Bio Active Acidophilus 90cps PROVITA

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: capsule, 90 buc
Pret magazine: 93.12 lei
Pret remediu.ro:
80.97 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
8 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Bio Active Acidophilus este un supliment alimentar premium SIMBIOTIC (o combinație de probiotice cu prebiotice) de maximă eficiență, care ajută la reglarea florei intestinale și la îmbunătățirea stării de sănătate.

Probioticele sunt microorganisme vii care aduc beneficii extraordinar de mari asupra sănătății omului. Sunt complet lipsite de patogenitate (nu sunt dăunătoare în niciun fel), aderă bine la mucoasa intestinală, se multiplică și o colonizează, sunt stabile genetic și au proprietăți antigenotoxice, rezistă la aciditatea gastrointestinală și la acizii biliari, au capacitatea de a produce așa numitele postbiotice (substanțe deosebit de valoroase pentru funcționalitatea optimă a organismului) și modulează eficient flora pentru a genera și întreține starea de echilibru - eubioza intestinală.
Probiotic - pro bios - înseamnă în limba greacă pentru-viață, pro-viață, în favoarea vieții.

Prebioticele sunt substanțe nedigerabile (de obicei fibre), care influențează benefic starea de sănătate a florei intestinale prin stimularea selectivă a creșterii și activității probioticelor.  În mod optim, sunt neabsorbabile la nivelul intestinului subțire, rezistă la acțiunea acizilor gastrici, biliari și a enzimelor intestinale, sunt lipsite de efecte adverse, fermentează ușor la nivelul colonului, au greutate moleculară mare și constituie o hrană pentru probiotice.
Probioticele acționează în tubul digestiv, cavitatea bucală, căile respiratorii, aparatul uro-genital, dar nu numai. Se regăsesc și pe piele, iar conform ultimelor descoperiri ale medicului italian Marco Ruggiero, probioticele ajung din intestin până în creier, formând un microbiom cerebral care atunci când devine disfuncțional stă la baza multor procese patologice de natură mentalo-psihică.

 


IMPORTANȚA INTESTINELOR ȘI A MICROBIOMULUI INTESTINAL


Hipocrate, părintele medicinii, spunea că toate bolile pornesc din intestine. Este extrem de greu să fii sănătos dacă nu acorzi o maximă importanță curățării intestinului și echilibrării florei intestinale. Un intestin curățit de biofilm și materii reziduale și o floră intestinală echilibrată sunt rădăcina sănătății fizice și psihice.
Curățirea intestinelor de biofilm și reziduuri toxice se poate face prin protocolul Vitamunda Colon HyperDetox, iar echilibrarea florei intestinale prin consumul regulat de prebiotice și probiotice.

INTESTINELE sunt la fel de importante pentru organismul uman precum este rădăcina pentru o plantă, pentru că, printre altele:

 • adăpostesc așa numitul microbiom intestinal, un ecosistem format din bacterii (atât bune (probiotice), cât și patogene) care colonizează tractul intestinal într-un număr uluitor de mare. Sunt de 10 ori mai multe decât celulele corpului uman, conțin de 150 de ori mai multe gene decât genomul uman, iar greutatea acestora depășește 2 kg. Rolul microbiomului intestinal - unic în cazul fiecărei persoane, precum amprenta digitală - este intens studiat în prezent. Noile descoperiri pun în evidență faptul că disfuncțiile apărute la nivelul acestuia (disbioze) cauzează sau favorizează instalarea multor boli;
 • reprezintă o continuare a creierului nostru, fiindcă sunt străbătute de o rețea complexă de sute de milioane de neuroni care alcătuiesc așa numitul sistem nervos enteric (SNE, "al doilea creier"). Între SNC – sistemul nervos central - și SNE – sistemul nervos enteric, există o neîntreruptă comunicare, ele formând un întreg. Orice vătămare a unei părți, o va afecta pe cealaltă și apoi întregul organism;
 • găzduiesc aproximativ 80% din sistemul imun, astfel că orice proces nociv de la nivel intestinal – disbioză, inflamație, acumulare de biofilm intestinal sau orice altceva patologic - va avea un răsunet puternic și extrem de agresiv în întregul organism.

