Cartilaj de rechin (promo) 60+30cps ADNATURA

Producator: ADSERV
Brand: ADNATURA
Forma prezentare: capsule, 60+30 buc
Pret vechi: 67.72 lei
- 6%
Pret remediu.ro:
63.66 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Acțiuni:

Cartilajul de rechin este o sursă de acizi grași implicați în metabolismul grăsimilor. Calciul este necesar, iar fosforul contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.

Ingrediente / capsulă:

Cartilaj de rechin (pește) pulbere, standardizat cu 4% condroitină, 2.5% glucozamină, 20% Calciu și 10% Fosfor — 660 mg*; capsulă vegetală (proveniență U.E.).

  • Doza zilnică maximă / 3 capsule furnizează: 396 mg Ca, adică 50 % VNR**, 198 mg P (Fosfor), adică 28% VNR**, 79.2 mg condroitină și 49.5 mg glucozamină.
    ** Valoare Nutrițională de Referință conf. Regulament 1169 / 2011.
  • Rolul componentelor:
  • Rechinii sunt printre rarele animale care au "supravietuit", cu foarte putine modificari, inca din vremea dinozaurilor. Ei exista in oceanele lumii de peste 420 de milioane de ani, iar rezistenta lor la imbolnaviri, la schimbarile de clima si la alti factori de mediu ostili este fenomenala, uimindu-i pe biologi. Cartilajul din care este facut scheletul lor este un tesut usor, elastic si extrem de rezistent, menit sa absoarba socurile si sa le protejeze corpul de raniri. Neavand maduva osoasa ca si celelalte animale vertebrate, cartilajul rechinilor mai are un rol: acela de "fabrica" de celule ale sistemului imunitar si de substante cu rol in apararea organismului. Proprietatile medicinale fantastice ale cartilajului de rechin sunt cunoscute de mii de ani, de catre bastinasii din Sudul Pacificului si din Caraibe, care tratau cu faina obtinuta din el prin uscarea la soare tot felul de probleme de sanatate, de la cancere si afectiuni articulare, pana la boli pulmonare si boli de piele. Analizele moderne au descoperit in cartilajul de rechin peste 40 de substante cu rol in mentinerea sanatatii si vindecarea bolilor, printre care aminoacizi esentiali, vitamine (D si din complexul B), minerale (Calciu, Magneziu), oligoelemente (Fosfor, Fier, Siliciu), enzime care previn inflamarea articulatiilor, polizaharide care inhiba vascularizarea tumorilor si extinderea lor in organism etc.
    opularitatea extraordinara a cartilajului de rechin se datoreaza unui medic si profesor universitar american, dr. William Lane, care a publicat in 1992 o carte cu un rasunet uluitor: "Rechinii nu fac cancer!". Cartea a dat nastere peste noapte unei adevarate industrii producatoare de medicamente extrase din aceasta parte anatomica a rechinilor, care era considerata deseu si era aruncata de pescari. Plin de incredere, profesorul american si laboratoarele pe care le conducea au initiat un studiu pe 60 de pacienti cu cancer avansat (stadiile III si IV). Rezultatul a fost considerat de autoritati un adevarat... fiasco. La 79% dintre pacienti nu s-a observat nici un fel de rezultat pozitiv, si la "doar" 21% dintre bolnavii grav de cancer tratati cu cartilaj de rechin s-a obtinut stoparea evolutiei bolii. Era un rezultat bun, avand in vedere gravitatea cazurilor tratate, dar nu la inaltimea asteptarilor profesorului Lane. Celebra "FDA", agentia americana care monitorizeaza medicamentele si alimentele, a considerat studiul pe pacientii de cancer irelevant pentru proprietatile medicinale ale cartilajului de rechin si a interzis producatorului sa mai specifice ca remediul are efecte favorabile in boala canceroasa. Imediat s-a dezlantuit pe continentul american un adevarat razboi mediatic impotriva cartilajului de rechin (amintind "ofensiva" europeana contra tatanesei, de acum un deceniu), despre care a ajuns sa se spuna ca "nu are nici un efect terapeutic". In mod paradoxal, efectul denigrarii a fost invers: tot mai multi americani folosesc cartilajul de rechin contra cancerului, iar numarul lor este in constanta crestere. Modul de administrare si viziunea asupra efectelor sale terapeutice, insa, s-a schimbat mult in ultimul timp.
    La inceput, cercetatorii care au administrat pacientilor cartilaj de rechin au facut cateva greseli, care i-au costat scump, atat pe ei, cat si pe pacienti. Mai intai de toate, au incercat sa obtina extracte purificate, care sa contina doar cateva substante, din cartilajul de rechin, suprimand bogatia originara a acestui produs natural. Apoi, in demersurile lor terapeutice s-au bazat, contra unei boli de o gravitate si de o complexitate extraordinara, cum este cancerul, doar pe puterea acestui remediu, fara o combinare cu o alimentatie sanatoasa si fara suportul altor remedii naturale, cum sunt plantele medicinale si mineralele naturale. In prezent, studiile clinice aflate in derulare nu mai folosesc pentru tratarea cancerului doar cartilajul de rechin administrat simplu, ci conjugat cu o dieta preponderent vegetariana si crudivora, precum si cu anumite remedii vegetale.
  • Mod de utilizare:
  • 3 capsule pe zi / conform recomandării specialistului.

    Contraindicații:

  • Nu se administrează femeilor gravide și celor care alăptează și nici persoanelor alergice la pește. Conține substanțe cu potențial alergenic (cartilaj de rechin).

    Precauții:

  • A se administra cu precauție înainte și / sau după intervenții chirurgicale.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Cartilaj de rechin (promo) de la ADNATURA are un gramaj de 60+30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 67.72 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Membre si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Cartilaj de rechin (promo) 60+30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ADNATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.