Boabe de soia 500gr SOLARIS

Producator: SOLARIS PLANT
Brand: SOLARIS
Forma prezentare: solid, 500 gr
Pret magazine: 8.98 lei
Pret remediu.ro:
7.81 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

CE CONTIN
Contine acizi grasi Omega 3 si Omega 6, proteine, fibre, vitaminele A, B2, B5, B6, C, D, E. Are 40% proteine, 20% grasimi, 20% acizi, 10% apa, 5% celuloza si 5% reziduuri minerale (fier, potasiu, calciu).

CUM ACTIONEAZA
Proteina de soia, prelucrata corect, este singurul aliment vegetal care ofera corpului toti aminoacizii esentiali. Este o sursa bogata de antioxidanti.

CUM SE CONSUMA
Soia se pune la inmuiat peste noapte si apoi se fierbe pana e moale bobul. Din boabele fierte se pot prepara chiftelute sau pateuri. Din boabele de soia se poate face si lapte de soia, prin omogenizarea in robotul de bucatarie. Este denumita si biftec vegetal, fiind un inlocuitor valid pentru carne.

ISTORIC
In jurul anului 2853 I.C, legendarul imparat al Chinei, Shennong, a proclamat 5 plante ca fiind sacre: orezul, graul, orzul, meiul si soia. Supranumita de asiatici „carnea fara oase”, soia a patruns si in Europa abia la inceputul anilor 1700, iar in Statele Unite in 1765. Insa adevaratele ei virtuti au fost descoperite, in afara Asiei, abia la inceputul anilor 1900.

PENTRU CE RECOMANDAM
Protejeaza vasele sanguine, previne ruperea arterelor si reduce incidenta bolilor de inima si intareste sistemul imunitar. Datorita fibrelor pe care le contine (care micsoreaza nivelul de zahar din sange), soia poate fi consumata si de diabetici.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Soia100.00%

Alte produse similare

Soia crocanta SOLARIS
Soia crocanta
SOLARIS
Silueta shake STEAUA DIVINA
Silueta shake
STEAUA DIVINA
Vitamina e naturala… ROTTA NATURA
Vitamina e naturala…
ROTTA NATURA
Izoflavone din… ORGANIKA
Izoflavone din…
ORGANIKA
Squalene-e ORGANIKA
Squalene-e
ORGANIKA
Soia PRO NATURA
Soia
PRO NATURA
Aloe vera COSMOPHARM
Aloe vera
COSMOPHARM
Calciu lichid COSMOPHARM
Calciu lichid
COSMOPHARM
Multiminerale COSMOPHARM
Multiminerale
COSMOPHARM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
650gr ALBEENA

229.00 lei
Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Boabe de soia de la SOLARIS are un gramaj de 500gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 7.81 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Cereale si leguminoase si contine soia. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Boabe de soia 500gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLARIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.