Microbiom intestinal

Creierul influențează tractul gastrointestinal, tractul gastrointestinal influențează creierul, iar microbiomul intestinal este la mijloc, fiind implicat activ în această relație. Omul este alcătuit atât din celule umane cât și din celule microbiene - ultimele menționate sunt mai multe decât celulele umane, rolurile acestora nefiind de neglijat. Axa creier - intestin - microbiom intestinal este crucială pentru organism, o disbioză intestinală afectând-o profund.
Comunicarea dintre microbiomul intestinal și creier se realizează prin: axul hipotalamo-hipofizo-corticosuprarenalian, nervul vag, sistemul limfatic, sistemul imun (macrofage), ca de altfel și prin căi de comunicare neuroendocrină și spinală.
În mod normal, în intestin ar trebui să existe o eubioză, un echilibru
între speciile de bacterii probiotice și un număr redus de bacterii și ciuperci patogene, chiar și virusuri și protozoare, dar nu numai (totuși, bacteriile reprezintă 99% din microbiota umană). Bacteriile probiotice sunt dominante și le țin sub control pe cele patogene. În momentul în care echilibrul nu mai există, pe fondul multor factori (consum de antibiotice, stil de viață nesănătos, supraalimentație, alimente toxice, medicamente, băuturi alcoolice sau nealcoolice toxice, etc.), microbiomul intestinal devine disfuncțional, dispare eubioza, digestia este afectată, etc. Modificarea cantitativă (a diversității), calitativă, a activității metabolice și a distribuției florei intestinale benefice, slăbește mai mult sau mai puțin, în funcție de gravitatea afectării, efectul de “barieră” al bacteriilor sănătoase (probiotice), acestea nemaiputând lupta la fel de activ și eficient împotriva colonizării intestinului de către agenții patogeni (așa se instalează disbioza - o alterare a microbiomului intestinal care are efecte dezastruoase sistemice, în tot corpul).

 

Conform ultimelor cercetări, ALTERAREA MICROBIOMULUI INTESTINAL: • generează comportamente modificate;
 • antrenează boli inflamatorii intestinale;
 • modifică în rău răspunsul atât acut cât și cronic la stres;
 • dereglează digestia și relația apetit/sațietate;
 • afectează dezvoltarea și funcționarea sistemului nervos enteric;
 • influențează negativ sistemul imun, slăbindu-l;
 • poate conduce la dezvoltarea bolilor autoimune;
 • dereglează activitatea celulelor enteroendocrine și producția de neurotransmițători (serotonină, dopamină, GABA (acid gamaaminobutiric), noradrenalină, histamină);
 • dereglează homeostazia intestinală și secreția de insulină;
 • dezechilibrează comportamentul, dispoziția și funcțiile cognitive (memoria, atenția, concentrarea, orientarea în timp și spațiu, învățarea);
 • dereglează sinteza așa numitelor postbiotice, substanțe deosebit de importante în menținerea, directă sau indirectă, a sănătății întregului organism;
 • afectează procesul normal de detoxifiere al organismului, o disbioză intestinală putând conduce în timp la intoxicarea organismului;
 • favorizează instalarea multor tipuri de infecții intestinale și chiar sistemice;
 • influențează răspunsul la diferite tipuri de durere;
 • favorizează sau cauzează afecțiuni deosebit de grave precum: tulburări depresive majore, schizofrenie, tulburări bipolare, tulburări din spectrul autist, anxietatea, anorexia nervoasă, tulburările obsesiv-compulsive, de stres posttraumatic și de hiperactivitate și deficit de atenție, cașexia și obezitatea, dependența de substanțe, boala Parkinson, maladia Alzheimer și alte tipuri de demențe, epilepsia, apneea de somn, scleroza multiplă și scleroza laterală amiotrofică (conform Cryan et al., 2019).

  etc.

Microbiomul intestinal are deosebit de multe implicații fiziologice, care nu pot fi toate enumerate, o îmbunătățire a stării acestuia având un răsunet puternic în întregul organism. Prin intermediul neurotransmițătorilor și al sistemului imunitar, microbiomul intestinal influențează comportamentul omului, orice schimbare apărută la nivelul acestuia, la nivel de cantitate, calitate, diversitate și activitate metabolică a microorganismelor sale și a genelor acestora, este asociată cu schimbări clare de la cel mai jos nivel până la cel mai înalt nivel, acela al comportamentului și al funcțiilor cerebrale.

