Balsam Parusan brilliant brown 150ml ZDROVIT

Producator: ZDROVIT
Brand: ZDROVIT
Forma prezentare: pasta, 150 ml
Pret vechi: 69.40 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
64.54 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Parusan brilliant Brown balsam pentru femei 150 ml

Avand la baza formula PARUSAN impotriva caderii parului, balsamul intensifica culoarea parului gratie colorantilor din compozitie.Balsamul asigura o pieptanare mai facila a parului si ingrijeste structura acestuia. Uleiul de jojoba si cel de seminte de struguri hranesc, confera stralucire si volum parului. Pantenolul asigura hidratarea necesara si imbunatateste structura parului deteriorat.

Mod de utilizareIn functie de intensitatea dorita a culorii, balsamul se aplica uniform dupa spalarea parului, se lasa 2-5 minute, dupa care se clateste. Pentru o culoare mai intensa, se recomanda utilizarea impreuna cu PARUSAN Brilliant BROWN Sampon 200 ml. Daca balsamul intra in contact cu alte materiale (textile, instalatii sanitare) este necesara curatarea imediata a acestora. In cazul contactului cu ochii se clateste cu apa curata din abundenta.

 
 
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Sampon Parusan brilliant brown
200gr ZDROVIT

69.40 lei
Balsam Parusan brilliant brown de la ZDROVIT are un gramaj de 150gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 69.40 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria Balsam si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Balsam Parusan brilliant brown 150gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ZDROVIT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.