Ceai de coacaze negre 20plicuri BELIN

Producator: NOVA PLUS
Brand: BELIN
Forma prezentare: plicuri, 20 buc
Pret magazine: 4.62 lei
Pret remediu.ro:
4.02 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Cu gust acrisor si diferite culori, albe, rosii si negre, coacazele sunt o sursa excelenta de vitamina C: 80-100% se pastreaza in produsele obtinute (suc, sirop, vin). De asemenea, coacazele se folosesc cu succes in sfera terapeutica: hipertensiune, afectiuni renale, tulburari specifice menopauzei, anemie, probleme digestive.

Coacazele contin apa, zaharuri, acizi, substante proteice, celuloza, saruri minerale, provitamina A, vitaminele B1, B2, B6, vitamina C, vitamina PP, antocian. Gratie acestor antociani, coacazele mentin vitamina C in stare stabila si in forma activa biologic. Coacazele sunt totodata foarte bogate in magneziu si fier, care le imprima actiune hematopoietica, deci antianemica.

Coacazele negre, cele mai bogate fructe in vitamina C
Coacazele albe si rosii se pot consuma in stare proaspata, sub forma de suc pur sau diluat cu apa (100-500 ml pe zi, in 3-4 reprize), precum si ca jeleu. Ele au efect remineralizant, laxativ, diuretic, depurativ si hemostatic. Sunt recomandate in caz de inapetenta, dispepsii, inflamatii digestive si urinare, insuficienta hepatica, reumatism, guta, constipatie, afectiuni febrile. Coacazele negre au cel mai mare continut de vitamina C dintre toate fructele, stimuland secretia sucului gastric. Elibereaza organismul de toxine si contribuie la scaderea acidului uric si a colesterolului. Coacazele negre au actiune antialergica (alergii respiratorii, urticarie).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Coacaz negru

Alte produse similare

Ceai de lamaie… BELIN
Ceai de lamaie…
BELIN
Ceai de macese… BELIN
Ceai de macese…
BELIN
Ceai multifructe BELIN
Ceai multifructe
BELIN
Tinctura Alergocalm DACIA PLANT
Tinctura Alergocalm
DACIA PLANT
Muguri de coacaz… DACIA PLANT
Muguri de coacaz…
DACIA PLANT
Cortizon natural DACIA PLANT
Cortizon natural
DACIA PLANT
Tonic hepatic DACIA PLANT
Tonic hepatic
DACIA PLANT
Tinctura Alcoolstop STEAUA DIVINA
Tinctura Alcoolstop
STEAUA DIVINA
Tinctura osteoprotect STEAUA DIVINA
Tinctura osteoprotect
STEAUA DIVINA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Crema Spirulin
50ml HOFIGAL

15.58 lei
Ceai de coacaze negre de la BELIN are un gramaj de 20pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 4.02 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria Ceaiuri din fructe si contine coacaz negru. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai de coacaze negre 20pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BELIN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre coacaz negru:

Nu am gasit vreun articol relevant.