Biomicin urinar a20 15cps FARES

Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: gelule, 15 buc
Pret vechi: 30.73 lei
- 10%
Pret remediu.ro:
27.05 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Contribuie la combaterea microorganismelor potential patogene la nivelul tractului genito-urinar.

INGREDIENTE/CAPSULĂ:
-ulei de floarea soarelui 150 mg
-ulei esential de sovarv (Origani aetheroleum) 60 mg
-ulei esential de ienupar (Juniperi aetheroleum) 20 mg
-ulei esential de scortisoara (Cinnamomi aetheroleum) 10 mg
-ulei esential de cimbru de cultura (Thymi aetheroleum) 10 mg

Cunoscut si folosit inca din Antichitate de catre Dioscorides, Hipocrates si Paracelsus pentru multiplele sale calitati, sovarvul contine un ulei esential bogat in terpene, in special carvacrol si timol. Uleiul prezinta potential de aparare impotriva bacteriilor in tractul urinar cuprinzand un spectru larg de actiune care include bacterii, fungi si chiar si virusuri. Uleiul esential de sovarv distruge invelisul lipidic viral fapt care nu mai permite microorganismului aderarea la alta celula gazda. Alaturi de uleiul esential de cimbru, au fost cele mai studiate uleiuri pentru aceste efecte.
Fructele de ienupar erau deja cunoscute ca un agent diuretic si de aparare impotriva bacteriilor in Antichitate, si nu numai de catre greci si romani, dar si de catre barbari. Paracelsus le-a folosit pentru rinichi. Fructele de ienupar contin un ulei esential bogat in a-pinen, b-mircen si sabinen. Datorita compozitiei sale, uleiul esential de ienupar stimuleaza irigarea organelor urinare, avand un bun efect diuretic si acvaretic (diureza fara pierdere de electroliti); totodata optimizeaza contractiile musculaturii netede la nivel urinar.
Scortisoara a fost utilizata ca si condiment de mii de ani; referiri la ea s-au gasit si in Biblie. Portughezii au fost cei care au gasit arborele de scortisoara in Sri Lanka la inceputul secolului XVI, aceasta fiind, apoi, importata in Europa in secolele XVI si XVII. Scortisoara contine un ulei esential bogat in aldehida trans-cinamica si eugenol. În studii stiintifice in vitro uleiul a dovedit efecte de aparare a organismului impotriva microorganismelor de tip fungic si bacterian.
Pomenit de catre Galenus si Dioscorides, cimbrul a fost plantat in scop medicinal in Anglia inca din secolul XI; utilizarea medicinala a cimbrului este documentata inca din 1589. Uleiul esential este tratat in farmacopee si carti standard de fitoterapie de multe decenii, iar in Germania produse continand ulei esential de cimbru exista pe piata cel putin din 1976. Prezenta timolului (gasit de catre Caspar Neumann in 1719) in pondere insemnata, confera uleiului o eficienta actiune de aparare a organismului impotriva  microorganismelor, avand un spectru foarte larg.

BENEFICII ALE UTILIZĂRII:
-contribuie la apararea impotriva microorganismelor la nivelul tractului genito-urinar (atat feminin cat si masculin), avand un spectru larg de actiune
-ajuta la calmarea iritatiilor la nivelul tractului urinar
-ajuta la calmarea senzatiilor neplacute aparute la urinare

ATENŢIONĂRI:
Nu se recomanda in caz de ulcer gastro-duodenal, gastrita, copiilor sub 10 ani. Nu se administreaza pe stomacul gol.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:
Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.
Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.
La dozele recomandate nu au fost semnalate interactiuni si efecte secundare.

MOD DE ADMINISTRARE:
Copii 10-14 ani: cate 1 capsula de 2 ori pe zi, la 1 ora dupa masa.
Copii peste 14 ani si adulti: cate 1 capsula de 3 ori pe zi, la 1 ora dupa masa.
Durata unei cure este de 10-15 zile.
La recomandarea medicului se pot administra 3-4 capsule pe zi, timp de 20 de zile. Administrarea se poate relua dupa o pauza de 2 saptamani.

ASOCIERI CU ALTE PRODUSE FARES:
Pentru un efect mai puternic, capsulele moi Biomicin Urinar -A20 se pot asocia cu capsule Diurosept -U68 si ceai Diurosept -U60/U62, tinctura Diurosept -U69, sau capsule Biosept -A5.
În cazul unui disconfort uro-genital cu evolutie lenta si de durata recomandam administrarea capsulelor moi Biomicin Urinar -A20 timp de doua saptamani, apoi a capsulelor Biosept -A5 timp de o luna, urmate de o cura de intretinere de trei luni cu capsule Diurosept -U68. La acestea recomandam asocierea ceaiului Diurosept -U60/U62, pe tot parcursul curei.

SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ:
Cat timp va confruntati cu disconfort uro-genital evitati consumul de produse lactate, dulciuri cu zahar alb, faina alba, grasimi si prajeli. Consumati alimente hranitoare si usor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub forma cruda, de suc, sau coapte, fierte si, de asemenea, supe calde. Beti multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proaspat stoarse din fructe sau compoturi indulcite cu miere); astfel evitati deshidratarea, favorizati diureza si reduceti numarul bacteriilor patogene din urina.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Floarea soarelui150.00mg
Sovarv60.00mg
Ienupar20.00mg
Scortisoara10.00mg
Cimbru10.00mg

Alte produse similare

Solutie Renalex… FARES
Solutie Renalex…
FARES
Solutie farebil… FARES
Solutie farebil…
FARES
Fitodolor l96 FARES
Fitodolor l96
FARES
Biomicin a14 FARES
Biomicin a14
FARES
Biomicin forte… FARES
Biomicin forte…
FARES
Farebil d96 FARES
Farebil d96
FARES
Crema de ardei… STEAUA DIVINA
Crema de ardei…
STEAUA DIVINA
Crema calendulin STEAUA DIVINA
Crema calendulin
STEAUA DIVINA
Crema de castan STEAUA DIVINA
Crema de castan
STEAUA DIVINA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

100.17 lei
Biomicin urinar a20 de la FARES are un gramaj de 15cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 30.73 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria si contine floarea soareluisovarv, ienupar, scortisoara, cimbru, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Biomicin urinar a20 15cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARES ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre floarea soarelui:

Nu am gasit vreun articol relevant.