S-au realizat și continuă să se realizeze o multitudine de studii și cercetări
asupra probioticelor și a microbiomului intestinal, printre care și acestea: Cryan et al., 2019, Pandey et al., 2015, Bravo et al., 2011, Sampson et al., 2016, Sudo et al., 2004, Bercik et al., 2011, Xie et al., 2017, Falagas et al., 2006, Hatakka et al., 2007, Allen et al., 2010, Guo et al., 2019, Naidoo et al., 2011, Rolfe et al., 2006.

 CUM ACȚIONEAZĂ BIO ACTIVE ACIDOPHILUSBeneficiile acestui supliment simbiotic sunt rezultatul complex al activității biochimice a fiecărei specii probiotice în parte, precum și a interacțiunii acestora cu celelalte specii care formează flora intestinală unică a fiecărei persoane.
Prin conținutul de probiotice (6 tulpini), și prebiotice (4 tipuri), Bio Active Acidophilus:

 • ajută la reglarea tranzitului intestinal;
 • îmbunătățește digestia;
 • crește gradul de absorbție intestinală a nutrienților;
 • ajută la funcționarea corectă a barierei intestinale;
 • contribuie la refacerea mucoasei intestinale afectate de diverși factori;
 • ajută la echilibrarea metabolismului;
 • contribuie la întărirea sistemului imunitar;
 • reface flora intestinală și ajută la combaterea disbiozei intestinale;
 • reduce infecțiile intestinale (în timp, conduce către eubioză - echilibru intestinal);
 • reduce inflamația sistemică;
 • ajută la creșterea energiei și vitalității organismului;
 • contribuie la îmbunătățirea aspectului pielii și la înfrumusețarea acesteia;
 • ameliorează disconfortul gastrointestinal, reducând sau eliminând: halena (mirosul urât al cavității bucale), flatulența (gazele intestinale în exces), aerofagia (senzația de prea plin după masă, datorată înghițirii aerului în timpul alimentației), borborismele (zgomotele abdominale), balonarea, durerile abdominale;
 • mărește pofta de mâncare la persoanele care suferă de inapetență și anorexie nervoasă;
 • ajută la reglarea răspunsului organismului la stres;
 • ajută la echilibrarea mediului intestinal după tratamente cu antibiotice;
 • optimizează răspunsul imunitar al organismului;
 • ajută la reducerea simptomelor sindromului de intestin permeabil, sindromului de colon iritabil și a intoleranței la lactoză;
 • ajută la stabilizarea pH-ului intestinal și la menținerea integrității mucoasei intestinale;
 • ajută la reducerea simptomatologiei bolilor inflamatorii intestinale (colită ulcerativă, boala crohn, boala celiacă, etc.);
 • reduce sau chiar elimină în timp mirosul neplăcut al pielii;
 • ajută și susține activ detoxifierea organismului;
 • ameliorează anxietatea și depresia;
 • ușurează comunicarea dintre intestin și sistemul imunitar privind recunoașterea structurilor self de non-self, având astfel un rol benefic în bolile autoimune;
 • ajută la reglarea secreției de insulină;
 • reduce nivelul unor citokine implicate în inflamația sistemică (factorul de necroză tumorală, interleukina 10);
 • îmbunătățește activitatea fagocitelor și a celulelor Natural Killer (NK);
 • ajută la eliminarea endotoxinelor;
 • accelerează descompunerea alimentelor ingerate mărindu-le în același timp gradul de asimilație;
 • reglează echilibrul acido-bazic;
 • ajută la reglarea apetitului alimentar, în timp, dacă este exagerat;
 • îmbunătățește starea de spirit prin producerea de neurotransmițători care asigură echilibrul mintal (serotonină, dopamină, noradrenalină, GABA, etc.);
 • ajută la diminuarea tulburărilor de somn;
 • contribuie la reglarea în timp a activității creierului;
 • ajută în lupta cu dependența de tutun, alcool, droguri și diverse medicamente (mai ales administrat împreună cu NADH+ și 5-MTHF);
 • este benefic în gestionarea mai eficientă a sindromului de sevraj (de discontinuare);
 • ajută la reducerea parazitozelor intestinale (a giardiozei, de pildă);
 • are efecte antibacteriene, antifungice și antivirale marcante;
 • ajută la îmbunătățirea tuturor funcțiilor cognitive (de la memorie, atenție și concentrare până la învățare), dar nu numai.

