Ceai de napraznic 20plicuri ADNATURA

Producator: ADSERV
Brand: ADNATURA
Forma prezentare: plicuri, 20 buc
Pret magazine: 7.04 lei
Pret remediu.ro:
6.12 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Contine:
Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: frunze de ceai verde, iarba de coada calului, fructe de macese, frunze de mesteacan, coaja de crusin, fructe de coriandru, flori de soc, frunze de stevie dulce,  recunoscute atat din utilizarea lor traditionala cat si din mentionarea lor in literatura de specialitate pentru rolul lor pozitiv in facilitarea digestiei, facilitarea transportului gastric al nutrientilor cat si pentru proprietatile lor diuretice, detoxifiante, contribuind la eliminarea toxinelor din organism.

Utilizari traditionale:
Adjuvant in facilitarea digestiei, arderea grasimilor, pentru facilitarea transportului gastric al nutrientilor, plantele din compozitie fiind frecvent folosite pentru suplimentarea dietei in tulburari de tranzit si disconfortul abdominal pentru proprietatile lor diuretice, detoxifiante prin facilitarea tranzitului intestinal.

Mod de preparare:
Uz intern – infuzie. Peste plic de produs se toarna 250 ml  apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se scoate plicul si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.

Mod de administrare:
Intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi; Nu se indulceste. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si supraponderalilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Napraznic

Alte produse similare

Extract gliceric… ADNATURA
Extract gliceric…
ADNATURA
Ceai de napraznic ADNATURA
Ceai de napraznic
ADNATURA
Ceai antistres ADNATURA
Ceai antistres
ADNATURA
Gynecomed SUBLIMA
Gynecomed
SUBLIMA
Tinctura meridian… STEAUA DIVINA
Tinctura meridian…
STEAUA DIVINA
Faviastenic b085 FAVISAN
Faviastenic b085
FAVISAN
Napraznic b084 FAVISAN
Napraznic b084
FAVISAN
Colonsan sex m136 FAVISAN
Colonsan sex m136
FAVISAN
Ceai hyper-tum HYPERICUM
Ceai hyper-tum
HYPERICUM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Fitofibromstop
60cps STEAUA DIVINA

58.43 lei
Pelin b119
70cps FAVISAN

29.62 lei
Nuca neagra (black walnut)
30cps AMERICAN LIFE STYLE

42.76 lei
Ceai de napraznic de la ADNATURA are un gramaj de 20pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 6.12 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria si contine napraznic. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai de napraznic 20pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ADNATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre napraznic:

Nu am gasit vreun articol relevant.