Bautura vegetala din nuca de cocos 400ml SANO VITA

Producator: SANO VITA
Brand: SANO VITA
Forma prezentare: lichid, 400 ml
Pret magazine: 13.24 lei
Pret remediu.ro:
11.51 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Aceasta bautura de cocos, deoarece are un continut de minim 27% nuca de cocos, este considerata un concentrat de lapte de cocos. Aceste poate fi indoit cu apa pentru a fi consumat ca atare, cu cereale dimineata, in componenta preparatelor culinare asiatice sau in componenta deserturilor, inlocuind cu succes laptele de origine animala. Are un gust natural dulce, este bogata in grasimi si are o aroma intensa de cocos.

Laptele de cocos este extras din pulpa nucii de cocos, rasa si stoarsa, obtinandu-se un lichid, numit si lapte de cocos ce este bogat in vitaminele C, E, B1, B3, B5 și B6 și minerale ca fier, seleniu, sodiu, calciu, magneziu și fosfor.

Cocosul este recomandat a fi consumat pentru intarirea sistemului imunitar, prevenirea bolilor, reducerea poftei de mâncare și scăderea aportului de calorii, reduce inflamația și dimensiunea ulcerului și poate lupta împotriva virusurilor și bacteriilor care cauzează infecții.

Ingrediente:

Apa, extract de nuca de cocos 27,3%, emulgator guma xantan, stabilizator guma guar, regulator de aciditate acid citric.

Produsul nu provine din culturi modificate genetic.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Nigella - Ulei de Chimen Negru
60cps PROVITA

89.78 lei
Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Bautura vegetala din nuca de cocos de la SANO VITA are un gramaj de 400ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 11.51 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Alimente si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Bautura vegetala din nuca de cocos 400ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SANO VITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.