 

BIO ACTIVE ACIDOPHILUS SE RECOMANDĂ CA ADJUVANT ÎNBoala Parkinson, maladia Alzheimer, disbioză intestinală, boli intestinale inflamatorii, constipație, sindrom de intestin permeabil, autism, depresie, tulburare bipolară, tulburări hormonale, diabet, hipogonadism, imunitate scăzută, boli autoimune, infecții virale, bacteriene, fungice și parazitare, acnee, schizofrenie, tulburări anxioase, paranoia, obezitate, anorexie nervoasă, bulimie, cașexie, tulburare de stres posttraumatică, tulburare obsesiv-compulsivă, ADHD și alte boli psihiatrice, sindrom Raynaud, intoxicații, epilepsie, scleroză multiplă, sindromul intestinului iritabil, scleroză laterală amiotrofică, boala Huntington, diaree, boala Crohn, colite, encefalopatie hepatică, psoriazis, lupus, artroză, insomnie, migrene, intoleranțe alimentare, sindrom de malabsorbție intestinală, boala Crohn, cure de detoxifiere, candidoză orală și vulvo-vaginală, diaree acută infecțioasă, diaree asociată consumului de antibiotice, colită ulcerativă acută, encefalopatie hepatică, ciroză hepatică, boli dermatologice, cancer, BRGE (boală de reflux gastroesofagian), sinuzită, infertilitate, tulburări hormonale, cure de slăbit, dar nu numai.

Administrarea unui preparat simbiotic precum Bio Active Acidophilus poate aduce beneficii într-o paletă foarte largă de afecțiuni, simptome și semne. Modularea microbiomului intestinal, aducerea lui către starea de eubioză - echilibru intestinal - fiind una dintre bazele sănătății optime a organismului (alături de un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată).

 

COMPOZIȚIE BIO ACTIVE ACIDOPHILUS 100CPS PROVITA NUTRITION
Fiecare capsulă conține 6 miliarde de unități din:
6 dintre cele mai importante probiotice care se află în atenția comunității medicale științifice
3 dintre cele mai eficiente prebiotice

Probiotice: Lactobacilus acidophilus: 4 miliarde unități, Lactobacilus rhamnosus: 500 millioane, Lactobacilus casei: 500 millioane, Lactobacilus bulgaricus: 600 millioane, Bifidobacterium longum: 200 millioane, Bifidobacterium bifidum: 200 millioane.
Prebiotice: Maltodextrină: 200 mg, Inulină: 200 mg, FOS (fructooligozaharide): 50 mg, Pectină: 10 mg.


Ingrediente non-medicinale:
celuloză microcristalină, gelatină.
NU CONȚINE: produse lactate, ouă, gluten, soia, grâu, porumb, fermenți, nuci, îndulcitori, arome sau  coloranți artificiali.
NU NECESITĂ REFRIGERARE (puteți să îl țineți la temperatura camerei, în ambalajul original, închis ermetic).
PRODUCĂTOR: Provita Nutrition and Health Inc., Canada.MOD DE ADMINISTRARESe poate administra fără prescripție medicală.
1-2 capsule pe zi, oral. Conform ultimelor cercetări, se sugerează ideea că probioticele, la majoritatea persoanelor, ajung mai repede și sunt mai robuste dacă se administrează pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de masă. Pot însă să fie administrate și după masă.
Pentru administrare non-orală: (în afecțiuni de genul micozelor cutanate, a candidozei vulvo-vaginale, etc.), Bio Active Acidophilus se poate administra local. Se scoate din capsulă și se aplică local, amestecat cu puțină apă, pe piele sau chiar în nas, în funcție de necesitate. Administrat intravaginal, de pildă, colonizează vaginul putând chiar preveni supradezvoltarea coloniilor de Candida Albicans, dar nu numai.

