS
Masca cu argila… ROMCOS
Masca cu argila…
ROMCOS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
125gr ALBEENA

129.00 lei
Laptisor de matca pur crud
200gr ALBEENA

135.00 lei
Argila albastra de raciu
500gr ROMCOS

29.41 lei
Argila albastra de raciu de la ROMCOS are un gramaj de 1000gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 45.66 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Digestie si contine argila albastra. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Argila albastra de raciu 1000gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ROMCOS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre argila albastra:

Nu am gasit vreun articol relevant.