Carpimed plant supozitor 1.5 gr 10buc CARPIMED

Producator: ELZIN PLANT
Brand: CARPIMED
Forma prezentare: solid, 10 buc
Pret magazine: 23.2 lei
Pret remediu.ro:
20.17 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Recomandari ale producatorului
CARPIMED PLANT®

crema solida (supozitoare) cu extracte din plante si rasina de conifere

Produs natural ce contine extracte uleioase din plante (pufulita, ghimpe, merisor, coada calului, muguri de plop, galbenele) ulei de ricin, extract uleios din rasina de conifere, ceara de albine si excipienti.

PRODUSUL este o crema de consistenta tare conditionata sub forma de baghete tronconice (supozitoare) recomandata ca ADJUVANT in tratamentul afectiunilor prostatei, hemoroizi, fisuri anale, boli de rinichi, cai urinare si vezica urinara, probleme de mictiune.

COMPONENTELE PRINCIPALE ALE PRODUSULUI: flaivonoide-rutin, hiperozide, caratenoide, taninuri, acizi terpenici (rezinici), acizi aromatici, rezinoli (alcooli aromatici superiori, fenoli, alcooli terpenoidici), ceruri flavonide (miricitina, cvercetin-o-beta-D- glucide), fitosteroli (betasitosterol si derivati), poliholozide, acizi grasi polinesaturati, vitamine liposolubile.

ACTIUNE: depurativa, astringenta, hemostatica, diuretica, decongestionanta in adenonul de prostata, antiinflamatoare, antimicrobiana, inhibanta a tumorilor, regeneratoare, cicatrizanta, antiflogistica, antiexudativa, antiedematoasa, determina retinerea selectiva in organism a electrolitilor (K,Mg) protectori ai miocardului.

UTILIZARI: crema solida (supozitoare), Carpimed Plant este recomandata ca (ADJUVANT) in afectiuni ale prostatei (hiperplazie de prostata), boli de rinichi, cai urinare si vezica urinara, probleme de mictiune, hemoroizi, fisuri anale.

MOD DE UTILIZARE: aplicatii locale (intrarectal) 1 supozitor de 2-3 ori pe zi,  timp de 21 zile pe luna, 3 luni consecutiv. Pentru a urmari efectul produsului este necesar sa fie consultat un medic urolog inainte si dupa 3 luni.

RECOMANDARI: pentru a mari eficacitatea produsului la barbati este necesar ca pe langa tratamentul alopat prescris de medici sa se consume zilnic 2-3 cani de ceai constituit dintr-un amestec de ceai de busuioc, pufulita, ghimpe, cozi de cirese, frunze de merisor, in parti egale. 

PREPARAREA CEAIULUI: 4-5 linguri de amestec la 1 litru de apa plata, se da in clocot, se acopera, se lasa la racit, se strecoara si se bea in cursul unei zile. Pe zona prostatei se pot pune comprese seara cu ceai de coada calului si ierburi suedeze prin alternanta adica o seara ceai de coada calului, o seara ceai de ierburi suedeze pe toata durata tratamentului.

ATENTIONARI: produsul poate fi folosit de copii si femei gravide numai dupa consultarea medicului.

CONTRAINDICATII: fiind un produs natural nu se cunosc.

REACTII ADVERSE: nu se cunosc, produsul este foarte bine tolerat dar daca apar reactii alergice acestea dispar o data cu incetarea tratamentului.

PRECAUTII: A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza de persoanele care fac alergie sau stiu ca au alegie la unul din ingrediente. Daca apar efecte secundare nedorite adresati-va medicului sau farmacistului. A nu se utiliza dupa data de expirare înscrisa pe ambalaj.

PASTRARE: in ambalajul original si la temperaturi de 4-15°. PREZENTARE: cutii sau blistere cu 10 supozitoare de 1 gr, 1,5 gr

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Tonic masculin
30cpr BIO SUN LINE

22.07 lei
Colonsan sex m136
13ml FAVISAN

14.80 lei
Tinctura de ardei iute
50ml HOFIGAL

12.98 lei
Carpimed plant supozitor 1.5 gr de la CARPIMED are un gramaj de 10gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 20.17 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Renal si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Carpimed plant supozitor 1.5 gr 10gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la CARPIMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.