Ceai de slabit cu seminte de chia 20plicuri BIS NIS

Producator: BIS NIS TRADING
Brand: BIS NIS
Forma prezentare: plicuri, 20 buc
Pret magazine: 7.82 lei
Pret remediu.ro:
6.80 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Beneficii:

Ajuta la reducerea retentiei de lichide;
Atenueaza senzatia de foame;
Stimuleaza digestia si metabolismul.

Semintele de chia sunt o alternativa pentru persoanele care doresc sa slabeasca in mod sanatos. Ceaiul de slabit cu seminte de chia este un remediu natural impotriva grasimilor, ajutand la eliminarea surplusului de apa din organism si reducand senzatia de foame. 

Sursa bogata de Omega 3, antioxidanti si aminoacizi, semintele de chia ajuta la retinerea apei in tesuturi, regleaza absorbtia substantelor nutritive si a lichidelor din organism, accelereaza metabolismul si stimuleaza tranzitul intestinal.

Acest supliment alimentar recomandat in curele de slabire contine un amestec natural de plante in proportii variabile, frunze de ceai Mate (Ilex paraguariensis), frunze de Senna (Cassia aungustifolia), parti aeriene de Volbura (Convolvulus arvensis) si seminte de Chia (Salvia hispanica).

 Ingrediente:

Frunze de ceai Mate (Ilex paraguariensis), frunze de Senna (Cassia aungustifolia), parti aeriene de Volbura (Convolvulus arvensis) si seminte de Chia (Salvia hispanica) - 40 grame

 Administrare:

Ceaiul de slabit cu chia este recomandat adultilor, in curele de slabire. Consumul recomandat este de 3 sau 4 saptamani, in fiecare zi cate 2-3 cani, urmate de pauze de 1-2 saptamani.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Spray argentum + 77ppm
120ml ARGENTUM +

32.51 lei
Ceai de slabit cu seminte de chia de la BIS NIS are un gramaj de 20pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 6.80 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria Ceaiuri pentru slabit si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai de slabit cu seminte de chia 20pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BIS NIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.