Ceai assorti tea-floral 24plicuri LOVARE

Producator: MONOMAKH
Brand: LOVARE
Forma prezentare: plicuri, 24 buc
Pret magazine: 13.46 lei
Pret remediu.ro:
11.70 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ceai floral asortat „Lovare”


Un cadou original pentru toți fanii băuturilor de calitate este ceaiul exclusiv împachetat în pliculețe individuale. În fiecare cutie puteți găsi patru feluri de ceai a câte șase pliculețe fiecare.

  • Berry Pie- Fragile și măceșele mustoase, îndulcite de soarele de vară, gingășia catifelată a petalelor de hibiscus, notele expresive de zmeură selectă și accentul fantastic de sărbătoare al caramelului aromat fac din acest ceai o tentație a gustului căreia nu îi poți rezista!
  • Ingrediente: Fructe mărunțite de măceș, fructe mărunțite de fragi, petale mărunțite de hibiscus sudanez, arome naturale de zmeură și caramel.
  • Alpine Meadow- Combinația înmiresmată de mușețel, mentă și lemongrass dau un gust ferm și echilbrat, completat de forța ceaiului verde cu măceșe și de o aromă fină.
  • Ingrediente: Lemon grass, flori de mușețel, ceai verde, mărunțit; fructe mărunțite de măceș, frunze de mentă piperată, petale de flori (șofrănel, albăstrele).
  • Princess’ Aurora- Forța activă a ceaiului negru din Kenya ne umple cu energie, cimbrul aromat și menta revigorantă ne echilibrează, iar aroma de piersici ne trezește visele.
  • Ingrediente: Ceai negru kenyan, mărunțit; ceai verde chinezesc „Oolong”, mărunțit; cimbru, frunze mărunțite de mentă, aromă de piersici.
  • Royal Dessert- Energia hibiscusului, a măceșelor și noblețea vișinelor ne dăruiesc inspirație, mirodeniile ne umplu inima de căldură, iar notele florale catifelate completează splendoarea gustului.
  • Ingrediente: Petale de hibiscus sudanez, măceș, vișine, fragi, ananas, coajă de portocale, petale de flori de trandafir și gălbenele, arome naturale de vișine și coacăză.
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


10ml ONEDIA

4.91 lei

30buc GOOD ROUTINE

78.60 lei
Ceai assorti tea-floral de la LOVARE are un gramaj de 24pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 11.70 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria Ceai plante combinate si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai assorti tea-floral 24pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la LOVARE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.