Cartilaj de rechin 60cps DVR PHARM

Producator: DVR PHARM
Brand: DVR PHARM
Forma prezentare: capsule, 60 ml
Pret vechi: 33.03 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
30.72 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Un excelent ajutor in afectiunile articulare (reumatice, post-traumatice) si ale oaselor, condroitin sulfatul si calciul pe care le contine, dandu-i un efect regenerant la nivelul articulatiilor si al structurii osoase. Are, de asemenea, efecte antitumorale, impiedicand in special procesul de vascularizare (angiogeneza) al tumorilor. Mucopolizaharidele din compozitia sa il fac si un bun imunostimulator, dar si un sustinator de efort fizic excelent.

Actiuni: Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, contribuie la mentinerea structurii si functionarii normale ale tesuturilor din articulatii, ajuta la mentinerea densitatii osoase normale, impiedica vascularizare (angiogeneza) formatiunilor tumorale.

Compozitie: Cartilaj de rechin cu min. 10% calciu si min. 4% condroitina: 500mg; gelatina (capsula) – 100mg.

Mod de administrare: cate 1-2 capsule, de 4 ori pe zi.

Indicatii:

Se utilizeaza ca adjuvant in:
reumatism, bursite, tendinite
refacere dupa entorse, luxatii, fracturi
osteoporoza, tulburari de mineralizare
boala canceroasa in general
cancer pulmonar
cancer la prostata
cancer la san
cancer de piele
deficiente imunitare
psoriazis
spor de performanta (contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale si articulare)

Cartilajul de rechin un adjuvant pretios in boala canceroasa
Studiile detaliate, facute despre actiunea antitumorala a cartilajului de rechin, au aratat ca acesta actioneaza pe nu mai putin de trei cai, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer sa invinga aceasta afectiune:
1. Prin stimularea sistemului imunitar
2. Prin impiedicarea vascularizarii tumorilor
3. Prin inducerea mortii programate a celulelor tumorale – fiecare celula a organismului uman are o durata de viata limitata, dupa care se auto-distruge (mecanism numit apoptoza), fiind inlocuita de o celula tanara. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai functioneaza, insa prin administrarea cartilajul de rechin, ele reintra in normal, fiindu-le indusa asa-numita „moarte programata”.

Cartilajul de rechin si imunitatea
Desi nu au oase si ca atare nici maduva osoasa, care la alte animale este baza sistemului imunitar, s-a dovedit ca rechinii foarte rar fac tumori (sunt speciile animale cele mai putin vulnerabile la cancer), ca sunt extrem de rezistenti la infectii si ca ranile lor se vindeca foarte repede si fara complicatii. Cu alte cuvinte, rechinii au un sistem natural de aparare al organismului de... campioni. „Sediul” fenomenalei capacitati de aparare a rechinilor este in chiar cartilajul lor, care administrat animalelor de experienta a avut asupra imunitatii a acestora efecte fenomenale si, cumva, paradoxale. De exemplu, s-a obervat la soarecii bolnavi de cancer ca nivelul de celule ale sistemului imunitar creste mult mai mult la nivelul tumorii decat in sange. Apoi, unele celule imunitare specializate (limfocitele B si T, mai ales) sunt produse in numar mult mai mare, dar globulele albe (macrofagele) scad usor.

Precautii: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor cu afectiuni renale, hepatice si cancer (numai sub supraveghere medicala). Produsul contine un ingredient de origine marina. 

Contraindicatii: Hipercalcemie.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Cartilaj de rechin500.00mg

Alte produse similare

Dvr-stem articular DVR PHARM
Dvr-stem articular
DVR PHARM
Msm natural DVR PHARM
Msm natural
DVR PHARM
Antiartritic COSMOPHARM
Antiartritic
COSMOPHARM
Cartilaj de rechin PRO NATURA
Cartilaj de rechin
PRO NATURA
Articular stem HERBAGETICA
Articular stem
HERBAGETICA
Articular stem HERBAGETICA
Articular stem
HERBAGETICA
Artro curcumin95 HERBAGETICA
Artro curcumin95
HERBAGETICA
Artro curcumin95 HERBAGETICA
Artro curcumin95
HERBAGETICA
Cartilaj de rechin HERBAGETICA
Cartilaj de rechin
HERBAGETICA

Parerile clientilor

Excelent ajutor in zfectiuni femorale ,generzl ozse reumatism aport fizic redus cu consum de cartilaj rechin sNatate usoara!
scrisa de / 14.11.2017 06:33

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
Polen crud congelat poliflor
400gr ALBEENA

43.00 lei
Artrocalm
40cps FARMACLASS

36.57 lei
Cartilaj de rechin de la DVR PHARM are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 33.03 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine cartilaj de rechin. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Cartilaj de rechin 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DVR PHARM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre cartilaj de rechin:

Nu am gasit vreun articol relevant.