Biomicin forte a15 15cps FARES

Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: gelule, 15 buc
Pret vechi: 29.58 lei
- 10%
Pret remediu.ro:
26.62 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Contribuie la eliminarea microorganismelor potential patogene din tractul respirator, digestiv si genito-urinar
Uleiurile esentiale sunt cele care confera parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetala, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale (de exemplu din 100 kg cimbru se obtin 500 grame de ulei esential) de aceea sunt si cele mai eficiente remedii naturale pentru mentinerea sanatatii.
Un ulei esential este compus din zeci de substante chimice de sine-statatoare, care se absorb foarte repede in organism si a caror combinatie genereaza proprietatile acestuia. Astazi se stie ca acesti constituenti actioneaza prin sinergism, mai eficient decat un singur compus izolat din ulei. Acest fapt face ca bacteriile sa nu poata dezvolta rezistenta la uleiurile esentiale, asa cum se petrece la preparatele de sinteza care sunt formate dintr-o singura substanta activa.

INGREDIENTE/CAPSULĂ:
-ulei de floarea soarelui
-ulei esential de cimbru (Thymi aetheroleum)
-ulei esential de cuisoare (Caryophylli floris aetheroleum).

Uleiul esential de cimbru este bogat in carvacrol si timol compusi care actioneaza la nivelul membranei celulare a bacteriilor, reducandu-i permeabilitatea, ceea ce contribuie la eliminarea microorganis-melor potential patogene din organism.
Uleiul esential de cuisoare este mult utilizat datorita eugenolului din compo-zitia sa, care contribuie la eliminarea microorganismelor potential patogene, fiind recunoscut si pentru capacitatea sa de reducere a iritatiilor si a disconfortului de la nivelul gurii, gingiilor si dintilor.

BENEFICII ALE UTILIZĂRII:
-contribuie la eliminarea microorganis-melor potential patogene din tractul respirator, digestiv si genito-urinar
-ajuta fluidificarea si eliminarea secretiilor mucoaselor tractului respirator.

ATENŢIONĂRI:
Nu se recomanda in caz de ulcer gastro-duodenal, gastrita, femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza si copiilor sub 10 ani.
Evitati supradozarea sau abuzul.
Nu se administreaza pe stomacul gol.

MOD DE ADMINISTRARE:
Copii 10-14 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, la o ora dupa masa.
Copii peste 14 ani si adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi, la o ora dupa masa. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi.
Durata unei cure este de 10-15 zile. Administrarea se poate relua dupa o pauza de 2 saptamani.

ASOCIERI RECOMANDATE:
Pentru eliminarea disconfortului respirator capsulele moi Biomicin Forte-A15 se pot asocia cu unul sau mai multe dintre produsele: capsulele Biosept-A5, tinctura Biosept-A4, produsele din gama Hapciu, sirop Plantusin-R8, R9, sirop Plantusin Forte-R25, R18, ceai Plantusin-R1, ceai Usurarea respiratiei-R1, ceai P-pulmonar-R14.
Pentru eliminarea disconfortului la urinare capsulele moi Biomicin Forte-A15 se pot asocia cu capsule Diurosept-U68 si ceai Diurosept-U60/U62, sau tinctura Diurosept-U69, sau capsule Biosept-A5. Daca este nevoie de o cura de lunga durata recomandam administrarea capsulelor moi Biomicin Forte-A15 timp de doua saptamani, apoi a capsulelor Biosept-A5 timp de o luna, urmate de o cura de intretinere de trei luni cu capsule Diurosept-U63. La acestea recomandam asocierea ceaiului Diurosept-U60/U62, pe tot parcursul curei.

SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ:
Pentru eliminarea disconfortului respirator si favorizarea expectoratiei evitati consumul de produse lactate, dulciuri cu zahar alb, faina alba, grasimi si prajeli. Consumati alimente hranitoare si usor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub forma cruda, de suc, sau coapte, fierte si deasemenea supe calde. Beti multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proaspat stoarse din fructe sau compoturi indulcite cu miere); astfel evitati deshidratarea si ajutati expectoratia prin fluidificarea secretiilor mucoase.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Floarea soarelui
Cimbru
Cuisoare

Alte produse similare

Solutie Renalex… FARES
Solutie Renalex…
FARES
Solutie farebil… FARES
Solutie farebil…
FARES
Fitodolor l96 FARES
Fitodolor l96
FARES
Biomicin a14 FARES
Biomicin a14
FARES
Farebil d96 FARES
Farebil d96
FARES
Biomicin urinar… FARES
Biomicin urinar…
FARES
Crema de ardei… STEAUA DIVINA
Crema de ardei…
STEAUA DIVINA
Crema calendulin STEAUA DIVINA
Crema calendulin
STEAUA DIVINA
Crema de castan STEAUA DIVINA
Crema de castan
STEAUA DIVINA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
Reishi Bio-Active 5000
180cps PROVITA

164.43 lei
Biomicin forte a15 de la FARES are un gramaj de 15cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 29.58 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria si contine floarea soareluicimbru, cuisoare, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Biomicin forte a15 15cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARES ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre floarea soarelui:

Nu am gasit vreun articol relevant.