Aspivita 100 30cps SANIENCE

Producator: SANIENCE
Brand: SANIENCE
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret vechi: 81.75 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
76.03 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
8 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente



Nattokinaza, serin-proteaza care a revoluţionat lumea medicală prin selectivitatea inaltă pentru acumulările proteice cu potenţial patogenic şi biodisponibilitatea orală, este acum încorporată într-o formulă inovativă cu eliberare controlată: AspiVita100.

AspiVita100 răspunde nevoilor profilactice şi terapeutice din afecţiunile cronice vasculare cu potenţial trombotic ridicat, în hipertensiunea arterială şi in bolile neurodegenerative printr-un cumul deosebit de avantaje, demonstrate ştiinţific.

Acestea sunt:

Este activă după administrare orală

AspiVita100 conţine nattokinaza încapsulată într-o formă cu eliberare controlată, care asigură protecţia sa împotriva degradării gastrice şi eliberarea treptată la nivel intestinal, pentru un efect fibrinolitic prelungit.
Un studiu[i] asupra farmacocineticii nattokinazei a evidenţiat faptul că, la administrarea orală unică a unei doze de 100 mg, concentraţia plasmatică maximă a fost atinsă după aproximativ 13,3 ore.
Spre deosebire de alte enzime fibrinolitice care pot fi administrate doar injectabil (urokinaza, streptokinaza), nattokinaza îşi păstrează activitatea după traversarea barierei intestinale prin difuzie paracelulară.

Are un mecanism fibrinolitic şi antiagregant plachetar cunoscut

Nattokinaza are un mecanism fibrinolitic dual: atât direct, cât şi indirect. Prin mecanism direct, nattokinaza dizolvă chiar şi cheagurile mai vechi de fibrină cu formarea produşilor de degradare ai fibrinei (PDF). Indirect, această serin-protează creşte sinteza plasminei din plasminogen prin scăderea nivelului inhibitorului activatorului plasminogenului (PAI-1) cu activarea t-PA, alături de activarea pro-urokinazei la urokinază.

Activitate antitrombotică intensă

Studiile in vitro au evidenţiat faptul că nattokinaza are o activitate fibrinolitică de 4 ori mai intensă decât plasmina[i]:
imagine-text-1Fig. 2. Aria de fibrinoliză pe o placă de fibrină:
N – nattokinaza; P – plasmina; U – urokinaza.

Un studiu clinic recent[ii], dublu-orb, placebo-controlat, a demonstrat că o singură doză de nattokinază (2000 UF – echivalentul unei capsule de AspiVita100) îmbunătățește semnificativ fibrinoliza, efectul având o durată relativ lungă (peste 8 ore), comparativ cu timpul de înjumătăţire de 4-20 minute al t-PA şi urokinazei în sângele uman. Intensificarea procesului de fibrinoliză s-a reflectat în creşterea concentraţiei produşilor de degradare ai fibrinei (PDF) cu 21,2% (p<0,05) după administrarea nattokinazei.

imagine-text-2

Prezintă acţiune antihipertensivă

Un studiu[i] dublu-orb, placebo controlat, realizat pe 73 de subiecţi cu pre-hipertensiune arteriala sau HTA stadiul 1 a demonstrat că o doză zilnică de 2000 UF de nattokinază (echivalentul unei capsule de AspiVita100) pe zi produce o scădere semnificativă statistic a tensiunii arteriale. Mecanismul activităţii antihipertensive a fost explicat pe baza scăderii nivelului plasmatic al reninei.

Rezultate promiţătoare în protecţia sistemului nervos

Nattokinaza din AspiVita100 are potenţial benefic în întârzierea degradării funcţionale a sistemului nervos prin capacitatea sa de a traversa bariera hematoencefalică şi de a degrada componentele plăcii de amiloid[i].

Eliberare controlată şi efect prelungit

Formula inovativă AspiVita100, cu eliberare controlată, contribuie la asigurarea unui efect constant al nattokinazei pe parcursul a peste 12 ore.

Siguranţă în utilizare

Profilul de siguranţă al acestei enzime puternic fibrinolitice se bazează atât pe utilizarea tradițională de cel puţin 1000 de ani a alimentului „natto”, cât și pe cele peste 20 de studii științifice recente. Acestea au demonstrat non-mutagenicitatea[i], iar lipsa efectelor adverse[ii] a fost documentată într-un studiu preclinic de toxicitate subcronică la doze zilnice de 1.000 mg/kg. În plus, consumul de 10 mg / kg pe zi de nattokinază timp de 4 săptămâni a fost bine tolerat[iii] de către voluntari umani sănătoși. Aceste descoperiri sugerează că administrarea orală de nattokinază comportă un risc toxicologic scăzut.

Nu au fost raportate sângerări interne sau alte reacţii adverse la doze până la de 4 ori mai mari decât cele recomandate. Acţiunea selectivă a nattokinazei nu afectează sinteza normală a fibrinei şi coagularea fiziologică.

Totuşi, se recomandă precauţie la administrarea nattokinazei la persoanele care prezintă un risc crescut de sângerare şi evitarea administrării la femeile gravide, la cele care alăptează sau la persoanele care urmează să fie supuse unei intervenţii chirurgicale. La pacienţii aflaţi sub tratament cu anticoagulante sau alte antitrombotice, se recomandă monitorizarea parametrilor coagulării pe perioada administrării AspiVita100.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
Aspivita 100 de la SANIENCE are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 81.75 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Stress si somn si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Aspivita 100 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SANIENCE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.