Aur coloidal, vital-pur 10 ppn 500ml AQUANANO

Producator: AGHORAS INVENT
Brand: AQUANANO
Forma prezentare: lichid, 500 ml
Pret vechi: 39.79 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
36.61 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

În unele sisteme medicale tradtionale, se considera ca aurul este extrem de util pentru sistemul nervos, actionand ca un tonic, revigorant, imbunatatind memoria si marind coeficientul de inteligenta. Totodata, se considera ca este util si pentru articulatii, actionand pentru ameliorarea unor forme de artrita..
Urmarind descrierile utilizatorilor unor astfel de produse, se poate remarca faptul ca sunt rare persoanele care nu resimt efectele globale ale acestui produs, impactul sau fiind de obicei rapid si foarte puternic, pe numeroase planuri. Mai ales persoanele de varste inaintate au relatat cel mai intens spor de performanta, dovedindu-se util atat pentru dinamismul fizic si pentru o mai buna coordonare motorie (incluzand eliminarea durerilor de tip inflamator specifice varstei), cat si pentru tonusul psihic si mental.
Aurul (sub aceasta forma) daruieste tuturor, indiferent de varsta, cate ceva din bogatia pe care o simbolizeaza, nu intamplator fiind asociat cu Soarele in aproape toate tradtiile spirituale ale planetei.
Culoarea roz este specifica unor dimensiuni foarte scazute ale particulelor, acesta fiind un semn distinctiv al prezentei aurului coloidal, spre deosebire de produsele perfect incolore, care isi justifica aspectul prin dimensiunea redusa a particulelor desi, in cazul acestora, lipsa perfecta de culoare este explicata in special de... culoarea naturala a apei pure.

În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compoztia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub forma de flocoane, fote, particule, si nu sunt daunatoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final.

Mod de pastrare: Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.

Mod de utilizare: Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi, dupa necesitati.

Contraindicatii: Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la aur.

Compozitie: apa distilata, aur 10ppm

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Apa distilata
Aur

Alte produse similare

Platina coloidala AQUANANO
Platina coloidala
AQUANANO
Argint coloidal… AQUANANO
Argint coloidal…
AQUANANO
Argint coloidal,… AQUANANO
Argint coloidal,…
AQUANANO
Argint coloidal,… AQUANANO
Argint coloidal,…
AQUANANO
Argint coloidal,… AQUANANO
Argint coloidal,…
AQUANANO
Cupru coloidal,… AQUANANO
Cupru coloidal,…
AQUANANO
Tinctura Alcoolstop STEAUA DIVINA
Tinctura Alcoolstop
STEAUA DIVINA
Alcool mentolat VITALIA - VIVA
Alcool mentolat
VITALIA - VIVA
Alcool camforat VITALIA - VIVA
Alcool camforat
VITALIA - VIVA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Aur coloidal, vital-pur 10 ppn de la AQUANANO are un gramaj de 500ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 39.79 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine apa distilataaur, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Aur coloidal, vital-pur 10 ppn 500ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUANANO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre apa distilata:

Nu am gasit vreun articol relevant.