Biomicin a14 15cps FARES

Biomicin a14 15 cps FARES
Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: gelule, 15 buc
Pret magazine: 27.03 lei
Pret remediu.ro:
23.50 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Contribuie la eliminarea microorganismelor potential patogene din tractul respirator, digestiv, urinar si de la nivelul pielii
Uleiurile esentiale sunt cele care confera parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetala, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale (de exemplu din 100 kg cimbru se obtin 500 grame de ulei esential) de aceea sunt si cele mai eficiente remedii naturale pentru mentinerea sanatatii.
Un ulei esential este compus din zeci de substante chimice de sine-statatoare, care se absorb foarte repede in organism si a caror combinatie genereaza proprietatile acestuia. Astazi se stie ca acesti constituenti actioneaza prin sinergism, mai eficient decat un singur compus izolat din ulei. Acest fapt face ca bacteriile sa nu poata dezvolta rezistenta la uleiurile esentiale, asa cum se petrece la preparatele de sinteza care sunt formate dintr-o singura substanta activa.

INGREDIENTE/CAPSULĂ:
-ulei de floarea soarelui
-ulei esential de ti-tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum)
-ulei esential de cuisoare (Caryophylli floris aetheroleum).

Uleiul esential de ti-tree se extrage din frunzele unui arbore din genul Melaleuca, nativ din Australia. În timpul celui de-al doilea Razboi Mondial a fost inclus in trusele militare de prim-ajutor pentru trupele care luptau in zonele tropicale. Uleiul esential de ti-tree prin compo-nentele sale (1,8-cineol, terpinen-4-ol, a-terpineol) contribuie la eliminarea microorganismelor potential patogene atat de la nivelul pielii cat si a mucoaselor.
Uleiul esential de cuisoare este mult utilizat datorita eugenolului din compozitia sa, care contribuie la eliminarea microorganismelor potential patogene, fiind recunoscut si pentru capacitatea sa de reducere a iritatiilor si a disconfortului de la nivelul gurii, gingiilor si dintilor.
De asemenea, are efect antibacterian cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive si gram negative), antiviral, antifungic, antihelmintic, antiinflamator, antispastic, carminativ, stimulent general, anti-nevralgic, anestezic local, anticoagulant.

BENEFICII ALE UTILIZĂRII:
-contribuie la eliminarea microorganis-melor potential patogene din tractul respirator, digestiv, urinar si de la nivelul pielii
-ajuta fluidificarea si eliminarea secretiilor mucoaselor tractului respirator.

ATENŢIONĂRI:
Nu se recomanda in caz de ulcer gastro-duodenal activ, gastrita acuta, femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza si copiilor sub 7 ani.
Evitati supradozarea sau abuzul.

MOD DE ADMINISTRARE:
Copii 7-14 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, la o ora dupa masa.
Copii peste 14 ani si adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi, la o ora dupa masa. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi.
Durata unei cure este de 10-30 zile. Administrarea se poate relua dupa o pauza de 2 saptamani.

ASOCIERI RECOMANDATE:
Pentru eliminarea disconfortului respirator capsulele Biomicin-A14 se pot asocia cu capsulele Biosept-A5, sau cu tinctura Biosept-A4, sau cu produsele din trusa Hapciu, sirop Plantusin-R8,R9, sau sirop Plantusin Forte-R25, R18, ceai Plantusin-R1, sau ceai Usurarea respiratiei-R17 sau ceai P-pulmonar-R14.
Pentru eliminarea disconfortului la urinare capsulele Biomicin-A14 se pot asocia cu capsule Diurosept-U68 si ceai Diurosept-U60/U62, sau tinctura Diurosept-U69, sau capsule Biosept-A5. Daca este nevoie de o cura de lunga durata recomandam administrarea capsulelor Biomicin-A14 timp de doua saptamani, apoi a capsulelor Biosept-A5 timp de o luna, urmate de o cura de intretinere de trei luni cu capsule Diurosept-U63. La acestea recomandam asocierea ceaiului Diurosept-U60/U62, pe tot parcursul curei.
Pentru eliminarea microorganismelor potential patogene de la nivelui pielii si a gingiilor recomandam administrarea capsulelor Biomicin-A14, 3 capsule pe zi, timp de 5 zile, iar extern se aplica local solutia Biomicin-A2, de 5-6 ori pe zi.

SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ:
Pentru eliminarea disconfortului respirator si favorizarea expectoratiei evitati consumul de produse lactate, dulciuri cu zahar alb, faina alba, grasimi si prajeli. Consumati alimente hranitoare si usor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub forma cruda, de suc, sau coapte, fierte si deasemenea supe calde. Beti multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proaspat stoarse din fructe sau compoturi indulcite cu miere); astfel evitati deshidratarea si ajutati expectoratia prin fluidificarea secretiilor mucoase.
Daca vrei sa afli mai multe despre plantele continute de acest produs, poti consulta indrumarul de plante Fares.
Încearca si celelalte produse din gama Biomicin.

Acest produs contine:

Floarea soarelui
Ti-tree
Cuisoare

Alte produse similare

Solutie Renalex… FARES
Solutie Renalex…
FARES
Solutie farebil… FARES
Solutie farebil…
FARES
Fitodolor l96 FARES
Fitodolor l96
FARES
Biomicin forte… FARES
Biomicin forte…
FARES
Farebil d96 FARES
Farebil d96
FARES
Biomicin urinar… FARES
Biomicin urinar…
FARES
Vermicin forte… FARES
Vermicin forte…
FARES
Crema de ardei… STEAUA DIVINA
Crema de ardei…
STEAUA DIVINA
Crema calendulin STEAUA DIVINA
Crema calendulin
STEAUA DIVINA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Sare de bazna
900gr TRANS ROM

15.98 lei
Biomicin forte a15
15cps FARES

23.01 lei
Plantusin r13
30cpr FARES

19.93 lei

Citeste despre floarea soarelui:

Nu am gasit vreun articol relevant.