Argila verde uz extern 500gr PRONAT

Producator: PRONAT
Brand: PRONAT
Forma prezentare: pulbere, 500 gr
Pret magazine: 17.62 lei
Pret remediu.ro:
15.32 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

pulbere fină, uscată la soare

mască facială, cataplasme şi plasturi pentru băi de corp, mâini şi picioare.

Argila verde fină Argital este foarte rară, deoarece îşi are originea în mare şi, în consecinţă, este îmbogăţită cu toate elementele prezente în mare. Provine din lutării necontaminate din Sicilia.

REŢETE

MASCĂ (FORMULA DE BAZĂ)

1 cană pulbere de argilă verde, 1 linguriţă miere, 1 lingură ulei de migdale dulci sau măsline, ½ cană apă minerală. Aceste patru elemente sunt bogate în forţe şi căldură solară.

Dizolvaţi mierea în jumătate de cană cu apă minerală, adăugaţi uleiul şi amestecaţi bine, apoi adăugaţi treptat 1 cană cu pulbere de argilă verde, amestecând continuu până ce amestecul devine omogen şi cremos. Aceasta este masca de bază.

Atenţie: după 3 minute veţi simţi că masca „trage“ de faţă. Aceasta este o reacţie normală. În unele cazuri, pielea se poate înroşi după îndepărtarea măştii ceea ce este, de asemenea, o reacţie normală. În cazul tenului foarte sensibil poate apare o uşoară senzaţie de arsură urmată de înroşirea pielii, aceasta fiind de asemenea o reacţie naturală.

Important: La câteva minute după aplicarea măştii veţi simţi o senzaţie plăcută de prospeţime şi relaxare. După îndepărtarea măştii veţi observa că pielea a devenit mai catifelată.

Mod de utilizare: Aplicaţi masca pe faţă şi pe frunte cu ajutorul unei spatule şi lăsaţi să acţioneze timpul specificat în reţetă. Îndepărtaţi masca folosind un burete înmuiat în apă caldă.

MASCĂ PENTRU TEN NORMAL (1)

La reţeta de bază adăugaţi o jumătate de lingură de ulei din germeni de grâu şi amestecaţi bine. Puteţi adăuga, dacă doriţi, 1-3 picături de ulei esenţial de levănţică. Lăsaţi masca să acţioneze 10 minute.

MASCĂ PENTRU TEN USCAT (1)

La reţeta de bază adăugaţi 2 linguri de infuzie de frunze de nalbă (2), jumătate de linguriţă de ulei esenţial de trandafiri sau limba mielului şi amestecaţi bine. Puteţi adăuga, dacă doriţi, 1-3 picături de ulei din lemn de santal. Lăsaţi masca să acţioneze 10 minute.

MASCĂ PENTRU TEN GRAS (1) tonică şi răcoritoare

La reţeta de bază adăugaţi o lingură de suc proaspăt stors de lămâie sau grapefruit şi amestecaţi bine. Puteţi adăuga, dacă doriţi, 1-3 picături de ulei esenţial de lămâie.

Lăsaţi masca să acţioneze 10 minute.

MASCĂ PENTRU GÂT (1) hidratantă, elasticizantă

La reţeta de bază adăugaţi două linguri de lapte de soia. Puteţi adăuga, dacă doriţi, 1-3 picături de ulei esenţial din lemn de santal. Lăsaţi masca să acţioneze 15 minute.

MASCĂ PENTRU BUST (1) pentru fermitatea pielii

La reţeta de bază adăugaţi 2 linguri de infuzie din frunze de salvie (2) şi amestecaţi bine.

Puteţi adăuga, dacă doriţi, 1-3 picături de ulei esenţial de trandafiri sau ylang- ylang. Lăsaţi masca să acţioneze 10- 20 minute.

MASCĂ PENTRU COAPSE (1) pentru fermitatea pielii

La reţeta de bază adăugaţi 2 linguri de suc proaspăt de mere verzi sau gutui, 1 lingură de ulei din sâmburi de struguri şi amestecaţi bine. Puteţi adăuga, dacă doriţi, 1-3 picături de ulei esenţial de rozmarin. Lăsaţi masca să acţioneze 10- 20 minute.

MASCĂ PENTRU ABDOMEN (1) reduce balonarea

La reţeta de bază adăugaţi 2 linguri de ulei de ricin şi amestecaţi bine. Puteţi adăuga, dacă doriţi, 1-3 picături de ulei esenţial anason sau fenicul. Lăsaţi masca să acţioneze 10- 20 minute.

