Ceai de marar 50gr STEF MAR

Producator: STEF MAR
Brand: STEF MAR
Forma prezentare: pulbere, 50 gr
Pret magazine: 6.34 lei
Pret remediu.ro:
5.51 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Mararul face parte din familia Apiaceae, fiind o planta erbacee, anuala, legumicola, cu o valoare terapeutica deosebita. Cultivata inca din antichitate, de catre egipteni, greci si romani, planta este astazi cunoscuta pe tot globul. În medicina traditionala, semintele de marar sunt utilizate datorita proprietatilor estrogenice pe care acestea le detin, fiind recomandate pentru corectarea carentelor de estrogeni care apar la femei. Mararul este o planta care favorizeaza dezvoltarea caracterelor secundare feminine (mareste sanii, incetineste ritmul de crestere a pilozitatii, catifeleaza pielea), prelungind tineretea biologica a femeii.

Actiuni: Estrogenic, stimuleaza si armonizeaza activitatea aparatului reproducator la femei, emenagog, (declanseaza ciclul menstrual), galactogog (stimuleaza secretia lactata la femeile care alapteaza), tonic digestiv, stomahic, carminativ, antispastic, diuretic.

Contribuie la:
- functionarea normala a sistemului hormonal feminin
- normalizarea secretiei de lapte la lauze
- functionarea normala a digestiei
- reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului digestiv.

Indicatii: Se utilizeaza ca adjuvant in: amenoree (lipsa ciclului menstrual), hipogalactie (cantitate mica de secretie lactata), dismenoree (ciclu menstrual neregulat si dureros), sterilitate la femei, menopauza prematura, hipoplazie mamara, digestie dificila, meteorism (balonare), spasme digestive.

Contraindicatii:
Hiperestrogenism, hipermenoree, chisturi ovariene, noduli mamari, tumori benigne si maligne, mamare sau genitale, sarcina, alergie la marar.

INTERN:
- pulbere – planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 min., dupa care se inghite cu apa.
- macerat la rece – se prepara dintr-o lingurita cu varf de planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de min. inainte de mese.
- infuzie – se prepara dintr-o lingurita cu varf de planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de min. inainte de mese.

Contine:marar.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Marar

Alte produse similare

Ceai de marar DACIA PLANT
Ceai de marar
DACIA PLANT
Tinctura de marar DACIA PLANT
Tinctura de marar
DACIA PLANT
Ceai din fructe… FARES
Ceai din fructe…
FARES
Tinctura meridian… STEAUA DIVINA
Tinctura meridian…
STEAUA DIVINA
Meridian intestin… STEAUA DIVINA
Meridian intestin…
STEAUA DIVINA
Ulei de masaj superbust STEAUA DIVINA
Ulei de masaj superbust
STEAUA DIVINA
Ceai superbust STEAUA DIVINA
Ceai superbust
STEAUA DIVINA
Favibust b083 FAVISAN
Favibust b083
FAVISAN
Favifeminin b082 FAVISAN
Favifeminin b082
FAVISAN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de  jojoba
50ml HERBALSANA

15.88 lei
Crema pentru fata
50ml APIDERMALIV

21.16 lei
Ceai de marar de la STEF MAR are un gramaj de 50gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 5.51 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Ceai plante M-T si contine marar. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai de marar 50gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la STEF MAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.