Ceai de slabit cu goji 20plicuri BIS NIS

Producator: BIS NIS TRADING
Brand: BIS NIS
Forma prezentare: plicuri, 20 buc
Pret magazine: 7.82 lei
Pret remediu.ro:
6.80 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Descriere scurta:

  • ajuta la combaterea retentiei de lichide;
  • inhiba senzatia de foame;
  • energizeaza organismul.

Ceai de Slabit cu Goji BIS-NIS 20 doze confera organismului un plus de energie, favorabil arderii grasimilor, ajutand la mentinerea siluetei.
Acest supliment alimentar contribuie la eliminarea surplusului de apa din organism si ajuta la mentinerea siluetei inhiband senzatia de foame.
Produsul contine un amestec natural de plante in proportii variabile, frunze de Senna (Cassia angustifolia), parti aeriene de Volbura (Convolvulus arvensis), parti aeriene de Menta (Mentha piperita) si pulbere de fructe Goji (Lycium barbarum).

Administrare:
Se beau 1-2 cani pe zi in cure de 3-4 saptamani, urmate de pauze de 1-2 saptamani.

Mod de preparare:
Se toarna 200-250ml de apa clocotita peste un pliculet de ceai aflat intr-o cana. Se lasa la infuzat minim 5 minute. Se poate consuma ca atare sau indulcit dupa gust.

Ceai de Slabit cu Goji BIS-NIS 20 doze - apartine producatorului/importatorului BIS-NIS si este parte componenta a categoriei Controlul Greutatii. Acesta este doar unul dintre produsele din gama vasta de suplimente alimentare si remedii naturiste Vitaplus.ro.
Ceai de Slabit cu Goji BIS-NIS 20 doze are pretul de 5.78 Lei cu TVA inclus iar plata se poate face in sistem ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar. Termenul de livrare pentru Ceai de Slabit cu Goji BIS-NIS 20 doze este intre 24 si 48 de ore de la data confirmarii comenzii. Produsul va fi livrat in cutie de carton, ambalat cu grija si va fi insotit de factura fiscala.
Multumim pentru ca ai ales Ceai de Slabit cu Goji BIS-NIS 20 doze de la Vitaplus - magazinul care aduce un plus de sanatate familiei tale!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Goji

Alte produse similare

Citonat DACIA PLANT
Citonat
DACIA PLANT
Ceai antistres FARES
Ceai antistres
FARES
Vitamina a f161 FARES
Vitamina a f161
FARES
Goji berry standardized NATURES WAY
Goji berry standardized
NATURES WAY
Ceai de slabit… SOLARIS
Ceai de slabit…
SOLARIS
Ceai de slabit… SOLARIS
Ceai de slabit…
SOLARIS
Goji SOLARIS
Goji
SOLARIS
Goji fructe uscate SOLARIS
Goji fructe uscate
SOLARIS
Goji fructe uscate SOLARIS
Goji fructe uscate
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de argan m167
125ml FAVISAN

130.27 lei
Ceai pentru slabit
50gr REMEDIU

9.49 lei
Elixir din fructe de soc
200ml DACIA PLANT

38.64 lei
Ceai de slabit cu goji de la BIS NIS are un gramaj de 20pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 6.80 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria si contine goji. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai de slabit cu goji 20pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BIS NIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.