Ceai de pelin-alb 80gr HYPERICUM

Producator: HYPERICUM IMPEX
Brand: HYPERICUM
Forma prezentare: pulbere, 80 gr
Pret magazine: 9.28 lei
Pret remediu.ro:
8.07 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Adjuvant in stimularea secretiilor gastrice si a apetitului.

Recomandari:
Pelinul alb are o tradtie bogata de utilizare in tara noastra. Partea aeriana a acestei plante este folosita, inca din vechime, pentru proprietatile sale digestive si de stimulare a poftei de mancare. În plus, cele mai comune proprietati terapeutice, conform tradtiei de consum, sunt: efectul vermifug si antihelmintic, actiunea dezinfectanta, laxativa, depurativa, diuretica, antiinflamatoare si cicatrizanta.

Proprietati:
Faciliteaza procesul natural al organismului de protejare si regenerare al mucoasei gastro-intestinale. Actiune vermifuga, diuretica, digestiva si dezinfectanta.

Mod de folosire:
Intern – sub forma de infuzie din 1 lingurta de planta la 200 ml de apa. Se beau 1-2 cani de ceai pe zi timp de 2 saptamani. Dupa 1 luna, cura se poate relua.

Compozitie:
partea aeriana a plantei Pelin-alb (Artemisia absinthium).
 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Pelin alb100.00%

Alte produse similare

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Celadrin extract forte
60cps GOOD DAYS THERAPY

84.46 lei
Ceai de pelin-alb de la HYPERICUM are un gramaj de 80gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 8.07 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Ceai plante M-T si contine pelin alb. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai de pelin-alb 80gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HYPERICUM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre pelin alb:

Nu am gasit vreun articol relevant.