Bio-oil 200ml A&D PHARMA

Producator: A&D PHARMA
Brand: A&D PHARMA
Forma prezentare: lichid, 200 ml
Pret vechi: 119.88 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
111.49 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
11 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Bio-Oil este un produs specializat, de ingrijire a pielii, recomandat pentru imbunatatirea aspectului cicatricelor, vergeturilor si nuantei neuniforme a pielii. Acesta este recomandat, de asemenea, pentru ingrijirea pielii imbatranite si deshidratate.
Contine ingredientul revolutionar PurCellin Oil, care confera o consistenta fina. Acesta face ca Bio-Oil sa fie absorbit cu usurinta si sa ajunga la locul dorit.
Ingrediente cheie: vitaminele A si E, ulei naturale din plantele de galbenele, lavanda, rozmarin si musetel.
Bio-Oil este absorbit cu usurinta si nu are o textura non-grasa. Este hipoalergenic si potrivit pentru pielea sensibila. Formula sa este creata pentru a fi folosita pe fata si pe corp.

Cicatrici
Bio-Oil contribuie la imbunatatirea aspectului cicatricelor vechi si al celor noi. Aplicati Bio-Oil pe cicatrice de doua ori pe zi, masand usor cu varful degetelor, printr-o miscare circulara, pana cand este absorbit in totalitate. Folositi timp de cel putin 3 luni. Nu folositi pe pielea cu leziuni.

Vergeturi
Formula Bio-Oil este creata pentru a diminua probabilitatea de formare a vergeturilor in perioadele de schimbare rapida a dimensiunilor corpului cum ar fi sarcina, puseurile de crestere din adolescenta si ingrasarea.
Masati Bio-Oil de doua ori pe zi in zonele cele mai predispuse la formarea vergeturilor.
In timpul sarcinii, masati Bio-Oil pe abdomen, solduri, sani, partea inferioara a spatelui si partea superioara a coapselor, de doua ori pe zi, de la inceputul trimestrului doi.
Pentru a contribui la imbunatatirea aspectului vergeturilor existente, aplicati Bio-Oil de doua ori pe zi, masand cu varful degetelor printr-o miscare circulara pana cand este complet absorbit. Folositi timp de cel putin 3 luni.

Nuanta neuniforma a pielii
Bio-Oil contribuie la imbunatatirea aspectului semnelor de pigmentare si petelor produse de fluctuatiile hormonale, de cremele pentru albire a pielii sau de expunerile excesive la soare.
Aplicati Bio-Oil de doua ori pe zi, masand delicat cu varful degetelor printr-o miscare circulara pana cand este absorbit in totalitate. Folositi timp de cel putin 3 luni.

Pielea imbatranita
Bio-Oil ajuta la netezirea si tonifierea pielii imbatranite sau ridate, atat de pe fata, cat si de pe corp.
Aplicati Bio-Oil de doua ori pe zi, masand delicat cu varful degetelor printr-o miscare circulara pana cand este absorbit in totalitate.

Piele deshidratata
Bio-Oil ajuta la completarea uleiurilor naturale ale pielii afectate de factori cum ar fi conditiile meteo extreme, apa cu un continut ridicat de substante chimice, spalarea frecventa si efectele de uscare ale incalzirii centrale si ale aerului conditionat.
Aplicati Bio-Oil dupa baie, dus, expunere la soare sau inot. Masati usor pe piele, acordand o atentie deosebita zonelor uscate. Bio-Oil este, de asemenea, ideal ca ulei de baie.

Ingrediente:
Paraffinum liquidum; Triisononanoin; Cetearyl Ethylhexanoate; Isopopyl Myristate; Retynil Palmitate (vitamina A); Helianthus Anuus Seed Oil; Tocopheryl Acetate;
Anthemis Nobilis Flower Oil (ulei de musetele); Lavandula Angustifolia Oil (ulei de lavanda); Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (ulei de rozmarin); Calendula Officinalis Extract (ulei de galbenele); Glycine Soja Oil; BHT; Bisabolol; Parfum; Alpha-Isomethyl Ionone; Amyl Cinnamal; Benzyl Salicylate; Coumarin; Eugenol; Farmesol; Geraniol; Hydroxycitronellal; Hydroxyisohexil 3-Cyclohexene Carboxaldehyde; Limonene; Linalool; CI 26100.

Precautii:
Exclusiv pentru uz extern. A nu se folosi pe piele cu leziuni. In cazul putin probabil al unei iritatii, intrerupeti utilizarea. Rezultatele individuale vor varia.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Vitamina A

Alte produse similare

Cod liver oil CHILDLIFE ESSENTIALS
Cod liver oil
CHILDLIFE ESSENTIALS
Food carotene SOLARAY
Food carotene
SOLARAY
Multi vitamin &… CHILDLIFE ESSENTIALS
Multi vitamin &…
CHILDLIFE ESSENTIALS
Pure DHA CHILDLIFE ESSENTIALS
Pure DHA
CHILDLIFE ESSENTIALS
Chimen fructe SOLARIS
Chimen fructe
SOLARIS
Faina din fructe… SOLARIS
Faina din fructe…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Bio-oil de la A&D PHARMA are un gramaj de 200ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 119.88 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Corp si baie si contine vitamina a. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Bio-oil 200ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la A&D PHARMA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.