Ceai de leustean 50gr STEF MAR

Producator: STEF MAR
Brand: STEF MAR
Forma prezentare: pulbere, 50 gr
Pret magazine: 8.04 lei
Pret remediu.ro:
6.99 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

CEAI LEUSTEAN - este  indicat in bronsite acute si cronice, dischinezii biliare, dispepsii digestive, anorexie, constipatie, intoxicatii alimentare, enterocolite, colopatii spastice, colite fermentative, parazitoze intestinale, boli hepato-biliare, infectii urinare, litiaza renala, hipertensiune arteriala, tulburari menstruale

În uz extern, leusteanul este folosit in afectiuni dermice (psoriazis) si dureri reumatice (artrite, artroze).

Preparate pe baza de leustean: frunze proaspete, suc natural, pulbere de planta uscata, infuzie.
Pulberea din frunze uscate poate fi folosita atat la preparate culinare pentru aromatizare cat si pentru infuzie in scop terapeutic. Pulberea poate fi folosita ca atare, 1/2 lingurita pe zi, tinuta 10 minute sub limba, apoi inghitita cu multa apa pentru reglarea digestiei, boli digestive, stimularea apetitului.
Infuzia se prepara dintr-o lingurita  cu varf  de pulbere la o cana de apa clocotita care se lasa la infuzat 10-15 minute, apoi se strecoara, se beau 2-3 cani pe zi

Radacina de leustean are actiune diuretica si se utilizeaza in tratarea afectiunilor urinare, hidropiziei si a pneumoniilor.

Ceaiul de leustean este eficient in tulburari digestive, scaune proaste, formare de gaze, influenteaza sangerarile organelor din bazinul mic, stimuleaza fluxul menstrual, eliminarea urinei si expectoratiilor in caz de catar bronsic. Se recomanda indeosebi in caz de afectiuni cardiace avand un fond nervos.

Radacina si semintele stimuleaza secretia mucoaselor. Se recomanda pentru intarirea scheletului sugarilor sau a copiilor firavi. În caz de umflaturi sau tumori se fierbe radacina, partea aeriana sau semintele si se adauga la apa de baie.

Contine:radacina de leustean.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Leustean

Alte produse similare

Ceai siluetmar STEF MAR
Ceai siluetmar
STEF MAR
Ceai siluetmar STEF MAR
Ceai siluetmar
STEF MAR
Renostim  DACIA PLANT
Renostim
DACIA PLANT
Delicios vegetal… FAVISAN
Delicios vegetal…
FAVISAN
Delicios vegetal… FAVISAN
Delicios vegetal…
FAVISAN
Delicios vegetal… FAVISAN
Delicios vegetal…
FAVISAN
Extract gliceric… ADNATURA
Extract gliceric…
ADNATURA
Condiment adio… SONNENTOR
Condiment adio…
SONNENTOR
Condiment pentru… SONNENTOR
Condiment pentru…
SONNENTOR

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Coacaz negru & calciu
30cps FARMACLASS

12.95 lei
Ceai de leustean de la STEF MAR are un gramaj de 50gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 6.99 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Ceai plante G-L si contine leustean. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai de leustean 50gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la STEF MAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre leustean:

Nu am gasit vreun articol relevant.