Ceai castravete amar- momordica 50gr DOREL PLANT

Producator: DOREL PLANT
Brand: DOREL PLANT
Forma prezentare: pulbere, 50 gr
Pret magazine: 10.45 lei
Pret remediu.ro:
9.09 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Beneficii:

Castravetele amar este bogat in vitamine (C, E, K, complex B), minerale (calciu, potasiu, fier, sodiu), magneziu, fibre, zinc si fosfor, avand proprietati remineralizante, vitaminizante, antibiotice, antivirale, imunostimulatoare, calmante si antiinflamatorii.

Reduce nivelul colesterolului si al glicemiei, trateaza starile de iritare si inflamatiile organismului, ajuta la detoxifierea acestuia, iar datorita aminoacizilor din compozitie, identici cu cei ai insulinei bovine, este indicat ca adjuvant in diabet.

Mod de administrare:

Se adauga 1 lingura de produs (3-4 rondele de fructe) la 250 ml apa clocotita, se lasa la infuzat 15 minute, apoi se strecoara si se bea. Se consuma 3 cani pe zi dupa mesele principale.

Precauții:

Este contraindicat femeilor insarcinate si persoanelor hipoglicemice.

 


Compoziție:

 

 

 

Castravete amar (Momordica charantia) fructe.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Moringa Forte
60cps PROVITA

75.07 lei
Maitake Forte
60cps NEW ROOTS

203.18 lei
Ceai castravete amar- momordica de la DOREL PLANT are un gramaj de 50gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 9.09 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Vitamina C si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai castravete amar- momordica 50gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DOREL PLANT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.