Calciu-magneziu 500/250 100cpr VITAKING

Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: comprimate, 100 buc
Pret vechi: 46.25 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
43.01 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Un produs cu calciu si magneziu, care are o absorbtie excelenta. Raportul dintre cele doua minerale este deosebit de important si este ideal in proportia de 2:1.
Calciul este un mineral care deseori lipseste din alimentatia femeilor. În anumite etape ale vietii, ca de exemplu in timpul sarcinii si al alaptarii, este necesara suplimentarea calciului. În perioada menopauzei, cand in organism scade secretia hormonilor feminini, daca nu asiguram un aport corespunzator de calciu, poate aparea osteoporoza. O atentie deosebita trebuie sa acordam organismelor in dezvoltare si crestere, precum si sportivilor.
Necesarul zilnic de calciu pentru un adult sanatos este de 800-1200 mg. Dusmanii calciului sunt grasimile, acidul oxalic (existent si in ciocolata), precum si acidul fitic (din cereale), deoarece impiedica absorbtia intestinala a acestuia. În acest sens o atentie sporita trebuie acordata aportului corespunzator de calciu in cazul adultilor si copiilor care consuma multa ciocolata si cola!
Magneziul este indispensabil functionarii eficiente a sistemului nervos, a muschilor si a numeroase enzime. Participa la functionarea a mai mult de 300 de enzime vitale, avand astfel un rol insemnat in metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici si proteinelor, precum si in procesele de energo-geneza. Magneziul scade riscul formarii calculilor renali si biliari cu continut de calciu. Este necesar si pentru asimilarea calciului.
Raportul dintre cele doua minerale este deosebit de important si este ideal in proportia de 2:1

INGREDIENT ACTIV:
Calciu (carbonat de calciu, gluconat de calciu) 500mg (*62,5)
Magneziu (oxid de magneziu, gluconat de magneziu) 250mg (*66,66)
***Valori nutritionale de referinta (*VNR)

Alte ingrediente: celuloza microcristalina, carboximetilceluloza, dioxid de titaniu, hidroxipropilmetilceluloza, stearat de magneziu.

Doza zilnica recomandata: 2 comprimate. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu depasti doza zilnica recomandata! Nu lasati la indemana si la vederea copiilor mici!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Calciu500.00mg
Magneziu250.00mg

Alte produse similare

Citrat de calciu,… VITAKING
Citrat de calciu,…
VITAKING
Calciu+magneziu+zinc VITAKING
Calciu+magneziu+zinc
VITAKING
Multi mega mineral… VITAKING
Multi mega mineral…
VITAKING
Multivitamine pentru… VITAKING
Multivitamine pentru…
VITAKING
Calcium complex… NATURES WAY
Calcium complex…
NATURES WAY
Calcium magnesium… SOLARAY
Calcium magnesium…
SOLARAY
Multi vitamin &… CHILDLIFE ESSENTIALS
Multi vitamin &…
CHILDLIFE ESSENTIALS
No snorz KAL
No snorz
KAL
Msm advanced tablets SOLARAY
Msm advanced tablets
SOLARAY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
Calciu-magneziu 500/250 de la VITAKING are un gramaj de 100cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 46.25 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Multivitamine si multiminerale si contine calciumagneziu, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Calciu-magneziu 500/250 100cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAKING ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.