Pentru a vă testa reacția organismului, mai ales dacă suferiți de o disbioză intestinală severă, puteți începe cu o singură capsulă pe zi (administrată o zi da, două nu); după o săptămână puteți crește administrarea la o capsulă zilnic, iar după încă o săptămână puteți lua două capsule pe zi.
Odată ingerate oral (pe gură), probioticele sunt eliberate în intestin, ies din hibernare, încep să se înmulțească, aderă la mucoasa intestinală și încep procesul de optimizare a microbiomului intestinal - trecerea în timp de la disbioză la eubioză. Trebuie administrate zilnic, regulat, pentru o eficiență sporită.
RECOMANDARE: Creșteți gradat și consumul de fibre alimentare prebiotice, altfel încât să oferiți probioticelor condițiile adecvate pentru înmulțire și colonizare. Alimente precum: ceapa crudă, usturoiul crud, cartofii fierți, anghinarea, tărâțele de psyllium, mierea, spanacul, salata, varza, merele, bananele verzi, etc., sunt deosebit de sănătoase pentru flora intestinală și constituie substrat prebiotic excelent pentru probiotice.
ATENȚIE: Antibioticele sintetice se administrează cu maximă prudență și numai în situații de forță majoră, la prescripția medicului. Acestea sunt deosebit de nocive pentru flora intestinală probiotică. Antibioticele administrate prea frecvent și prea mult, pe lângă faptul că măresc rezistența agenților patogeni la acestea, scăzându-le eficacitatea, pot face și adevărate ravagii la nivelul florei intestinale, având repercursiuni foarte grave la nivelul întregului organism. Nu pe degeaba antibiotic în limba greacă înseamnă contra-viață.

SUGESTII: Cura cu probiotice are efecte maxime dacă intestinele sunt curățate mai întâi de biofilmul intestinal și de reziduurile metabolice acumulate pe parcursul anilor. O cură de minim 1 zi, optim 3 zile cu Vitamunda Colon HyperDetox este deosebit de importantă.
De asemenea, pentru creșterea eficienței probioticelor și pentru diversitatea florei intestinale este preferabil ca Bio Active Acidophilus să fie administrat în combinație cu Păstură , Polen Crud (proaspăt, nu uscat) sau cu alte probiotice.
Dacă suferiți de candidoză, puteți asocia Bio Active Acidophilus cu Formula Candida.CONTRAINDICAȚII și ATENȚIONĂRIA nu se utiliza de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente.
A se păstra ferit de căldură și umiditate în ambalajul original.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic, fără acordul medicului sau a terapeutului.
A nu se folosi dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau lipsește.
Dacă înainte de a lua probiotice aveți greață, senzații de vomă, febră, dureri abdominale intense și chiar diaree sangvinolentă, ar fi indicat să consultați medicul înainte de a începe cura.
Dacă aveți un dificit imunitar deosebit de sever (manifestat în cadrul unei boli precum SIDA), sau dacă luați un tratament de lungă durată cu corticosteroizi (de genul prednisonului), utilizați acest produs numai cu acordul medicului, după un consult adecvat.
Administrarea suplimentului, mai ales la începutul tratamentului, poate crea un ușor disconfort gastrointestinal însoțit de simptome specifice precum: balonare, gaze și crampe intestinale, etc.
Uneori, în cazuri rare, dacă disbioza intestinală este foarte severă, pot apărea simptome puternice specifice de detoxifiere sau chiar simptome specifice reacției Herxheimer. Dacă apar, stopați administrarea pentru câteva zile și reluați începând cu doze mai mici.
Dacă simptomele persistă sau se agravează consultați medicul.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus casei
Lactobacillus bulgaricus
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium bifidum
Maltodextrin
Pectina
Inulina
Fos

Alte produse similare

Colon cleanser PROVITA
Colon cleanser
PROVITA
Colostrum plus… CHILDLIFE ESSENTIALS
Colostrum plus…
CHILDLIFE ESSENTIALS
Jarro-dophilus… JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus…
JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus… JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus…
JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus… JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus…
JARROW FORMULAS
Probiotic complex COSMOPHARM
Probiotic complex
COSMOPHARM
Probioplus, complex… ADAMS SUPPLEMENTS
Probioplus, complex…
ADAMS SUPPLEMENTS
Advanced acidophilus… SOLGAR
Advanced acidophilus…
SOLGAR
Advanced multi-billion… SOLGAR
Advanced multi-billion…
SOLGAR

