Artrisalm, articulatii fara dureri 100tbl AYURMED

Producator: STAR INTERNATIONAL MED
Brand: AYURMED
Forma prezentare: tablete, 100 buc
Pret magazine: 49.08 lei
Pret remediu.ro:
42.68 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Durerile articulare acute sau cronice sunt resimțite ca un disconfort la nivelul uneia sau mai multor articulații. Durerile pot fi datorate unor afecțiuni (reumatismul inflamator, degenerativ, abarticular, etc) sau cauzate de unele traumatisme sau suprasolicitari articulare. Durerea articulara poate fi influențata de schimbarea condtiilor meteorologice (temperaturi scazute, umezeala, presiune atmosferica). Suplimentul alimentar 100% natural ARTRISALM conține o combinație de plante medicinale ayurvedice care contribuie la sanatatea si la funcționarea normala a sistemului osos si a articulațiilor. Prin acțiunea sinergica a substanțelor bioactive din plante, ARTRISALM contribuie la menținerea mobilitații articulare normale prin asigurarea troficitații, a lubrifierii normale a articulațiilor si prin susținerea circulației sanguine sanatoase. Substanțele bioactive din plante contribuie la scaderea durerii si a inflamației la nivel articular. Fitonutrienții cu proprietați antioxidante neutralizeaza radicalii liberi protejand articulațiile impotriva stresului oxidativ si a proceselor degenerative. ARTRISALM contribuie la susținerea proceselor naturale de regenerare a țesuturilor distruse, reducerea rigiditații articulare si a disconfortului articular de natura inflamatorie. Are proprietați detoxifiante, susținand procesele naturale de eliminare a toxinelor din organism, pentru a menține sanatatea si funcționarea normala a articulațiilor. Contribuie la susținerea sistemului imunitar, crescand capacitatea de autoaparare a organismului. ARTRISALM contribuie la diminuarea durerilor si a disconfortului in caz de suprasolicitare mecanica a articulațiilor sau in traumatisme ale aparatului locomotor (munca fizica solicitanta, sport de performanța, obezitate). Este recomandat in toate tipurile de modificari articulare de tip inflamator (artrite), degenerativ (artroze) sau post traumatice, precum si in cazurile de suprasolicitare a articulațiilor.

ARTRISALM contribuie la:

 • menÈ›inerea starii de sanatate si funcÈ›ionare normala a articulaÈ›iilor;
 • intarzierea proceselor de degenerare la nivelul articulaÈ›iilor prin protejare impotriva stresului oxidativ;
 • susÈ›inerea proceselor de regenerare a È›esuturilor, menÈ›inerea troficitaÈ›ii si lubrifierii normale, reducerea rigiditaÈ›ii si cresterea mobilitaÈ›ii articulaÈ›iilor;
 • susÈ›inerea sistemului imunitar crescand capacitatea de autoaparare a organismului;
 • detoxifierea organismului prin stimularea tranzitului intestinal si a diurezei.

Modul de utilizare si doza recomandata:
Adulti:
cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi. Se administreaza la 1 ora dupa masa, minim 30 de zile, optim cure de 3-6 luni.

Atenționari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nu are efecte adverse la doza si modul de utilizare recomandate. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viața sanatos. A se pastra in ambalajul original la temperatura camerei si a se feri de lumina si caldura.

Ingrediente:

 • Boswellia serrata (Shallaki), pulbere de rezina – 100mg;
 • Curcuma longa (Turmeric), pulbere de rizom – 75mg;
 • Zingiber officinale (Ghimbir), pulbere de rizom -75mg;
 • Withania somnifera (Ginseng indian), pulbere de radacina – 50mg;
 • Allium sativum (Usturoi), pulbere de bulb – 50mg;
 • Vitex negundo (Nirgundi ), extract din frunze (7:1) – 50mg;
 • Pluchea lanceolata (Rasna), extract din radacina (5:1)- 50mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia – excipient)- 50mg.

Plante:

 • Boswellia serrata (Shallaki) – scade durerea si inflamaÈ›ia la nivel articular, imbunataÈ›este mobilitatea articulara, este un protector si regenerator al cartilajului articular, susÈ›ine recuperarea dupa traumatisme.
 • Zingiber officinale (Ghimbir) – antiinflamator, calmeaza inflamaÈ›iile si durerea, imbunataÈ›este circulaÈ›ia. MenÈ›ine un tranzit intestinal normal si faciliteaza eliminarea naturala a toxinelor.
 • Withania somnifera (Ginseng indian) – este adaptogen, tonic, antioxidant puternic, antiinflamator, fortifica structurile nervoase, creste rezistenÈ›a fizica si psihica si incetineste procesul de imbatranire prematura.
 • Allium sativum (Usturoi) – susÈ›ine eliminarea radicalilor liberi (fiind un puternic antioxidant) revigoreaza sistemul imunitar si reduce durerile artritice, fiind antiinflamator.
 • Vitex negundo (Nirgundi) – antiinflamator prin reducerea sintezei mediatorilor proinflamatori si analgezic usor in toate formele de reumatism.
 • Pluchea lanceolata (Rasna) – este antiinflamator, contribuie la controlul sintezei de autoantigeni implicaÈ›i in procesul autoimun de degenerare a proteinelor in articulaÈ›ii.
 • Curcuma longa (Turmeric) – este antiinflamator, reduce edemele, creste mobilitatea articulara, protejeaza È›esuturile de procesele oxidative. ÎmbunataÈ›este circulaÈ›ia sanguina si susÈ›ine eliminarea toxinelor din organism.

Acest produs contine:

Boswellia100.00mg
Turmeric75.00mg
Ghimbir75.00mg
Ashwagandha50.00mg
Usturoi50.00mg
Nirgundi50.00mg
Pluchea lanceolata50.00mg

Alte produse similare


Artrisalm
AYURMED

Boswellia
DACIA PLANT

Calmindolor
DACIA PLANT

Menstrolin
SUBLIMA

Renostim
DACIA PLANT

MSM
SOLARAY

Prostate optimizer
JARROW FORMULAS

Prostate perform…
PROVITA

Serra plus
PROVITA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Cartilaj de rechin
60cps DVR PHARM

24.19 lei
Artrocalm
40cps FARMACLASS

23.53 lei
Reumax forte
30cps ROTTA NATURA

14.71 lei
Antalgin
25cps PRO NATURA

5.58 lei
Rumalaya forte
60tbl HIMALAYA

33.25 lei
Artroforte
30cps COSMOPHARM

27.48 lei

Citeste despre boswellia:

Nu am gasit vreun articol relevant.