MASCĂ PENTRU SPATE (1) relaxantă

La reţeta de bază adăugaţi 2 linguri de ulei de infuzie din flori şi frunze de arnică de munte şi amestecaţi bine. Puteţi adăuga, dacă doriţi, 1-3 picături de ulei esenţial de cuişoare sau cimbru. Lăsaţi masca să acţioneze 15- 20 minute.

MASCĂ PENTRU VERGETURI (1)

La reţeta de bază adăugaţi 2 linguri de suc de morcovi, 1 lingură de ulei din sâmburi de struguri, 1-2 linguri de ulei de avocado şi amestecaţi bine. Puteţi adăuga, dacă doriţi, 1-3 picături de ulei esenţial anason sau fenicul. Lăsaţi masca să acţioneze 10- 20 minute.

MASCĂ PENTRU TRATAMENTUL COSMETIC AL CELULITEI (1)

La reţeta de bază adăugaţi 1 lingură de ulei esenţial de portocale dulci şi amestecaţi bine. Aplicaţi masca pe zona dorită şi lăsaţi  să acţioneze 10- 20 minute.

MASCĂ PENTRU PĂR(1)

Întăreşte şi dă volum părului

La reţeta de bază adăugaţi 4 linguri de infuzie de coada calului (această mască trebuie să aibă o consistenţă lichidă pentru a fi uşor de aplicat pe păr şi scalp) şi amestecaţi bine. După preferinţă, puteţi adăuga 1-3 picături de ulei esenţial de ylang- ylang. Aplicaţi masca pe părul ud şi asiguraţi-vă că este uniform aplicată atât pe păr cât şi pe scalp, apoi acoperiţi cu o cască de duş. Lăsaţi să acţioneze 10 minute, clătiţi cu apă fietbinte, apoi şamponaţi. Vă recomandăm folosirea unuia dintre cele trei tipuri de şampoane de la Argital : şampon pentru păr gras şi antimătreaţă, sampon pentru păr blond sau şampon pentr păr normal.

BAIE ANTICELULITĂ

Umpleţi cada cu apă şi adăugaţi 3-4 mâini de pulbere de argilă. Când pulberea de argilă este adăugată în apă fierbinte, aceasta se dizolvă instantaneu. Mişcarea braţelor şi membrelor în timpul băii este suficientă pentru menţinerea argilei în suspensie. Baia cu argilă nu murdăreşte corpul, astfel încât vă recomandăm să nu vă clătiţi când ieşiţi din baie. Veţi simţi imediat că pielea a devenit mai catifelată. Puteţi curăţa cada de depunerile de argilă cu un jet de apă de la duş. Argila nu va înfunda instalaţia de scurgere a apei.

SPALATURI SI IRIGATII VAGINALE

Într-un bazin mic sau în bideu adpugaţi 1 lingură de pulbere de argilă verde şi amestecaţi bine. Cu această soluţie argiloasă puteţi face spălături locale. Pentru irigaţii vaginale este nevoie să turnaţi soluţia într-un irigator special. Nu este necesară clătirea.

BĂI DE PICIOARE SAU DE MÂINI Relaxante

Adăugaţi o mână de pulbere de argilă într-un bazin mic sau bideu cu apă fierbinte. Aşezaţi mâinile sau picioarele în apă şi frecaţi-le unele de altele până se răceşte apa. Puteţi adăuga dacă doriţi 1-3 picături de ulei esenţial de melisa sau levănţică.

(1)Adăugaţi mai multă pulbere de argilă dacă doriţi o mască mai consistentă sau mai multă apă dacă o doriţi o mască mai moale.

(2)Infuzia trebuie proaspăt preparată înainte de utilizare.

Dacă nu aveţi timp să preparaţi aceste reţete, vă sugerăm să folosiţi produsele gata preparate din gama Argital :

Argiltubo – mască de argilă gata preparată cu extract de coada calului şi ulei de limba mielului.

Analiza chimică a argilei verzi:

Silicaţi (SiO2)                   35,20%

Oxid de aluminiu (Al2O3)       9,80%

Oxid de titan (TiO2)            0,20%

Oxid de fier (Fe2O3)            4,40%

Oxid de Magneziu (MgO)      3,80%

Oxid de Calciu (CaO)         26,70%

Oxid de Sodiu (Na2O)          0,40%

Oxid de Potasiu (Ka2O)        0,40%

Oligoelemente                    0,10%

Pierderi la uscare              19,00%

Capacitatea de schimb cationic bună

PH uşor alcalin

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei esential de portocale
10ml HERBALSANA

9.56 lei
Ulei esential de pin
10ml HERBALSANA

12.66 lei
Ulei esential de brad
10ml SOLARIS

10.43 lei
Argila verde uz extern de la PRONAT are un gramaj de 500gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 15.32 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Ingrijirea tenului si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Argila verde uz extern 500gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PRONAT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.