Baby drink 12plicuri PHARCO

Producator: PHARCO IMPEX 93
Brand: PHARCO
Forma prezentare: plicuri, 12 buc
Pret magazine: 26.15 lei
Pret remediu.ro:
22.74 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Ingrediente:
Un plic cu greutate neta de 5g contine: glucoza anhidra (indulcitor), zahar, extract fluid din fructe de anason (Pimpinella anisum) – 0,115 g, extract apos din radacini de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) –0,075 g, corectori de aciditate (bicarbonat de sodiu, acid tartric, acid citric anhidru), extract hidroalcoolic din flori de musetel (Matricaria chamomilla) – 0,005 g, extract fluid din parti aeriene de cimbru-de cultura (Thymus vulgaris) – 0,0025 g, ulei esential de menta (Mentha piperita) – 0,0025 g .
Valoare nutritionala la un plic (5g): valoare energetica 20 kcal (83,7 kj); proteine 0,034g; glucide 4,88g (din care zaharuri 4,75g); lipide 0,005g; sodiu 0,0079g;
Valoare nutritionala la 100g: valoare energetica: 400 kcal (1674 KJ); proteine 0,68g; glucide 97,6 g (din care zaharuri 95g); lipide 0,1 g; sodiu 0,158g;

Proprietati:
BABY DRINK este un supliment alimentar pentru sugari si copii ce contine extracte de musetel, lemndulce, cimbru-de-cultura, anason si ulei esential de menta. Se prezinta sub forma de pulbere micronizata, indulcita cu glucoza si zahar, din care se prepara o bautura instant, benefica pentru sanatatea tractului digestiv.
Musetelul are proprietati antispastice la nivel intestinal, fiind un binecunoscut anticolicativ; are si efect sudoripar, favorizand transpiratia si astfel poate contribui la reglarea temperaturii corpului.
Lemnul-dulce are proprietati antiinflamatorii, gastroprotectoare, cicatrizante, usor diuretice si laxative, fiind si un agent natural de indulcire ce impiedica fermentatia intestinala si astfel este benefic pentru sanatatea tractului digestiv. Prin efectul sau expectorant, ajuta la fluidifierea secretiilor traheo-bronsice, fiind benefic pentru sanatatea arborelui respirator.
Cimbrul-de-cultura potenteaza efectele benefice ale celorlalte componente din BABY DRINK asupra sanatatii tractului digestiv.
Menta are efect calmat, antispastic, anticolicativ precum si detoxifiant asupra organismului prin diureza si transpiratia pe care le produce.
Anasonul are, de asemenea, efecte antispastice, carminative (poate ajuta la eliminarea fiziologica a gazelor intestinale) si expectorante.
Componentele din BABY DRINK nu au reziduuri de pesticide, nu contin coloranti artificiali, aromatizanti sau conservanti. BABY DRINK este un preparat sigur pentru administrarea la copii si sugari si are un gust agreabil.

Mod de utilizare recomandat :
Se folosesc 2-4 plicuri pe zi, intre mese, la nevoie. Continutul unui plic se dizolva in 50 ml apa potabila in prealabil fiarta si racita (aproximativ un sfert dintr-un pahar de apa) si se amesteca pana se obtine o solutie clara. Solutia obtinuta nu necesita fierbere sau indulcire.

Atentionari: Contine zaharuri. Produsul nu contine substante cu potential alergenic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul: vezi data inscrisa pe ambalaj. 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Anason0.12g
Lemn dulce0.08g
Sodium bicarbonate
Acid tartric
Acid citric
Musetel0.01g
Cimbru
Menta

Alte produse similare

Ceai de anason DACIA PLANT
Ceai de anason
DACIA PLANT
Antiviral  DACIA PLANT
Antiviral
DACIA PLANT
Renostim  DACIA PLANT
Renostim
DACIA PLANT
Detoxicolon DACIA PLANT
Detoxicolon
DACIA PLANT
Sirop pentru burtica INGERASUL
Sirop pentru burtica
INGERASUL
Ceai hepatic SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai hepatic
SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai expectorant SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai expectorant
SPECIALISTII PLANTELOR
Stimularea lactatiei SUBLIMA
Stimularea lactatiei
SUBLIMA
Uri SUBLIMA
Uri
SUBLIMA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Baby drink de la PHARCO are un gramaj de 12pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 22.74 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria Suplimente bebe si contine anasonlemn dulce, sodium bicarbonate, acid tartric, acid citric, musetel, cimbru, menta, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Baby drink 12pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PHARCO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre anason:

Nu am gasit vreun articol relevant.