Cartimix forte 60cpr GOOD DAYS THERAPY

Producator: GOOD DAYS THERAPY
Brand: GOOD DAYS THERAPY
Forma prezentare: comprimate, 60 buc
Pret vechi: 75.53 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
69.49 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Suplimentul alimentar Cartimix™ Forte  este compus din urmatoarele 8 super-ingrediente active:
Sulfat de Glucozamina
Sulfatul de glucozamina reprezinta forma biologic activa a glucozaminei. Glucozamina este o substanta produsa de organismul uman, avand rolul de stimulare a sintezei de glucozaminoglicani/GAG - componente de baza ale cartilajului articulatiilor, care asigura integritatea articulatiei, a membranei si a lichidului sinovial) - si  de reducere a disconfortului articular. Astfel, glucozamina are rolul de reconstructie, regenerare si consolidare a cartilajului articular, ajuta la stoparea procesului de deteriorare (erodare) a acestuia, protejeaza cartilajul articular impotriva substantelor toxice ce actioneaza la acest nivel, fiind de un real ajutor pentru mentinerea sanatatii cartilajului si functionarea normala a articulatiilor.
MSM
MSM (metilsulfonilmetan) reprezinta o sulfura nemetalica cu  rol in sinteza colagenului, detoxifierea organismului si  buna functionare a circulatiei sanguine. MSM ajuta la functionarea optima a proceselor de crestere si regenerare a tesuturilor moi, a pielii, parului si unghiilor. Deoarece marea majoritate a senzatiilor de disconfort provin de la tesuturi moi si de la tesutul muscular, prin actiunea sa binefacatoare MSM permite acestor tesuturi sa se refaca, ajutand astfel la reducerea disconfortului. MSM este benefic pentru cresterea capacitatii de autoaparare a organismului, pentru neutralizarea radicalilor liberi si pentru detoxifiere.
Colagen hidrolizat pur tip II
Colagenul este o parte componenta a cartilajului articular. Dintre toate cele 14 tipuri cunoscute de colagen, cel de tip II este considerat cel mai eficient si, de asemenea, are cel mai mare grad de absorbtie. Colagenul ajuta la reducerea disconfortului articular, protejeaza articulatiile impotriva atacurilor enzimelor ce distrug proteinele din cartilaj, normalizeaza sinteza noilor celule ale cartilajului.
Pulbere din ulei din seminte de Limba-mielului (Borago officinalis)
Uleiul din seminte de Limba-mielului este una dintre putinele surse naturale de acid gamma-linolenic si de acid linoleic, 2 acizi grasi care ajuta la mentinerea sanatatii celulare si metabolice. Acidul gamma-linolenic este un precursor al unor prostaglandine care joaca un rol important  in mentinerea sanatatii pielii si articulatiilor, in contractia si dilatarea vaselor de sange etc. Uleiul din seminte de Limba-mielului, ca si celelalte componente vegetale din compozitia produsului, ajuta articulatiile, contribuind la mentinerea flexibilitatii membranelor celulelor acestora.
Turmeric (Curcuma longa) cu 95% curcumine
Curcumina, substanta activa din Turmeric, are efecte de reducere a disconfortului articular asemanatoare cu ale cortizonului, fara a avea efectele adverse ale acestuia.
Ghimbir (Zingiber officinale) cu 5% gingeroli
Ghimbirul, prin actiunea sa de producere a senzatiei de caldura (prin vasodilatare) si de marire a rezistentei la frig, ajuta la ameliorarea disconfortului articular si muscular.
Boswellia (Boswellia serrata)  cu 85% acizi boswellici
Acidul boswellic, substanta activa a scoartei arborelui de Boswellia, este compus din acizi triterpenici pentaciclici care ajuta la imbunatatirea mobilitatii si a starii articulatiilor, precum si la reducerea disconfortului articular si muscular.
Vitamina C
Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.

Efecte:
-ajuta la mentinerea mobilitatii si sanatatii articulatiilor, a coloanei vertebrale si a muschilor;
-ajuta la mentinerea sanatatii cartilajului articular;
-ajuta la reducerea disconfortului articular si muscular;
-protejeaza cartilajul articular de actiunea substantelor nocive care actioneaza la nivelul articulatiei;
-participa la sinteza colagenului din articulatii;
-ajuta la mentinerea sanatatii pielii, a unghiilor si a parului;
-ajuta la mentinerea functionalitatii normale a membranei celulare;
-mareste rezistenta la frig;
-ajuta la detoxifierea organismului, in general, si a ficatului, in mod special;
-ajuta la cresterea capacitatii de autoaparare a organismului;
-favorizeaza neutralizarea radicalilor liberi.

