Ceai de sunatoare 25plicuri HOFIGAL

Producator: HOFIGAL
Brand: HOFIGAL
Forma prezentare: plicuri, 25 buc
Pret magazine: 8.71 lei
Pret remediu.ro:
7.57 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Continut: pulbere obtinuta din partea aeriana inflorita de sunatoare (Hyperici Herba).

Ceaiul de sunatoare contine ulei volatil (pinen), derivati polifenolici, hiperozida (galactozida quercetolului) - substanta de natura flavonica, rutozid si quercetol liber, acid cafeic si clorogenic, taninuri de natura catehica, hipericina (un derivat al naftodiantronei), colina, carotenoide, saponozide, acid ascorbic, acid nicotinic, acid valerianic, saruri minerale.
Fiind bogat in substante bioactive ceaiul de sunatoare poseda proprietati complexe: antidepresive si sedative, colagog-cowleretice, de protejare a celulei hepatice, antispastice, antiinflamatorii, antiseptice, astringente, diuretice, hipotensive, antidiareice, cicatrizante.
Se recomanda ca supliment alimentar in stari depresiv-anxioase, distonie neuro-vegetativa, iritabilitate, dischinezie biliara, hepatita cronica, colecistite, colite si enterocolite cronice,  gastro-duodenite, hiperaciditate, gastrite, ulcer gastric, pentru persoanele care au tendinta de a retine apa in organism.

Mod de preparare: Ceaiul de sunatoare se prepara prin infuzare din 1-2 plicuri x 1,0 g la 250 ml  apa fierbinte timp de 10-15 minute.
Infuzia se consuma neindulcita, calduta sau rece, de 2-3 ori pe zi imediat dupa fiecare masa (cel putin 4 saptamani) sau ori de cate ori este necesar. Pe perioada utilizarii ceaiului de sunatoare se va evita expunerea prelungita la soare. În timpul sarcinii se utilizeaza limitat si cu prudenta numai la recomandarea medicului.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Sunatoare100.00%

Alte produse similare

Reglacid HOFIGAL
Reglacid
HOFIGAL
Tinctura de sunatoare HOFIGAL
Tinctura de sunatoare
HOFIGAL
Antistres DACIA PLANT
Antistres
DACIA PLANT
Emocalm DACIA PLANT
Emocalm
DACIA PLANT
Emocalm forte DACIA PLANT
Emocalm forte
DACIA PLANT
Fitosenin DACIA PLANT
Fitosenin
DACIA PLANT
Ceai de sunatoare DACIA PLANT
Ceai de sunatoare
DACIA PLANT
Sunatoare 1+1 gratis DACIA PLANT
Sunatoare 1+1 gratis
DACIA PLANT
Tinctura de sunatoare DACIA PLANT
Tinctura de sunatoare
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Nigella - Ulei de Chimen Negru
60cps PROVITA

89.78 lei
Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
Ceai de sunatoare de la HOFIGAL are un gramaj de 25pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 7.57 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria Ceai plante M-T si contine sunatoare. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai de sunatoare 25pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HOFIGAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.