Baby drink 12plicuri PHARCO

Producator: PHARCO IMPEX 93
Brand: PHARCO
Forma prezentare: plicuri, 12 buc
Pret magazine: 24.48 lei
Pret remediu.ro:
21.29 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Ingrediente:
Un plic cu greutate netă de 5g conţine: glucoză anhidră (îndulcitor), zahăr, extract fluid din fructe de anason (Pimpinella anisum) – 0,115 g, extract apos din rădăcini de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) –0,075 g, corectori de aciditate (bicarbonat de sodiu, acid tartric, acid citric anhidru), extract hidroalcoolic din flori de muşeţel (Matricaria chamomilla) – 0,005 g, extract fluid din părţi aeriene de cimbru-de cultură (Thymus vulgaris) – 0,0025 g, ulei esenţial de mentă (Mentha piperita) – 0,0025 g .
Valoare nutriţională la un plic (5g): valoare energetica 20 kcal (83,7 kj); proteine 0,034g; glucide 4,88g (din care zaharuri 4,75g); lipide 0,005g; sodiu 0,0079g;
Valoare nutriţională la 100g: valoare energetică: 400 kcal (1674 KJ); proteine 0,68g; glucide 97,6 g (din care zaharuri 95g); lipide 0,1 g; sodiu 0,158g;

Proprietăţi:
BABY DRINK este un supliment alimentar pentru sugari şi copii ce conţine extracte de muşeţel, lemndulce, cimbru-de-cultură, anason şi ulei esential de mentă. Se prezintă sub formă de pulbere micronizată, îndulcită cu glucoză şi zahăr, din care se prepară o băutura instant, benefică pentru sănătatea tractului digestiv.
Muşeţelul are proprietăţi antispastice la nivel intestinal, fiind un binecunoscut anticolicativ; are şi efect sudoripar, favorizând transpiraţia şi astfel poate contribui la reglarea temperaturii corpului.
Lemnul-dulce are proprietăţi antiinflamatorii, gastroprotectoare, cicatrizante, uşor diuretice şi laxative, fiind şi un agent natural de îndulcire ce împiedică fermentaţia intestinală şi astfel este benefic pentru sănătatea tractului digestiv. Prin efectul său expectorant, ajută la fluidifierea secreţiilor traheo-bronşice, fiind benefic pentru sănătatea arborelui respirator.
Cimbrul-de-cultura potenţează efectele benefice ale celorlalte componente din BABY DRINK asupra sănătătii tractului digestiv.
Menta are efect calmat, antispastic, anticolicativ precum şi detoxifiant asupra organismului prin diureza şi transpiraţia pe care le produce.
Anasonul are, de asemenea, efecte antispastice, carminative (poate ajuta la eliminarea fiziologică a gazelor intestinale) şi expectorante.
Componentele din BABY DRINK nu au reziduuri de pesticide, nu conţin coloranţi artificiali, aromatizanţi sau conservanţi. BABY DRINK este un preparat sigur pentru administrarea la copii şi sugari şi are un gust agreabil.

Mod de utilizare recomandat :
Se folosesc 2-4 plicuri pe zi, între mese, la nevoie. Conţinutul unui plic se dizolvă în 50 ml apă potabila în prealabil fiartă şi răcită (aproximativ un sfert dintr-un pahar de apă) şi se amestecă până se obţine o soluţie clară. Soluţia obţinută nu necesită fierbere sau îndulcire.

Atenţionări: Conţine zaharuri. Produsul nu conţine substanţe cu potenţial alergenic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna si la vederea copiilor mici.A se consuma de preferinţă înainte de sfârsitul: vezi data înscrisă pe ambalaj. 

Acest produs contine:

Anason0.12g
Lemn dulce0.08g
Sodium bicarbonate
Acid tartric
Acid citric
Musetel0.01g
Cimbru
Menta

Alte produse similare


Ceai de anason
DACIA PLANT

Antiviral
DACIA PLANT

Renostim
DACIA PLANT

Detoxicolon
DACIA PLANT

Sirop pentru burtica
INGERASUL

Sirop Vermolin
INGERASUL

Ceai hepatic
SPECIALISTII PLANTELOR

Ceai expectorant
SPECIALISTII PLANTELOR

Stimularea lactatiei
SUBLIMA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Citeste despre anason:

Nu am gasit vreun articol relevant.