Pentru o eficacitate sporita asupra mobilitatii articulatiilor si a coloanei vertebrale, este recomandat ca suplimentul alimentar  Cartimix™ Forte sa fie luat in asociere cu preparatele naturale  Celadrin™ Extract Forte si Celadrin™ Unguent Forte.

Actiuni: Se recomanda administrarea suplimentului alimentar  Cartimix™ Forte in urmatoarele cazuri, ca adjuvant:
-pentru sprijinirea mobilitatii si sanatatii articulatiilor, a coloanei vertebrale si a muschilor;
-pentru sprijinirea sanatatii cartilajului articular;
-in cazuri de disconfort articular si muscular;
-in cazuri de suprasolicitare fizica a articulatiilor (pentru sportivii de performanta, la persoanele obeze sau la cele care presteaza o munca fizica solicitanta);
-in perioada de recuperare dupa accidente si leziuni ale sistemului osteoarticular;
-persoanelor sanatoase, persoanelor cu nevoie ridicata de absorbtie a sulfatului de glucozamina, a colagenului si a vitaminei C

Ingrediente: Sulfat de glucozamina 2KCL (crustacee), MSM (metilsulfonilmetan), isomalt, polivinilpirolidona si celuloza microcristalina (agenti de incarcare), hidroxipropilmetilceluloza, polidextroza, talc, polietilenglicol, dioxid de titan, oxid galben de fier, trigliceride cu catena medie (agenti de glazurare); pulbere din ulei din seminte de Limba-mielului (Borago officinalis), ascorbat de sodiu (vitamina C), colagen hidrolizat tip II, extract din radacini de Turmeric (Curcuma longa), cu 95% curcumine; extract din radacina de Ghimbir (Zingiber officinale), cu 5% gingeroli; extract din scoarta de Boswellia serrata, cu 85% acizi boswellici, stearat de magneziu vegetal (emulsifiant).

Ingrediente active / 2 comprimate
Sulfat de Glucozamina 2KCL 2106 mg, din care Sulfat de Glucozamina pur 1500 mg
MSM 1000 mg
Ulei din seminte de Limba-mielului 50 mg
Colagen hidrolizat pur tip II 40 mg
Acid ascorbic 46 mg, din care:Vitamina C 40 mg
Extract de Turmeric cu 95% curcumine 30 mg
Extract de Ghimbir cu 5% gingeroli 30 mg
Extract de Boswellia serrata  cu 85% acizi boswellici 20 mg

Mod de utilizare: Intern, un comprimat  dimineata si un comprimat  seara, in timpul mesei sau dupa masa.

Durata de utilizare:  Durata minima recomandata de utilizare este de 2-3 luni, cate 2 tablete pe zi, fara pauza.  Se poate face pauza de 1-2 luni dupa fiecare cura de 2-3 luni sau in cazul in care se opteaza pentru o cura de 6 luni in paralel cu Celadrin™ Extract Forte, se vor lua 2 tablete pe zi in primele 3 luni si cate o tableta pe zi in lunile  4, 5 si 6.

Conditii de pastrare:  A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat.

Contraindicatii: Nu se administreaza copiilor cu varsta de pana la 3 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza,  persoanelelor care au intoleranta individuala la crustacee sau la oricare dintre componentele preparatului. Se recomanda  consultarea unui medic inainte de utilizarea acestui produs in caz de diabet, astm sau hemofilie. Contine un igredient de origine marina, posibil alergenic (crustacee).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Sulfat de glucozamina750.00mg
Msm500.00mg
Limba mielului25.00mg
Colagen20.00mg
Vitamina C20.00mg
Turmeric15.00mg
Ghimbir15.00mg
Boswellia10.00mg

Alte produse similare

Osteo fort PRO NATURA
Osteo fort
PRO NATURA
Gag plus PRO NATURA
Gag plus
PRO NATURA
Artrocalm plus FARMACLASS
Artrocalm plus
FARMACLASS
Bonefactor ADAMS SUPPLEMENTS
Bonefactor
ADAMS SUPPLEMENTS
Glucosamine sulfate… SOLGAR
Glucosamine sulfate…
SOLGAR
Condartroz plus HOFIGAL
Condartroz plus
HOFIGAL
Arthro-flx forte PROVITA
Arthro-flx forte
PROVITA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Celadrin extract forte
60cps GOOD DAYS THERAPY

84.46 lei
Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Cartimix forte de la GOOD DAYS THERAPY are un gramaj de 60cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 75.53 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine sulfat de glucozaminamsm, limba mielului, colagen, vitamina c, turmeric, ghimbir, boswellia, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Cartimix forte 60cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la GOOD DAYS THERAPY ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre sulfat de glucozamina:

Nu am gasit vreun articol relevant.