Parerile clientilor

Eficient, iau de ceva vreme.
scrisa de Adrian / 08.04.2022 13:46
Minunat! Numai la dvs il gasesc!
scrisa de Iuliana Lenuta / 21.10.2021 15:09
FOARTE BUN
scrisa de DORINA / 08.05.2021 20:51
recipient
nu ar trebui sa fie incapsulat intr-un borcanel inchis la culoare pentru a mentine tulpinile vii? :)
scrisa de Fir Madalina / 08.02.2021 21:50
Foarte bun produsul.
scrisa de Cristina / 16.11.2020 11:17
Un produs eficient, care ma ajuta.
scrisa de Adrian / 12.09.2020 19:38
Super produs, super informatii, super prezentare.
scrisa de Nina / 29.06.2020 01:33
Se poate administra și fără prescripție medicală?
scrisa de Catalina / 21.05.2020 22:15
Produs eficient, pe mine ma ajuta.
scrisa de Adrian / 29.04.2020 14:30
Excelent!
scrisa de Mihaela / 20.12.2019 14:10
foarte bun
scrisa de aurica / 27.09.2019 17:35
Sunt mulțumită
scrisa de Anca / 12.01.2019 17:23
extrem de util pt mai multe afectiuni: candida, sistem imunitar, diaree/constipatie etc
scrisa de Iuliana Lenuta / 02.01.2019 21:50
Am fost putin dezamagita sa vad maltodextrina in compozitie.o componeneta chimica ce poate avea repercursiuni.. nu inteleg de ce au adaugat-o dar inafara de aceasta , produsul este unul bun
scrisa de Alisia / 25.04.2018 16:32
Cel mai bun produs de acest gen. Recomand.
scrisa de Gabriela / 15.08.2017 12:31
Unul din cele mai bune produse de genul acesta.
scrisa de Gabriela / 07.07.2017 12:54
cred ca cel mai bun produs aflat pe piata romaneasca
scrisa de aurica / 01.06.2017 17:04
Unul din cele mai bune produse de genul asta. Recomand.
scrisa de Gabriela / 31.05.2017 14:23
Calitate
Recomand un probiotic de buna calitate!
scrisa de const_nelik / 17.12.2015 23:58
produs bun.
scrisa de staycu_adryan / 30.04.2015 11:37
Probiotice
Probiotice foarte bune pentru reglarea florei intestinale!
scrisa de mihaelareiki / 23.12.2014 20:00
Foarte bun produsul
Am comandat deja a doua oara acest produs. Eficienta foarte buna. Sunt foarte multumita deoarece starea de sanatate mi s-a ameliorat vizibil. Probabil il voi folosi si ca tratament conservator.
scrisa de ioa_vatafu / 24.04.2014 12:43
Se simte diferenta!
Probabil unul dintre cele mai bune produse probiotice de pe piata noastra. Ajuta efectiv la diminuarea sau chiar eliminarea durerilor abdominale prin refacerea florei intestinale chiar de la prima capsula administrata. Tocmai pentru ca hrana ce o ingeram este departea de a fi pura, ci tot mai toxica si artificiala, se recomanda sa ne intretinem prin cure cu acest minunat probiotic. Ajuta si la diminuarea alergiilor si intareste sistemul imunitar prin distrugerea mai multor agenti patogeni. Se simte diferenta chiar de la prima administrare, fara nicio exagerare! In plus, contine 6 miliarde de celule active per capsula, fata de exemplu de Acidophilus de la Calivita, care contine numai 2 miliarde per capsula si are un pret mult mai mare, in jur de 100 lei la acelasi gramaj!!! Recomand!
scrisa de adinacristinelaghinescu / 22.03.2013 10:41

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

88.13 lei
Colon HyperDetox
7pl VITAMUNDA

237.00 lei
Pastura
100gr ALBEENA

39.50 lei
Bio Active Acidophilus de la PROVITA are un gramaj de 90cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 80.97 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Circulator si contine lactobacillus acidophiluslactobacillus rhamnosus, lactobacillus casei, lactobacillus bulgaricus, bifidobacterium longum, bifidobacterium bifidum, maltodextrin, pectina, inulina, fos, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Bio Active Acidophilus 90cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROVITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre lactobacillus acidophilus:

Nu am gasit vreun articol relevant.