Ceai de maces 25plicuri HOFIGAL

Producator: HOFIGAL
Brand: HOFIGAL
Forma prezentare: plicuri, 25 buc
Pret magazine: 8.71 lei
Pret remediu.ro:
7.57 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Compozitie: 0,75g pulbere din fructe de maces (Cynosbati fructus) si 0,75g pulbere din frunze si flori de maces (Rosae canina folium cum flore).

Ceaiul de maces - un adevarat depozit de vitamina C (stabilizata prin prezenta indeosebi a acidului malic si citric) si o sursa importanta de antioxidanti - contine substante biologic active cu valoare nutritiva deosebita pentru organismul uman: provitamina A, carotenoide cu beta-caroten, licopen, vitaminele B1, B2, K, PP, P, alfa si beta-tocoferol (vitamina E), acid nicotinic, oligoelemente (magneziu, calciu, fier, mangan, fosfor, potasiu, seleniu, zinc); polifenoli, antociani, bioflavonoide, acizi organici, pectine, zaharuri; florile contin ulei volatil, iar semintele vitamina F si cantitati insemnate de vitamina E, acizi grasi esentiali (acid linolic, linoleic si acid arahidonic).
Datorita continutului ridicat in vitamina C si acid dehidroascorbic, ceaiul de maces joaca un rol important in procesele de oxidoreducere, in respiratia celulara, de incetinire a proceselor de degenerare tisulara datorita actiunii nocive a radicalilor liberi; prin prezenta in special a vitaminei P contribuie la mentinerea normala a permeabilitatii si elasticitatii capilarelor, mareste rezistenta acestora si duce la normalizarea circulatiei sanguine.
Bogatia de substante bioactive antioxidante, actiunea de potentare antivirala a interferonului il face deosebit de eficace pentru stimularea imunitatii; asigura buna functionare a aparatului digestiv, a sistemului cardiovascular, de protectie a circulatiei coronariene si a circulatiei periferice; favorizeaza dezvoltarea normala a sistemului nervos la copii; previne procesele de imbatranire precoce, de activare si imbunatatire a activitatii metabolismelor glucidic, protidic si lipidic; are un efect hipoglicemiant, de stabilizare a glicemiei, stimuleaza biosinteza colagenului, a hormonilor steroizi; are rol antiinflamator. 
Este un supliment alimentar cu rol de tonifiere, un excelent energizant si vitaminizant, care poseda proprietati de revigorare si remineralizare, benefic in diferite tulburari functionale provocate de carenta unor vitamine in perioada de convalescenta dupa boli infecto-contagioase, interventii chirurgicale, chimio- si radioterapie sau alte boli consumptive (care slabesc organismul) atat la persoanele in varsta cat si la copii.
Continutul bogat in substante bioactive imprima produsului si alte insusiri diuretic-depurative, usor laxative, hepatoprotectoare (fiind util in afectiuni hepatice si renale), eficace in obezitate prin inhibarea procesului de depunere a tesutului adipos, de eliminare a unor substante nocive pentru organism.
Ca supliment alimentar dietetic este benefic in perioadele de suprasolicitare fizica si efort intelectual, anxietate, nevroza, in convalescenta dupa boli infectioase, raceli, febra; in diferite forme de avitaminoza; pentru stimularea poftei de mancare si cresterea rezistentei organismului.
Ceaiul de maces se recomanda cu deosebire in perioada de iarna si inceput de primavara cand continutul in vitamine al alimentatiei specifice acestor perioade este scazut, conferind totodata o rezistenta sporita la boli infectioase, in special pentru copii si persoane in varsta.

Mod de preparare: prin infuzare din 1-2 plicuri x 1.5 g la 250 ml apa fierbinte timp de 10-15 minute. Se foloseste sub forma de infuzie calda sau rece, indulcita, de 2-3 ori pe zi sau ori de cate ori este nevoie, in cure de lunga durata; este benefic in special primavara si in sezonul rece.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Maces1.00g

Alte produse similare

Echina vit.c HOFIGAL
Echina vit.c
HOFIGAL
Flavovit c HOFIGAL
Flavovit c
HOFIGAL
Gemoderivat din… HOFIGAL
Gemoderivat din…
HOFIGAL
Flavovit c pentru… HOFIGAL
Flavovit c pentru…
HOFIGAL
Hof neuromion HOFIGAL
Hof neuromion
HOFIGAL
Pasta de macese BUN DE TOT
Pasta de macese
BUN DE TOT
Ceai natural din… FARES
Ceai natural din…
FARES
Ceai de afine FARES
Ceai de afine
FARES
Ceai de afine FARES
Ceai de afine
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Nigella - Ulei de Chimen Negru
60cps PROVITA

89.78 lei
Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
Usturoi fara miros
60cps COSMOPHARM

57.92 lei
Ceai de maces de la HOFIGAL are un gramaj de 25pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 7.57 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria Ceai plante M-T si contine maces. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai de maces 25pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HOFIGAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.