Bonilash gene 3ml ZDROVIT

Bonilash gene 3 ml ZDROVIT
Producator: ZDROVIT
Brand: ZDROVIT
Forma prezentare: lichid, 3 ml
Pret magazine: 136.91 lei
Pret remediu.ro:
119.05 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
11 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Bonilash ser pentru stimularea cresterii genelor
Serul are la baza substanta activa bimatoprost - stimulent eficient pentru cresterea genelor, ce are efect pozitiv asupra lungimii si grosimii genei, a cresterii numarului de gene, a fortificarii si a sanatatii lor, precum si asupra intensitatii culorii naturale a genelor.

Ingredientele atent selectate ale serului intaresc fibra si radacina firului si amplifica sinteza keratinocitelor din radacina acestuia, ajutand la imbunatatirea aspectului si starii genelor, la accelerarea cresterii si indesirii lor si la ingrosarea structurii firelor.

Utilizare:
Se aplica seara, dupa demachiere. Serul se aplica pe pleoapele curate si uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, tinand pleoapa inchisa. Nu se aplica in interiorul ochiului si pe linia genelor de jos. Produsul poate fi utilizat de catre persoanele care poarta lentile de contact (inainte de aplicare, se vor scoate lentilele), dupa chimioterapie, dupa operatia de prelungire si indesire a genelor, pe machiaj permanent si dupa vopsirea genelor cu henna.

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Septoral
20cpr ZDROVIT

22.67 lei