Biosept a5 30cps FARES

Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret vechi: 32.43 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
28.87 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

INGREDIENTE/CAPSULĂ:
-frunze de maslin (Oleae folium) 140 mg
-lichen de piatra (Lichen Islandicus)
-muguri de plop (Populi gemma)
-extract uscat de scoarta de salcie (Salicis cortex) standardizat in min. 15% salicina
-cuisoare (Caryophylli flos).

Învelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.
Frunzele de maslin sunt confirmate stiintific prin numeroase studii ca avand efect de reducere a numarului microorganismelor potential patogene. Studiile efectuate au aratat ca oleuropeinele din frunzele de maslin au capacitatea de a patrunde prin invelisul lipoproteic al germenilor inhiband astfel procesul de replicare al ARN-lui. De asemenea, cresc imunitatea prin stimularea directa a productiei de fagocite.
Scoarta de salcie alba s-a dovedit a fi o veritabila sursa naturala de precursori ai acidului acetil salicilic. Cercetarile stiintifice au descoperit in compozitia sa saligenina, o substanta care se transforma in organism in acid salicilic, care insa nu irita tubul digestiv. Are un efect de reducere a temperaturii corpului prin mecanism sudorific fiind recomandata pentru reducerea disconfortului asociat acestor simptome.
Lichenul de piatra, cunosut si sub denumirea de muschi de Islanda are o rezistenta extrordinara la conditiile climatice foarte aspre in care creste, aspect corelat cu capacitatea sa de a se apara impotriva diferitilor agenti patogeni.  Are in compozitia sa polizaharide cu efect imunostimulator. Datorita cantitatii mari de mucilagiu continute, care formeaza pe suprafata mucoaselor un strat protector, lichenul de piatra este foarte util pentru a calma iritatiile membranelor mucoase ale tractului respirator, ajutand la inlaturarea disconfortului de la nivelul lor.
Mugurii de plop sunt numiti si propolis vegetal. Prin analize chimice de specialitate s-a aratat ca exista 5 substante prezente in acelasi timp in propolis ca si in mugurii de plop dintre care 3 au proprietati de reducere a numarului microorganismelor potential patogene. Mugurii de plop mai contin si derivati ai saligenolului care ii confera proprietati sudorifice, de reducere a temperaturii corpului.
Cuisoarele, originare din Indonezia, isi trag denumirea de la forma mugurilor florali care se aseamana cu niste cuie mici. Sunt utilizate in special pentru continutul in ulei esential care are proprietati de reducere a numarului microorganismelor potential patogene.

BENEFICII ALE UTILIZĂRII
-sustine apararea organismului impotriva microorganismelor potential patogene, din  tractul respirator, digestiv si genito-urinar
-reduce numarul microorganismelor potential patogene
-sudorific, sustine reglarea temperaturii corporale
-calmeaza iritatiile mucoaselor tractului respirator superior, tubului digestiv si ale tractului urinar
-contribuie la fluidificarea si eliminarea secretiilor mucoaselor tractului respirator.

ATENŢIONĂRI:
Nu se recomanda copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:
Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:
La dozele recomandate nu au fost semnalate interactiuni si efecte secundare.

MOD DE ADMINISTRARE:
Copii 6-12 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, cu minim 30 de minute inainte de masa.
Copii peste 12 ani si adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi, cu minim 30 de minute inainte de masa. Daca este nevoie de un efect mai puternic se pot administra pana la 6 capsule pe zi.
Durata unei cure este de 10-30 zile.

ASOCIERI RECOMANDATE:
Pentru reducerea disconfortului respirator capsulele Biosept-A5 se pot asocia cu unul sau mai multe dintre produsele: Biomicin Forte-A3/A15, Biomicin A2/A14, sirop Plantusin-R8/R9, sirop Plantusin Forte-R25/R18, produsele din gama Hapciu, ceai Plantusin-R1, ceai Usurarea respiratiei-R17, ceai P-pulmonar-R14.
Pentru sanatatea plamanilor recomandam administrarea capsulelor moi Biomicin-A14 sau Biomicin Forte-A15 cate 4 capsule pe zi, timp de doua saptamani, apoi a capsulelor Biosept-A5,  6 capsule pe zi, timp de o luna.
Pentru eliminarea disconfortului urinar, pe termen lung recomandam administrarea capsulelor moi Biomicin Forte-A15, sau Biomicin-A14  timp de doua saptamani, apoi a capsulelor Biosept-A5 timp de o luna,  urmate de o cura de intretinere de trei luni cu capsule Diurosept-U63.
La acestea recomandam asocierea ceaiului Diurosept U60/U62, pe tot parcursul curei.

SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ:
Pentru mentinerea sanatatii aparatului respirator, urinar sau digestiv evitati consumul de produse lactate, dulciuri, faina alba, grasimi si prajeli. Consumati alimente hranitoare si usor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub forma cruda, de suc, sau coapte, fierte si de asemenea supe calde. Beti multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proaspat stoarse din fructe sau compoturi indulcite cu miere); astfel evitati deshidratarea, ajutati expectoratia prin fluidificarea secretiilor mucoase, imbunatatiti digestia, favorizati diureza si reduceti numarul bacteriilor potential patogene din urina.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Maslin140.00mg
Lichen de piatra
Muguri de plop
Salcie
Cuisoare

Alte produse similare

Sirop biosept cu… FARES
Sirop biosept cu…
FARES
Sirop Biosept a16 FARES
Sirop Biosept a16
FARES
Ceai de tensiune… FARES
Ceai de tensiune…
FARES
Ceai de tensiune… FARES
Ceai de tensiune…
FARES
Vermicin d67 FARES
Vermicin d67
FARES
Colon sanatos d66 FARES
Colon sanatos d66
FARES
Diurosept u68 FARES
Diurosept u68
FARES
Glicostat m97 FARES
Glicostat m97
FARES
Ceai hapciu r2… FARES
Ceai hapciu r2…
FARES

Parerile clientilor

Pentru persoanele alergice la antibioticele generice este nemaipomenit!
scrisa de Laura / 10.04.2020 09:19

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Biosept a5 de la FARES are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 32.43 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine maslinlichen de piatra, muguri de plop, salcie, cuisoare, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Biosept a5 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARES ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.