Bio-calciu+d3+k1+k2 30cpr PHARMA NORD

Producator: PHARMA NORD
Brand: PHARMA NORD
Forma prezentare: comprimate, 30 buc
Pret vechi: 33.67 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
30.64 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Calciul este un element esenţial şi, totodată, cel mai abundent mineral din organismul uman. Cea mai importantă funcţie a calciului este menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a sănătăţii dinţilor. Ţesutul osos funcţionează ca un depozit de calciu pentru organism. Dacă organismul primeşte prea puţin calciu din alimente, atunci el utilizează calciul localizat în ţesutul osos pentru a-şi acoperi nevoile.

Cantitatea de calciu care nu este direcţionată către oase şi dinţi sprijină alte funcţii ale organismului. Calciul contribuie la:

  • Funcţionarea normală a sistemului muscular
  • O neurotransmisie normală
  • Coagularea normală a sângelui
  • Metabolismul energetic normal
  • Funcţionarea normală a enzimelor digestive

 

Calciul și oasele

Țesutul osos se regenerează continuu. Celulele care contribuie la formarea țesutului osos se numesc osteoblaste, iar celulele care degradează oasele se numesc osteoclaste. Deoarece țesutul osos este și un depozit de calciu pentru organism este foarte important să avem stocat suficient calciu în oase. Dacă organismul primește prea puțin calciu, osteoclastele sunt activate și acestea încep să descompună țesutul osos pentru a acoperi nevoile de calciu ale organismului.

Este important să avem un aport suficient de calciu, vitamina D și vitamina K în special în perioada în care oasele cresc. Copiii și tinerii își dezvoltă masa osoasă deoarece osteoblastele sunt mai active decât osteoclastele și acest lucru se întâmplă până în momentul în care oasele se opresc din creștere (de obicei în jurul vârstei de 30 de ani). În această perioadă, organismul își construiește o “bancă de țesut osos”. După ce oasele se opresc din creștere, cantitatea de calciu care se pierde din oase o depășește pe cea depozitată în țesutul osos, cauzând o pierdere osoasă netă de aproximativ 0,6% pe an. Deși este o pierdere lentă și graduală, este binevenit să avem un nivel optim al masei osoase la debutul vârstei la care începe pierderea acesteia.

Mai mult, la începutul menopauzei, femeile suferă o pierdere suplimentară a masei osoase (care este reglată hormonal). Ca o consecință, atunci când ovarele nu mai produc hormoni, valoarea anuală pierdută din masa osoasă poate ajunge până la 6%.

Și bărbații pierd masă osoasă doar că la jumătate față de cât pierd femeile.

O viață activă și renunțarea la fumat pot ajuta la prevenirea pierderii masei osoase.

Aşa cum este prezentat în imaginea de mai jos, femeile sunt expuse mai mult decât bărbaţii la pierderea masei osoase. Cercetările arată că, în general, femeile care sunt tratate cu estrogen au nevoie de un aport suplimentar de calciu.

Bio-Calciu+D3+K1+K2 conţine nutrienţi importanţi pentru oase. Combinaţia de calciu, vitamina D3 și vitaminele K1 și K2 contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului osos. După ingestie, calciul este ionizat în stomac, iar ionii de calciu sunt absorbiţi în intestin cu ajutorul vitaminei D3. Vitamina K este absorbită în intestinul subțire. Ea contribuie la coagularea normală a sângelui și la menținerea sănătății sistemului osos.

Tableta de Bio-Calciu+D3+K1+K2 poate fi înghiţită întreagă sau poate fi mestecată.

Mod de administrare:
2 tablete pe zi sau după  recomandarea medicului. A nu se lua după masă.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă  variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Calciu

Alte produse similare

Calcium complex… NATURES WAY
Calcium complex…
NATURES WAY
Calcium magnesium… SOLARAY
Calcium magnesium…
SOLARAY
Multi vitamin &… CHILDLIFE ESSENTIALS
Multi vitamin &…
CHILDLIFE ESSENTIALS
No snorz KAL
No snorz
KAL
Msm advanced tablets SOLARAY
Msm advanced tablets
SOLARAY
SOD 2000 plus SOLARAY
SOD 2000 plus
SOLARAY
Super citrimax… SOLARAY
Super citrimax…
SOLARAY
Toothpaste tablets CHILDLIFE ESSENTIALS
Toothpaste tablets
CHILDLIFE ESSENTIALS
Liquid calcium… CHILDLIFE ESSENTIALS
Liquid calcium…
CHILDLIFE ESSENTIALS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
300gr ALBEENA

125.00 lei
Celadrin extract forte
60cps GOOD DAYS THERAPY

84.46 lei
Macca 69+
60cpr DACIA PLANT

41.29 lei
Bio-calciu+d3+k1+k2 de la PHARMA NORD are un gramaj de 30cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 33.67 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine calciu. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Bio-calciu+d3+k1+k2 30cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PHARMA NORD ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.