Bio-colagen 30cps PARAPHARM

Producator: QUANTUM PHARM
Brand: PARAPHARM
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 25.98 lei
Pret remediu.ro:
22.59 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Una din cele mai importante proteine ale È›esutului conjunctiv, colagenul, se găseÈ™te atât în organismul uman cât È™i în cel animal, într-o proporÈ›ie de 25% sub diverse forme. Astfel, molecula de colagen din piele de exemplu, prezintă o formă netedă, nedesluÈ™ită la nivelul pielii, însă în tendoane apare sub forma unor corzi fibroase dure. Colagenul este considerat a fi un pilon de sprijin în organism, pe de-o parte pentru că susÈ›ine vasele de sânge, pe de altă parte fiind o proteină elementară în menÈ›inerea fină È™i netedă a pielii. Odată cu înaintarea în vârstă, din cauza scăderii producÈ›iei de colagen pielea îÈ™i pierde elasticitatea, apar ridurile, întregul organism îmbătrâneÈ™te. Pe măsură ce cantitatea de colagen din È›esuturi scade, acestea din urmă se deteriorizează, transportul toxinelor spre sistemul limfatic este încetinit, iar hidratarea celulară se realizează din ce în ce mai greu, acest lucru afectând întregul organism.

După vârsta de 25 de ani este indicat un aport alimentar de colagen, capsulele de BioColagen din gama GEROPROTECT furnizându-vă necesarul de nutrienÈ›i pentru prevenirea instalării procesului de îmbătrânire al organismului. Acestea conÈ›in colagen superpur, obÈ›inut din peÈ™te oceanic È™i ulei de in presat la rece.
Printre efectele BioColagenului se numără hidratarea pielii în profunzime, îmbunătățirea fermității È™i a elasticității epidermei, încetinirea procesului de îmbătrânire, efect revitalizant pentru pielea bronzată sau arsă de soare, reducerea semnificativă a ridurilor faciale adânci, eliminarea coÈ™urilor È™i regenerearea pielii

Acest produs contine:

Colagen

Alte produse similare


Hydraplenish
NATURE'S WAY

Colagen pur din…
PROVITA

Hya 300+ acid hialuronic
PROVITA

Premium liga joint
ORGANIKA

Colagen
PRO NATURA

Lift up crema antirid…
COSMETIC PLANT

Lift up crema antirid…
COSMETIC PLANT

Lift up gel lift…
COSMETIC PLANT

Lift up ser lift…
COSMETIC PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


30cps COSMOPHARM

23.09 lei

125gr ORGANIKA

80.98 lei

90cpr ORGANIKA

105.30 lei

60cps PROVITA

81.61 lei

300gr SOLARIS

20.38 lei

200gr SOLARIS

12.57 lei

Citeste despre colagen:

Nu am gasit vreun articol relevant.